Şimdi Ara

352 KD. usta birliği kıbrıs lefkoşa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
25.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucartekme

    Yanında cep telefonu götürmeyi düşünen var mı,, sorun olur mu acaba ya da orada işe yarar mı



    doğru bir tespit alırsak başımız belaya girmesin
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER 347.KD KISA DÖNEM KIBRIS GÜZELYURT-YEŞİLYURT TA ASKERLİĞİMİ YAPTIM ORALARA DÜŞEN VARSA BİLGİ VEREYİM Bİ ARKADAŞ 14.ZIRHLI TUGAYI SORMUŞ SANIRIM BİRAZ KİLO VERİRSİN AMA ÇOK DİNÇ DÖNERSİN ASKERDEN GİTTİĞİNİZ CELP DENETLEME GÖRECEK BÜYÜK İHTİMAL BİRAZ ONA HAZIRLIK YORACAK SİZİ SU SIKINTISI ANLATILDIĞI KADAR DEĞİL AMA BELİRLİ BÖLGELERDE VAR SİGARA İÇENLER İÇİN TAM YERİ AMA İLETİŞİM MALESEF PAHALI MEVSİM OLARAK EN İYİ DÖNEMDE GİDEN CELPSİNİZ SICAKLAR YAVAŞTAN GİDER VE SOĞUKLAR GELMEYE BAŞLAR KIBRISIN SICAĞI CEHENNEM OLDUĞU KADAR SOĞUĞUDA BERBATTIR.ULAŞIM TAKSİ DOLMUŞLARLA SAĞLANIR GENEL OLARAK LEFKE GÜZELYURT LEFKOŞA GİRNE VE GAZİ MAĞOSA MERKEZLERDİR BULUNDUĞUNUZ YERE GÖRE ŞEHİRLERE GİDERSİNİZ ÇARŞI İZİNLERİNDE.ULAŞIM BİRAZ PAHALIDIR ZATEN ZAMANINIZIN ÇOĞU İNTERNET KAFELERDE GEÇECEK.ERCAN HAVAALANI (KIBRIS) İLK İNDİĞİNİZDE GÖRÜNTÜ SİZİ BİRAZ ÜZECEK ÇÜNKÜ SICAK VE ÇÖLÜ ANDIRACAK ORASI SİZE TABURLARA GİDECEK OLANLAR İSE NE YAPIP EDİP KESİNLİKLE ALAYDA KALMAYA ÇALIŞSIN (YAZICI, NİZAMİYE GÖREVLİSİ VSVS) YANİ SEÇME OLURSA KENDİNİZİ YAZDIRIN TABURLAR ALAYLARA GÖRE BİRZ DAHA İMKAN OLARAK KISITLI VE ZORLUDUR.ŞİMDİLİK BU KADAR UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR.SORUSU OLAN PM ATABİLİR TEKRARDAN HAYIRLI TESKERELER...




  • ARKADAŞLAR Acemilik Antalya merkez

    USTA BİRLİĞİM İSE LEFKOŞA
    KIBRIS TÜRK KUVVETLERİ ALAYI
    KOMUTANLIĞI
    KARARGAH VE KARARGAH DESTEK KOMUTANLIĞI
    KARARGAH VE KARARGAH DESTEK TAKIMI

    Burası hakkında bilgisi olan arkadaşların önerilerine açığım.
  • sülüsü aldım 14 ağustosta burdura bekliyolarmış:) burdur'dan kıbrısa direk göndercekler mi ki yoksa kendi imkanlarımızla mı gitcez?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyoid

    sülüsü aldım 14 ağustosta burdura bekliyolarmış:) burdur'dan kıbrısa direk göndercekler mi ki yoksa kendi imkanlarımızla mı gitcez?

    walla direk gitcemizi zannetmiyorum benim arkadaş manisa dan kıbrısa geçti 2 mi 3 gün mü yol izni vermişler
    kıbrısa gidiyoz ha deyince nası gidelim :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyoid

    sülüsü aldım 14 ağustosta burdura bekliyolarmış:) burdur'dan kıbrısa direk göndercekler mi ki yoksa kendi imkanlarımızla mı gitcez?

    devrem benim de 14 ü orda görüşürüz :)
  • kaç gibi teslim olmayı dşünuyosn ya ben öğlen 2-3 gibi gidiyim diyorum tertip:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hyoid

    kaç gibi teslim olmayı dşünuyosn ya ben öğlen 2-3 gibi gidiyim diyorum tertip:)

    tertip benim otobüs saatleri çok sıkıntılı yaw ya gece yolculuğu yapıcam sabah orda olucam ya da 8 gibi binip 4 gibi orda olucam
    bursadan kalkan arabaların saatleri sıkıntılı azcık
  • sülüsü hemen bugun alabiliyor muyuz arkadaşlar? bende gideyim askerlik şubesine bari.
  • sevk evrağını aldım bugun bende beyler. 14 ünde teslim olucam galiba çoğumuzun aynı gün. o güne özel bişiler ayarlayabilirsek buluşalım burdurda hiç olmadı beraber teslim oluruz fena olmaz. bunun dışında bi iki arkadaştan duyduğuma göre daha önce giden kısa dönemlerden bikaçı gayet iyi askerlik yaptık (su, iletişim sıkıntısı dışında) demişler. ama 3-4 eleman varki askerlik yaptık yani harbi askerlik oldu bizim için diyolar. ama en önemlisi galiba alayda mı yoksa taburlarda mı yaptığın? onu da seçme şansı yok gibi çünkü usta birliği deyince yazan yerde maşallah okunmuyor bile tonla şey yazıo.
  • ben bugun şubeye gittim sülüsü almaya ama vermediler hafta gel dediler mecbur bekleyecem bu arada birkaç kişiyle konuştum burdur için cennet kıbrıs içinde rahat edersin dediler, tertipler komutanlar elbette disiplin adına rahat vermeyecekler ama biz muhabeti salam tutar birimize destek olursak 155 günü yeriz yutarız
  • 14. Zırhlı Tugay K. Yardımcılıgı var mı ?
  • Burdurda yemin töreni bittikten sonra kıbrısa teslim için kaç gun veriliyor arada?
  • selam arkadaslar sülüsü bugun aldım. ben de 14nde teslim olacagım burdura. uzman cavus dayı oglu var onunla konustuk. saat 5 gıbı teslım ol dedı. zamanı uzata bıldıgın kadar uzat dedi :D birde burdura ulasım dıger yerlere gore sıkıntılı. bulusma ıhtımalımız bıraz sıkıntılı olur. ayrıca sülüs ile bilgilendirme kagıdı verdıler. acemı egıtımı 4 hafta surer ve sonunda genellıkle cuma gunu yemın torenı olur dıyorlar ama kesın bır tarıh yok kıbrısa gecısımız ıcın. herkese hayırlı ıftarlar bu arada :D
  • arkadaşlar 349. kd olarak sizlere bir kaç bilgi vereyim. 14. zh. tug. karargah bölüğünde yaptım. genel olarak rahat bi bölüktü. spor yapmaya hazır olun derim ben. kıbrıs sporuyla meşhurdur. herhangi bi su sorunu yoktur. sigara kullanan arkadaşlar gitmeden yanlarında 1-2 karton sigara götürsün ilk gittiğinizde sigara sorunu yaşayabilirsiniz. daha sonra 1 karton sigara istihkakınız var. parliament ve marlboro 15 liradır. (daha önce 2 kartondu mart ayında 1 kartona düşürdüler) gittiğinizde ben nereye geldim diyeceksiniz ufak bi şok yaşayacaksınız daha sonra alışırsınız. çarşılara genellikle girneye gidin derim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rembrandt87 -- 26 Temmuz 2013; 22:39:55 >
  • hayırlı iftarlar arkadaşlar.. Ya şu 1inci 105/24,5 mm.lik çek. ob. bt. falan filan yazıyo bende de bununla ilgili bi bilgisi olan var mı nedir bu bölüğün adı mı napılır ne edilir bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dilsen

    hayırlı iftarlar arkadaşlar.. Ya şu 1inci 105/24,5 mm.lik çek. ob. bt. falan filan yazıyo bende de bununla ilgili bi bilgisi olan var mı nedir bu bölüğün adı mı napılır ne edilir bilgisi olan varmı?

    topçu birliğine düşmüşsün arkadaşım sen orda kullanılan silahın adı sadece o silahları doğru düzgün görmezsin bile sadece isim :)
  • anladım kardeşim de peki ne görev olucak tam olarak yeri neresi hiçbişi bilmemek baya sıkıntıymış ya
  • 14. zh. tugaydamısın? kısa dönemlerin yapacağı belli başlı bölük içinde görevler olur çok öyle angarya işiniz olmaz. yazıcılık falan varsa almaya çalış bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rembrandt87

    arkadaşlar 349. kd olarak sizlere bir kaç bilgi vereyim. 14. zh. tug. karargah bölüğünde yaptım. genel olarak rahat bi bölüktü. spor yapmaya hazır olun derim ben. kıbrıs sporuyla meşhurdur. herhangi bi su sorunu yoktur. sigara kullanan arkadaşlar gitmeden yanlarında 1-2 karton sigara götürsün ilk gittiğinizde sigara sorunu yaşayabilirsiniz. daha sonra 1 karton sigara istihkakınız var. parleiment ve marlboro 15 liradır. (daha önce 2 kartondu mart ayında 1 kartona düşürdüler) gittiğinizde ben nereye geldim diyeceksiniz ufak bi şok yaşayacaksınız daha sonra alışırsınız. çarşılara genellikle girneye gidin derim ben.

    çarşı izinleri 15 günde bir mi yoksa haftada mı dede sizin nasıldı




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.