Şimdi Ara

353. Dönem '' İL J.K.LIĞI / HAKKARİ'' BURAYA !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
5
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resitales


    quote:

    Orijinalden alıntı: trq_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Abijim

    quote:

    Orijinalden alıntı: trq_

    quote:

    Orijinalden alıntı: Abijim

    arkadaşlar benim van'a çıktı usta birliği çarşı izni olurmu vanda?

    Ayrıca KTM ne oluyor tam olarka ne işe yarıyor? Birde acemilik bitince eve gelicekmiyiz yoksa direk usta birliğinemi gidicez? Ona göre eşya götürücem? Kimisinin resimlere bakıyom sivil eşyalar götürmüş kimisi almazlar diyolar?

    KTM kabul toplama merkezi. Ya da öyle bir şey. Doğuda askerlik yapacak olanlar önce bu merkezlerde toplanır, sonra birliğine götürülür. Güvenlik açısından oluşturulmuş birimler. Haklarında hiç iyi yorumlar duymadım orası ayrı. Berbat konaklama ve yemekler, wc banyolarda sıfır hijyen vs.

    Acemilikte yemin töreninden sonra evci çıkıp izin kullanabilirsin. Evci çıkman için annen baban ya da evli bir kardeşinin gelmesi gerekiyormuş. Kuzen vs olmuyormuş. Onu da belirteyim. Eğer izin kullanmak istemiyorsan ve yemin törenine ailen gelecekse eşyalarını onlar getirsin gelirken. Ben o şekilde yapıcam. Hakkariye gidecek eşyaları önceden hazırlayıp bırakıcam. Ailem törene gelirken getirecek. Ordan da hakkari kısmetse. Bazı eşyaları almadıklarını ben de duydum ama ne kadar doğru bilmem.

    Ben şimdi VAN'a gitcem. VAN havaalanına inip havaalanından otobüsle gitsem birliğe olmazmı arası ne kadarki? Aynı şehir içi teslim için KTM ' demi beklciez 2-3 gün

    Why not devrem :) Törenden sonra izin kullanacaksan zaten bireysel gidicen mecburen sanırım. Birliğe teslim olduğunda da sana niye KTM ile gelmedin diye soran olmaz diye düşünüyorum. He bunlar tamamen benim görüşlerim bildiğim bir şey yok yanlış olmasın :)

    Bize sunu soylemislerdi eger gideceginiz birlik merrkezdeyse kendi basiniza ucakla gitmek sartiyla gidebilirsiniz.yok ilceye gidecekseniz mecbur ktm ye katilin . Ktm pis bir yerdir ama orda gecen sure askerliginizden duser.Ktm nin amacini biliyorsunuz.birliginize sag saglim ulasabilmek.illaki katilin yada katilmayin diyemem .

    devrem sülüs aldığımda sordum ben doğuda askerlik yapanların uçak biletlerini zaten alıyorlarmış izin kullansakta kullanmasakta bizi zaten aynı gün aynı uçakla van'a götürüp ordan ktm ile hakkariye bırakacaklar




  • eMRePasHa E kullanıcısına yanıt
    Benim bir önerim var; ne kadar mantıklı gelir bilmiyorum. Birbirimizin isim soyisim ve şehirlerini yazalım bir kağıda. Birbirimizle iletişim kuramayacağımız için ancak bu şekilde birbirimizi bulabiliriz diye düşündüm. Ne dersiniz?
  • Onu bunu bırakın da sağlı sollu yiyeceğimiz iğneleri duyunca bütün heyecan moral siffir sıffır siffır
  • kardesim igneler ne ignesiymis? Tetanoz filandır heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla okuduğum kadarıyla biri menenjit biri de tetanos da içeren bir karışımmış.
  • Ümit ALTINSOY
  • Arkadaşlarım ben doğu hakkari şırnak istiyordum ama hatay / kahramanmaraş çıktı. Allah yar ve yardımcınız olsun...
  • Devrelerim Allah talihimizi bahtımızı acık etsin utandırmasın bizi birlik beraberlik icinde vatan borcumuzu layıkıyla yerine getirelim inş.

    Kastamonuda birbirimizi buluruz inş. Benim sülüste de sabah 10 ibaresi var ama en erken 11 gibi kastomonu terminalinde olabilecem . Eger 11 gibi terminalde olacak var
    sa orada görüselim. Yoksa icerde görüsürüz ins.

    Ankaradan gidecek veya ankara otogardan aktarma yapacaklar icinde biletim 6 sı sabah 7.15 kamil koç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim hayırlı tezkereler Allah yolunu açık etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [16 yiğit mehmet ceryan yaş 27 izmir ekonomi üniversitesi lojistik yönetimi izmir urla son katılan benim galiba kardeşlerim allah güzel dostluklar kurup sağsalim görevimizi tamamlamak nasip etsin 7 sinde saat 11 12 civarı orada olucam allah şimdiden herkese hayırlı yolculuklar hayırlı tezkereler görmeyi nasip etsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiramabas35 -- 5 Kasım 2013; 1:33:47 >
  • Allah hepimizin yolunu açık etsin, karşımıza iyi insanlar çıkarır inşallah. Acemi birliğinde birbirimizi bulmak dileğiyle...
  • eMRePasHa E kullanıcısına yanıt
    Usta birliklerimize göre dağıtılacağız yüzde doksan. Batı ve doğu illerine giden jandarmaların eğitim sistemi farklı. Batıya gidenler daha çok amfide asayiş eğitimi alırken; doğuya gidenler bunların üstüne bir de atış ve spor eğitimi alırlar. Bu yüzden hakkari-şırnak v.s şehirlere düşen arkadaşlarımızla aynı taburda oluruz. 352. dönem gölköyde acemilik yapan bir arkadaşımdan öğrendim. Diyarbakıra gidecek tüm arkadaşlar aynı bölükteydik dedi. Tanışmak istediğiniz arkadaşlarınızın ismini soyismini ve şehrini yazın arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Herkese iyi yolculuklar
  • Merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı teskereler inşallah. Kardeşim Şubat celbiyle Hakkari il jandarma komutanlığına kısa dönem er olarak katılacak sizden bilgi yardım vs. alabilirsek çok makbule geçer. Size kolay gelsin arkadaşlar.
  • fayez F kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende subat celbinde kısa donem er olarak askerligimi yapacagım. buradan ulassın bana birbirimize sahip cıkalım orada.
  • Selam-ın aleyküm arkadaşlar.Bende kısa dönem jandarma er,acemi kastamonu,usta Hakkari il jandarma.nasıldır hakkari bilgi verebilecekmisiniz???
  • tertipler aynı bende kastamonu hakkari gidecegim
  • Arkadaşlar 4 gözle sizi bekliyoruz. Buraya düştüğünüz için canınızı çok sıkmayın. Sülüsünüzde burası çıktı ama illa burada askerlik yapacaksınız demek değil bu, kura çekiceksiniz. Gidebileceğiniz yerler; Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, JÖH, Merkez Karakol, Cezaevi ve Yeni Köprü Karakol'u.

    Ben Komutanlıkt'ayım size burası için bilgi verebilirim. İlk 40 gün sıkıntı çekeceksiniz asker fazlalığından, 3'er hatta 4'er yatabilirsiniz bu süre zarfında. Silahlarınız ve görevleriniz verilene kadar amelilik yapacaksınız. Yanlış anlamayın bizde yaptık bi 10 gün falan. Devrecilik kısmen var ama çok rahatsız etmez uzun dönemler. Koğuş bir tane yaklaşık 200 kişilik ama bir şekilde bölünmüş durumda askerler tarafından duvar falan olmasada. Biz 93/2'ler ile tezkereci tarafında kalıyoruz. Biz gittikten sonra sizde 93/3'ler ile tezkereciler tarafında rahata kavuşacaksınız deminde bahsettiğim gibi bu geldiğinizden bi 40 gün sonra olacak. Adam akıllı görevinizi yapar efendi olursanız o çok korkulan bölük komutanı tarafından bile sıkıntı yaşamazsınız. Zaten kısa dönem olduğunuz için şüphem yok sizden. Çarşı izni yok, bu 12 gün sınavdan dolayı bize kaçtı sizede kaçacak yani izin kullanmazsanız 168 şafak sayacaksınız yol izni hariç. Efendime söyliyim sosyal aktivite askerler için yok sadece er gazinosu var ufacık ve ekranı bozuk bir tv ile. Aklıma bunlar geliyor şimdilik siz merak ettiklerinizi sorun ben fırsat buldukça cevaplarım. Benim şafak bugün 60. Sizin acemi birliğiniz ne zaman bitiyor ? Tekrar söylüyorum 4 gözle sizi bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Belki bekliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya devrelerim nerde bu 354'ler ? Var mi bilgisi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.