Şimdi Ara

358/2, Tezkereye Mütakip Yol İzni, Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ne dağıtım izni kullandım, ne de başka bir izin kullandım. Bu durumda normalde bana Tezkereye mütakip 1 gün yol izni verilmesi gerekirken, komutanımız bu izni acemi birliğinden, usta birliğine teslim olurken kullandığımı iddia ediyor ve vermiyor.

    İşin ilginç tarafı, aynı komutanlık içinde farklı bölüklerde bile bu yol izni veriliyor. Tüm Ankara 5'inde terhis olurken, bir tek ben 6'sında terhis oluyorum.

    Komutanımız herkesin yanlış yaptığını, bir tek kendisinin doğru hareket ettiğini iddiaa ediyor ve asla vermem diyor. Bir üst katta kalan devrelerim bile benden 1 gün erken çıkıyorlar.

    Bu konuyla alakalı, komutana gösterebileceğim bir kanun, yönetmelik bir şey var mı bildiğiniz? Yardımınıza ihtiyacım var. Yani acemi birliğinden usta birliğine geçerken arada geçen sürenin benim tek hakkım olan yol iznim olmadığını anlatabilir miyim? O yol zaten mecburi olarak veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Acemilikten ustalığa giderken, yemin ettin, pazar günü teslim olduysan eğer 1 gün erken çıkarsın. Yok eğer pazartesi teslim olduysan 1 gün geç çıkarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.