Şimdi Ara

36.000 TL'lik Huawei P60 Pro, DxOMark kamera lideri oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 36.000 TL'lik Huawei P60 Pro, DxOMark kamera lideri oldu
    Popüler kıyaslama platformu DxOMark'ta akıllı telefonlar arasındaki rekabetin her geçen gün hız kazandığını görüyoruz. Şimdi yeni amiral gemisi Huawei P60 Pro, DxOMark kamera testlerinden 156 puan alarak sıralamanın en tepesine yerleşti. Bu bağlamda yeni cihaz, kısa süre önce liderlik sıralamasına oturan Oppo Find X6 Pro ve Honor Magic5 Pro'yu da geride bırakmayı başardı.



    Huawei P60 Pro, DxOMark kamera lideri oldu



    Bilmeyenler için Huawei P60 Pro, özellikle kamera tarafında etkileyici özellikler ile tanıtıldı. Yeni amiral gemisi, OIS destekli ve f1.4 ila f4.0 arasında değişken diyafram açıklığı sunan 48 MP birincil, 13MP f2.2 ultra geniş ve OIS destekli 3,5x optik ve 100x dijital zoom sunan 48MP telefoto sensörü dahil olmak üzere üçlü bir kamera kurulumundan güç alıyor. Ayrıca bu kurulum, renk doğruluğu ve daha parlak görüntüler için Huawei imzalı XMAGE görüntüleme sistemi ile destekleniyor.



    36.000 TL'lik Huawei P60 Pro, DxOMark kamera lideri oldu
    DxOMark puanlama sisteminde Huawei P60 Pro, fotoğraflar için 159, bokeh çekimler için 80 ve ön izleme için 75 puan alarak dikkat çekici bir skor elde etti. Yakınlaştırma ve video söz konusu olduğunda ise 158 ve 147 puan alan amiral gemisi telefon, dış mekan ve iç mekan ayarları, düşük ışık koşulları ve aile ve arkadaş fotoğrafçılığı testlerinde sırasıyla 171, 159, 132 ve 146 skora sahip oldu.



    Ayrıca Bkz.Huawei P60 Pro ve Mate X3 Türkiye fiyatı açıklandı! Cep yakacak



    DxOMark’a göre şu anda kamera açısından en iyi performansı gösteren ikinci telefon Oppo Find X6 Pro. Listenin devamında yer alan modeller ise sırasıyla Honor Magic5 Pro, Oppo Find X6 ve Huawei Mate 50 Pro. Apple’ın tepe modeli iPhone 14 Pro Max ise listenin 8.ci sırasında bulunuyor. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/10/huawei-p60-pro-tops-dxomark/







  • Oppo Find X6 Pro gece çekimi,zoom ve video konusunda P60 Pro'yu net bir şekilde yemiş bitirmiş ama bu Dxomark'ın Huawei'den artık para yediğini bilmeyen yoktur herhalde. Huawei böyle yalanlara para yatırmak yerine adam akıllı telefon geliştirse keşke.

  • Yok artık 36BinTL mi.

  • O da güzel telefon. Ama alınan puanlar genel toplam. Mükemmel telefon yok zaten. Genel toplamda daha dolu paket. Para yemesine gerek yok. Cihaz olağanüstü fotoğraf çekiyor. Yapılan testlerde mi kriterler birçok konuyu ele alıyor. Önce ele alıp incelemek gerek. Dxomark mantıklı seçimler yapıyor. Para hepsinden alıyor zaten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herşey senin monitör üzerinden bakıp gördüğün gibi değil yalnız, Ayrıca Kamera konusunda en iyi yazılımın Huawei'de olduğunu inkar etmek gibi bir şeyde söz konusu olamaz az çok bu konuları takip ediyorsanız.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Telefon al sat işiyle uğraşıyorum, kamera yazılımı konusunda Huawei'ye en iyi derseniz çok komik olur. Apple bu konu da o kadar önde ki hiç bir üretici yanına yaklaşamaz. Apple 1/2 inç sensörle piyasaya ders verirken Android tarafında 1 inç kameralarla yanına yaklaşamıyordu. Monitör üzerinden görmek derken profesyonel monitörden izliyorum zaten ki bunu sadece ben değil inceleme kanalları da diyor. P60 Pro'ya Find X6 Pro'dan iyi demek ben körüm demektir.

  • Şu an apple harici hangi android cihazı alırdınız


    3 tane saysanız?

    Bütçe 12k ve altı.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Realme GT 2 en iyi seçenek. Sonrasında S20 FE Snapdragon diyebilirim.

  • Yok artık

  • Kamera konusunda Huawei yardırır gider. Normal sonuç.

  • 36.000 TL'lik Huawei P60 Pro, DxOMark kamera lideri oldu 

  • Googlesiz kral. Androidin 1 numarası ne hallere geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.