Şimdi Ara

36.5 Litre Supercharged motor, 1935 yılı, 301 mph veya 484 km/h.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şehir içinde , dur kalklarda ne kadar yakar bu ?
  • Bu belgesel, keşif kanalında defalarca yayınlanmıştı.

    Rekorun sahibi A. Green, yanlış hatırlamıyorsam Kraliyet hava kuvvetlerinderinde savaş pilotu idi. Enteresan olan rekorun geçerli olabilmesi için gidilen mesafenin, 1 saat içinde tekrar geçilmesi ve ortalama süratin dikkate alınması.

    1994 yılında, hava harp okulu giriş sınavlarında, Yalova' daki uçuş testleri esnasında Bir F16 pilotu ile konuşmuştum. F16'lar, teorik olarak ses hızının 2.4 katına kadar çıkabiliyorlar. F16 pilotu, Van' dan havalandıklarında ve ses hızına çıktıklarında, İstanbul' da 12 dakikada geldiklerini söylemişti (iniş hariç). Ancak ses hızının ne kadar üzerine çıktığını belirtmemişti.Rotayı bilemediğimdem mesafeyi ve sürati hesaplayamadım. Uçuş esnasında, ses üst hızlarda, algılarına güvenemediklerini ve aletli uçuş yaptıklarını söylemişti. Yerde, ses üstü hızlarda gitmek, gerçekten insan üstü yetenek gerektiriyor. Zaten bunu şu ana kadar tek kişinin yapabilmesi, bunun kanıtı.

    Saygılar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: plantamax


    quote:

    Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

    Şeytan diyo git 4 tane çıkma Concord motoru al, yap bi kasa, ver gazı, ver gazı...

    34.650 lb/ft'ten 4 tanesi 140.000 lb/ft'lere yaklaşır...

    Yukardaki zımbırtı 110.000 Hp (50.000lb/ft) gücünde 1227 kilometre yapıyorsa, benim tasarladığım araç yaklaşık 250.000 (ikiyüzellibinbeygir "Ne çok at olurdu, atlar olsaydı eğer yanyana) Hp'yi yakalar.

    Bu kudrette karada MACH 1'i geçmeye bol bol yeter gibime geliyor. Eğer araç parçalanmazsa, ver elini KARADA 1500'ler 2000'ler... Hypersonic'e kadar gider ondan sonra rekorlar...



    />




    HP sorunun büyük kısmını halleder halletmesinede, o hıza dayanacak tekerlek, rüzgardaki sürütünmede alev almayacak materyaller bulmak mesele 2000km/h şaka gibi bir hız karada. Algılar biter o hızda. Havadaki gibi olmaz....




  • ne lanet araba ya
    yaşasın 1,6 ve altı ekonomik otomobiller
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.