Şimdi Ara

360 Dikey Kablosuz Süpürge ( 360 UC-1XC10 ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt

    Evet bayağı artmış ama 11.11 de düşebilir beklemek lazım tabi o dönem dolar yine artarsa durum değişebilir.

  • bu cihazı gidip elden alabileceğim bir yer var mı istanbulda?

  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    Sherman whatsapp hattından yazışıp firmaya sormanızı rica ederiz showroom açma planları vardı ama son durum ne bilgimiz yok.

    Edit : Link hata verdiği için kaldırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 1 Kasım 2021; 10:13:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • instadan paylaştık ama forumumuzuda atlamayalım, instadan da mutlaka takip edin dostlar.

    Robot Kafalar

    360 Dikey Kablosuz Süpürge ( 360 UC-1XC10 )

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar, 1,5 yıl kadar önce aldığım uc-1xc10'un toz haznesi çatladığı için geçtiğimiz hafta toz haznesi sipariş ettim. Siz siz olun toz haznenize iyi bakın çünkü şu anda kendisi 800₺ 🥲

    Bugün de şarja taktığımda tek bir yeşil ışık bir kez yanıp sönüyor ve şarj olmuyor. İki gün önce bir sorun yoktu. Batarya bitmiş olamaz, canavar gibi çalışıyordu. Bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @oqi hocam, bilgin var mı bu konuda? 👆

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okircali O kullanıcısına yanıt
    Keşke kendin çözüm üretseydin hocam 800 TL çokmuş, benimkide duruyor annemde hala hatta yeni bir arkadaşımdan baldıza 2. el satın aldım geçen hafta. Bataryan bitmiş ama batarya var mı firmada inan emin değilim, banada bilgi verirsen öğrenince sevinirim yedek bir tane alabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt
    Şarjlı herhangi bir cihazda batarya bitse sürekli şarj ediyor gibi göstermesi gerekir. Saatlerce şarj edersiniz işe yaramaz veya açar açmaz hemen kapanır, doğru mu?

    Burada hiç şarj etmeme durumu var. Bir de 2 gün önce canavar gibi çalışıyordu, çalışma süresi de ilk günkü gibiydi neredeyse. 2 gün çinde birden pilin öldüğüne ikna olamadım valla 😄 Adaptörün voltajını ölçtüm onda sorun yok.

    Tek farklı şey 800₺ verip değiştirdiğim toz haznesi. Bu değişiklikten 2 gün sonra oldu bu olay.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Annemden de muhteşem haber geldi batarya bitmiş 😀

    Sherman ile görüştüm batarya temin edilemiyor, birebir kopyasını buldum Arzum AR4200 servisiyle görüştüm 1000 TL istediler sadece batarya değişmiyor bataryanın olduğu komple kısmı satıyorlar tabi soketleri vs uyacak mı emin olamadım ellerinde yok parayla getirtecekler olmazsa elimde kalacak.

    Tabi batarya diyince akla kim gelir üstadımız hepsirobot Ali abi sağolsun yolla bana hallederim dedi ve şuanda hallediyor. Gönder sende çözsün batarya derdini... @Hepsirobot

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Aa geçmiş olsun size de. Bu süreçte Ali Bey'le 2 kez görüştüm tabii ki 😄 Ankara'ya gideceğim yakında, yanına uğrayabilirim müsaitse.

    Yalnız cihaz hala garanti süresi içerisinde. Cihazı 20 gün içerisinde onarım teslim etme durumundalar. Herhangi bir nedenle onarılamıyorsa değişim veya iade yapmaları gerekiyor. Bataryanın garanti dışında olsa bile zamanında onarım yapılmadığında maldan yararlanamama durumu ortaya çıkıyor. Ayrıca malın ömrü bellidir ve bu süre 1,5 yıl değildir. Göndereyim o zaman Sherman'a ona göre hareket edeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • okircali O kullanıcısına yanıt

    Garanti varsa görüşüp tabi gönderin, benimki garanti dışıydı sizinkiler için ellerinde belki ayrıca stok vardır bilemiyorum.

  • Robot Kafalar Deneyim paylaşımı ;


    Son dönemde üstadımıza (Hepsirobot) gelen yorumlar üzerine bugün sonuçlanan 360 dikey süpürge maceramı kısaca anlatmak ve deneyimimi paylaşmak isterim. 360 dikey süpürge konuma da yazacağım bu arada, bize de tecrübe oldu...


    Çok sevdiğim ve hala sevmekte olduğum Sherman Teknoloji firması uzun bir süre önce dikey süpürgelerini kullanmama deneyimlememe ve video çekmeme izin vermişti sağolsunlar, sonrasında süpürgeyi geri istemediler bende bıraktılar sağolsunlar ben de Sherman'ın hediyesi şeklinde değerli anneme hediye ettim.


    Tam ne kadar oldu bilmiyorum ama 1.5 yıl oldu herhalde annem süpürgeyi yazlığa götürüp orda bırakmıştı şarjda değildi bataryası bitmiş, tabi hemen Sherman ile irtibata geçtim maalesef dikey süpürgenin devamını ithal etmedikleri için sarf malzeme de fazla gelmemiş ve olanlar da tükenmiş. Bu kısmı üzücüydü açıkcası çünkü birkaç kişiye aldırmıştım ayrıca videomuzu izleyip alanlar da mutlaka olmuştur hepsi benim sorunumu yaşayacaktı. Bu sebeple artık dikey süpürgede kolayca çıkartılabilen ve bataryasını internetten alıp değiştirebileceğimiz modelleri öneriyorum. 360'ın ki servise gitmeden değişmiyordu.


    Herneyse interneti biraz araştırınca aynısını Arzum markasının kendi adını bastırarak getirttiğini gördüm. Gittim servislerine satın alacaksınız getirteceğiz uymazsa yapabileceğimiz birşey yok denildi ve sadece batarya satılmıyordu komple tutma kısmı satılıyordu.

    Sonra dedim ki bataryalara fısıldayan adamı tanıyorum birde ona sorayım. Gönderdim resimleri, paketle yolla dedi sağolsun. Kısa sürede bitmiş bataryayı çok daha kalitelisiyle değiştirip ve kontrol kartı da arızalıymış onu da değiştirerek canavar gibi geri yolladı. Bugün teslim aldım az önce full şarj bitirip doldurdum vs denemelerimi yaptım yarın da değerli anama teslim edip Hepsirobot Ali abi üstadım kulaklarını çınlatacağız inşallah.


    Evet, alevli yanar döner firmalar gibi süreci takip edebileceğimiz bir sistem henüz yok ama daha Selamün Aleyküm dediğimizde önce ödemeyi alalım diyenlerden değiller.

    Herkese sevgiler, saygılar.





  • okircali O kullanıcısına yanıt

    5 dk önce yaşadım ben de araştırmaya çıktım çözüm sağlayabildiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bu hafta servise göndereceğim. Sonucu bildiririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.