Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
220.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ekimde ,humerus kemigimi kırdım kolluk 2 hafta önce cıktı kolumu yüzde 70 80 kullanabılıyorum. askere gidebilirmiyim? birde askere gidersem kolumdan dolayı zorlar mı? bilgisi olan var mı
  • osman.tuysuz kullanıcısına yanıt
    Bende ki dolu ama celp tercihini mayıs diye sıraladısan bir sorun olacağına sanmam bazı arkadaşların da boş çünkü ama celp tercihi mayıs tan başlayıp haziran temmuz diye gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hajam H kullanıcısına yanıt
    Ben hiç bir seçim yapamadım, bayana nolcak dediğimde seçmeyecek miyiz dediğimde mayısta gidersin dedi. Herkeste olduğu gibi şubeden bana verilen kağıdın en altında mayıs celp dönemi yazıyor.
  • Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir.
  • Arkadaşlar merhaba. Tecilimi 27 Ocak’ta bozmuştum. İlk olarak e-devlette 31/03/2020 tarihine kadar askerlikle ilişiği yok yazarken sonrası bu 29/04/2020 olmuştu. Dün başvurular kapandı. E devlet üzerinden askerlik durunuzu sorguladığınızda hangi tarih gözüküyor? Benim 01/08/2020 olarak gözüküyor. Her belge de sınıflandırma ve tertibat bekliyor yazıyor. Acaba sadece bende mi merak ettim de. Yoksa sistemsel herkes aynı durumda mı? Bana verilen kağıtta mayıs celbi yazıyordu. Biliyorum mayıs celbi olmama ihtimalini fakat yine de erken son başvuru tarihinden yaklaşık 1 ay sonra, bu dönem başvuru tarihinden 1 ay önce başvurdum. Lisans mezunuyum. Er olarak gitmek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordseco35 -- 29 Şubat 2020; 1:33:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordseco35 L kullanıcısına yanıt
    ben de geçen hafta tecilimi bozdurdum mayıs celbi için. 29.04.2020'e kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyordu.bugün girdiğimde 01.08.2020 e kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor. sanırım sistemsel bir hata, edevlette hata çok oluyor
  • Ben tecilimi Aralık'ın son haftasında bozdurmuştum ve bozdurduktan sonra belgede herhangi bir tarih yoktu. Geçen hafta "29/04/2020" olan tarih "06/08/2020" olarak değişmiş. Ne anlama geliyor bu? Şubeyi aramalı mıyım?
  • Aralığın son haftası bozdurmuştum bende tecilimi. Verdikleri kağıtta Mayıs 2020'de silah altına alınacaktır yazıyordu. Şimdi 06/08/2020 olmuş. Dalga mı geçiyor bunlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cirilla fiona kullanıcısına yanıt
    Sormak lazım şubeye aslında. Sorarsanız bilgiyi paylaşır mısınız bizimle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cirilla fiona

    Ben tecilimi Aralık'ın son haftasında bozdurmuştum ve bozdurduktan sonra belgede herhangi bir tarih yoktu. Geçen hafta "29/04/2020" olan tarih "06/08/2020" olarak değişmiş. Ne anlama geliyor bu? Şubeyi aramalı mıyım?
    Aynı şekilde benimde 01/08/2020 olarak değişmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah1496

    Aralığın son haftası bozdurmuştum bende tecilimi. Verdikleri kağıtta Mayıs 2020'de silah altına alınacaktır yazıyordu. Şimdi 06/08/2020 olmuş. Dalga mı geçiyor bunlar?
    Mayıs celbindeyim, bende de 4. ayın sonuna kadar idi birkaç gün evvel, şimdi 06-08-20 olmus. Pazartesi sormak gerek.
  • arkadaşlar merhaba, ben "yedek subay" olarak askerlik görevimi yapmak istiyorum. daha önce tecil işlemi yaptırmıştım. 23 yaşındayım 4 yıllık üniversite mezunuyum. ne gibi bir süreç izlemem gerekiyor? Mayıs celbini kaçırdım. bir sonraki celb için takip edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekilBey

    arkadaşlar merhaba, ben "yedek subay" olarak askerlik görevimi yapmak istiyorum. daha önce tecil işlemi yaptırmıştım. 23 yaşındayım 4 yıllık üniversite mezunuyum. ne gibi bir süreç izlemem gerekiyor? Mayıs celbini kaçırdım. bir sonraki celb için takip edeceğim.
    E-devlet üzerinden asal yoklama başvurusu yapın, işlemler bitince sağlık ocağında aile hekiminize gidip muayene olun, oradan size verdiği evrağı saklayın, e-devlet üzerinden hata almanız muhtemel, hata alırsanız sağlık ocağından aldıgınız kagıdı askerlik şubenize götürmeniz yeterli olacak, o sırada hizmet tercihi de yapmak istediğinizi, yedek subaylık istediğinizi söyleyin, geriye kalanını kendileri soracaktır. Eğer ki e-devlette aksaklık olmazsa da sağlık ocağı evresinden sonra hizmet tercihi kısmından seçebilirsiniz yedek subaylıgı. Fakat çıkıp çıkmayacağı şans işidir.




  • akordsuz A kullanıcısına yanıt
    Yeniden edevletten baktım düzeltmişler sanırım. 29.04.2020 ye kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazıyor,eskisi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerlik şubesinde çalışan bir arkadaş pazartesi büyük ihtimalle güncellenecektir diyor bu konu hakkında.
  • Arkadaşlar bende tecili bozdurup dün işlemleri bitirdim. Edevlette 29.04.2020 tarihine kadar askerlik ile ilişkisi yoktur yazıyor. Teslim tarihimiz ne zaman olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.