Şimdi Ara

38.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı (2-10 Kasım 2019 Tüyap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba

    Fuarda bulunacak, gidecek arkadaşlar için fırsat ve indirimleri paylaşmak, fuar hakkında bilgi ve tecrübelerimizi aktaracağımız bir başlık oluşturdum.

    Fuara ulaşım, konaklama, giriş ücreti gibi konularda bilgileri resmi web sitesi olan https://www.istanbulkitapfuari.com adresinden edinebilirsiniz. Konaklama demişken, istanbul dışından gelen arkadaşlar için Güzelyurt metrobüs durağı önündeki ibis esenyurt otelini tavsiye ederim. Fuara metrobüs ile yalnızca 6-7 dakika uzaklıkla bir otel. Son derece temiz, sessiz ve güvenilir. Otel tarihleri arasında gecelik çift kişilik konaklama ortalama 200 lira olarak görünüyor.

    Fuara aracıyla gelecek olanlar için küçük bir tüyo vereyim. Fuar alanının yanındaki açık otoparkı kullanmak yerine, otoparkın hemen yanında bulunan mahallenin sokak aralarına aracınızı bırakabilirsiniz. Yıllar evvel fuara girişte 5 lira vermişken, otoparka 10 lira almışlardı.

    Geçen sene fuaye alanının bir köşesinde (gezete standlarının arka kısmı) bulunan restoranda alkol kaldırılmıştı. Üst katlarda ve salon geçişlerindeki koridorlarda bulunan restoranlarda var mıydı hatırlamıyorum. Kitaplarımı alıp bir yorgunluk birası içer öyle evime dönerdim ama sanırım bu sene de alkol olmayacak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 19 Ekim 2019; 9:51:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ücretsiz giriş davetiyesi nereden alabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba..

    Pazartesi günü fuara gittim. Giriş öğrenci, emekli, 65 yaş üstü için ücretsiz, diğer katılımcılar için 10 lira. Geçen sene yine bir haftaiçi gittiğimde izdiham varken bu sene fuar epey boştu. Türkiye yayıncılar birliği de bu konudan yakınıyordu instagram sayfasında. İyi yanı rahat rahat rahat gezdim. Epey de kitap aldım. İşbankası, can, ithaki, pegasus, metis, remzi, kırmızı kedi, alfa, iletişim, sel, doğu-batı, ayrıntı, yapıkredi, imge gibi iyi yayınevleri 2 ve 3. salonda toplanmışlar. 5 ve 6.salonlar eğitim (sınavlara hazrılık, yabancı dil vs.), 4.salon da büyük yayınevlerinin varsa ikinci standları ile siyasi içerikli yayın yapan kitapevlerine ayrılmış.

    Bu sene metrobüsten iner inmez sizi karşılayan korsan bilet satıcıları yok. İşportacılar yok. Ancak fuardan çıkıp metrobüse doğru yürürken 2-3 tane tip var dikkat edin, kitap ayracı satıp hesapta bağış topluyorlar.

    Kitaplar yine ucuz değil. Her gittiğim standta internet fiyatından yüksek fiyat söylediler. Ben de açıp kitapyurdu fiyatlarını gösterdim. İmge ve metis direkt internet fiyatından verdi. İşbankası ve alfa kesinlikle indirim yapmadı. Zaten işkültür web sitesinde fiyatlar kitapyurdu’ndan bile pahalı.

    Restoran bölümlerinde yine alkol yok. Çıkışta yorgunluk biramı içemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 6 Kasım 2019; 12:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.