Şimdi Ara

39. Mekanize Piyade Tümeni | GİRNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
51.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmetu422

    Kardeşim benim usta birliği 39.mekanize piyade tümeni 14.mekanize piyade alayı çıktı. Hangi bölükte olduğumu bilmiyorum hafta içi teslim olacağım. Genel olarak bilgilendirirsen çok sevinirim

    Hocam gideceğiniz yerde 3 yada 4 tane tabur var bunlardan birine düşme olasılığınız var. Hepsinin durumları birbirlerinden beter ama aralarında en iyisi yine 1. Tabur diyebilirim. Umarım sizde oraya düşersiniz. Genel olarak hayat şartları hepsinde kötü ama yine de idare edilebilir. Yemekler konusunda ilk başlarda çok sıkıntı çekebilirsiniz çünkü Yemekler genelde alaydan geliyor ve yemekleri erler yapıyor. Varsa bir mesleğiniz özellikle el işçiliği gibi kesinlikle abartin ve bulunduğunuz taburun kışla hizmetine girin. Su sıkıntıları bazı taburlarda var bazılarında yok. Şimdi gideceğiniz taburu tam olarak bilmediğim için spesifik bir şey söyleyemiyorum. Aklınıza bir soru gelirse sorun Hocam yardımcı olurum. Hayırlı tezkereler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • mayfreq M kullanıcısına yanıt

    Hocam benim için en önemlisi iletişim. Ailemle ve sevenlerimle iletişime geçmek isterim. Hat mı almam gerekiyor veya hat alsam akıllı telefon mu kullanmam gerekiyor akıllı telefon konusunda nasıl bir yol izlemeliyim mesela...

    Ayrıca bir mesleğim var. Muhasebeciyim 1 yıllık. Üniversite de İktisat bölümünü bitirdim.

    Genel olarak bu şekilde hocam. Bahsettigimiz birlik hakkında gerçekten internette hiçbir tatmin edici şekilde bir bilgi yok.

    Siz hangi dönem yapmıştınız askerliğinizi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrısta birliğe giderken akıllı telefonunuzu gizleyerek içeri sokmaya çalışabilirsiniz fakat yakalanırsanız 6 gün en az cezası olacaktır. Kıbrısta Türkiye hatları yurt dışı olarak çalışmaktadır bundan dolayı arama falan yaptığınızda sıkıntı yaşıyorsunuz fakat aileniz sizi aradığında yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı olmuyor. (mesela ailenizde vodafone var sizde de vodafone hattı var onun dakikasından gidiyor ama siz arayamıyorsunuz.) Birliğinize teslim olduğunuzda kışlanıza hatçılar gelir ve oradan ailenizi aramak için hat alabilirsiniz fakat aldığınız hatlarda çok fazla dakika olmuyor. Genelde internet bol şekilde veriliyor kıbrısta. Kıbrıstan aldığınız hat içinde yukarıda bahsettiğim durum geçerli. Aileniz sizi aynı abonelik üzerinden ararsa (örneğin siz kıbrıstan turkcell aldınız ve ailenizdede turkcell var) ailenizin dakikasından gidiyor ek ücret vs yansımıyor. Yanınızda akıllı telefon götürüp götürmemek size kalmış bir şey hocam. Götürmeyip sonradan ailenize de kargolatabilirsiniz fakat kargodan onu almanız için biraz kışlada ortam yapmanız lazım. Ortam yaparsanız o kargo komutanlara gitmeden size gelir ve telefonunuzu içerisinden çıkarıp alabilirsiniz. Her türlü bi hat almanız gerekecek kıbrıstan. Ben askerliğimi 2022 ağustos-2023 şubat arasında yaptım.





  • Mehmetu422 M kullanıcısına yanıt

    Hocam mülakat falan olmuyor. O anki ihtiyaç duruma göre değerlendirme yaparlar. Eğer ihtiyaç varsa olabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.