Şimdi Ara

3D gözlük hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadadaslar
    3D led tv almak istiyorum ama pasif gözlüklü mü aktif gözlüklü mü almalıyım karar veremedim.Bütün özelliklere karar verdim bir tek gözlük konusunda hangisi daha iyi karar veremedim pasif gözlükte aktif gözlüklede film izledim arada çokta fark göremedim forum sitelerinde bir çok konu okudum kimi aktif gözlük diyor kimi pasif
    Yardımcı olursanız sevinirim her iki gözlüğünde artı eksileri nelerdir



  • Aktif Shutter Gözlük (SG) Full HD görüntü alabileceğiniz bir üründür, ancak pil veya şarj gerektirir... Pahalıdır(şimdilerde hediye veriliyor.), son çıkan ürünler ağır sayılmaz 35-40 gr
    FPR 3D Gözlük Full HD görüntü alamazsın SG'ye göre daha az parlak görüntü alırsın... Ancak çok hafiftir ve ucuzdur(şimdilerde hediye veriliyor), 15-20 gr pil şarj gerekmez ve shutter (kırpışma-titreşim) yoktur.

    Bana göre fpr gözlük ile izleyebileceğin TV alabilirsin... Çok ayrıntılara dikkat eden biri değilsen, pimpirikli değilsen FPR al, LG LW Serisi Cinema 3D Gözlük 6 tanesi 85 TL'den satılıyor.

    Teknoloji mağazasına gidince şöyle bi problem oluyor... İzletilen görüntü farklı oluyor... 3D görüntü izlenen videoya çok bağlıdır... Burada hangisini satmak istiyorlarsa iyi görüntüyü ona koyarlar... Bu kadar basit... Bir kaç farklı yerde farklı videolarda denemen faydalı olacaktır.




  • LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi

    Yukarıdaki konunun ilk mesajında ayrıntılı olarak açıklama var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.