Şimdi Ara

3d Led Smart TV-Marka tavsiyesi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar 3d led smart tv alma gibi bir düşünce içerisindeyim beklentilerim doğrultusunda bana inceleme olarak marka önerilerinizi söylerseniz sevinirim

    Wi-fi : EVET
    Flash player : EVET
    Dahili uydu alıcısı : EVET (Hd yayınları otomatik buluyor mu?)
    3d olarak güzel performans sağlaması.
    Kanal geçişlerinde sanırım çoğu smart tv yavaşmış.Doğrumudur?
    Bazı tvler de altyazı desteği yokmuş sanırım bu konuya da bir açıklık getirebilirseniz sevinirim.
    Philips markalarda amblight özelliğinden bahsediliyor ama Philipslerde flash desteği yok.Amblight nasıl bir üstünlük sağlıyor.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Fiyat olarak 2000i aşmayacak ve ekran olarak 100 ve üzeri.

    Teşekkürler



  • Flash desteği hemen hemen çoğu televizyonda yok ve olmaması çok daha iyi emin olabilirsiniz. Flashlar internette gezimi işkence haline getiren ve yavaşlatan bir olay zaten bundan dolayı Apple da flash desteğini tamamen yok etmeye çalışıyor. Flash olmadan çok daha rahat ve güzel bir deneyim yaşayacaksınız. Hele ki Smart kavramının tam olarak hala olgunlaşamadığı televizyonlarda, flash desteğinin olmamasını dezavantaj yerine avantaj olarak görüyorum ben.

    46PFL5507'e bir bak derim, görüntü kalitesi muhteşem bir televizyon, 3 boyutlu performansı da rakip muadil ürünlerden iyidir buna emin olabilirsiniz.Ambilight, o an televizyonda yayınlanan görüntüye göre köşelerden o görüntünün rengini veren bir sistem.Renkler anlık olarak değişiyor ve görüntünün rengi kenarladan duvara vuruyor, böylece ekran büyük hissi yaratılıyor ve bir nevi sinema atmosferi oluşuyor. Kullananların vazgeçemediği, benim de dahil olmak üzere bir kere bu keyfe alışanların televizyonda mutlaka aradığı müthiş bir özellik. Fakat belirlediğiniz fiyat aralığında ambilightlı televizyon almak isterseniz 42 inç 6000 serilerine bakabilirsiniz. Tam olarak fiyatı bilmesem de 42PFL6877, 42PFL6097, 42PFL6687, 42PFL6097 gibi serilere bakabilirsiniz.




  • anladım teşekkür ederim.bildiğim kadarıyla flash desteği yoksa internetten video izlenmiyor.yanııyormuyum?LG de flash desteği var diye biliyorum bu aralar lg ye bakıyorum özellikle lm660s modeline.sizin görüşleriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.