Şimdi Ara

3DCool Evrensel Araç Tutacağı video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
6
Favori
7.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar alet çok güzel, baya baya elimle titreştirip salladım düşürmüyor aleti. Boyun kısmı da yalama olmazsa ben bunu uzun süre kullanırım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar klima yerine takmak için aparat çıkıyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hk@n

    Arkadaşlar klima yerine takmak için aparat çıkıyor mu ?

    hayır

    bunu masaya yapıştıramadım ben vakumlanmıyor masaya

    cama çok güzel yapışıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: car_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hk@n

    Arkadaşlar klima yerine takmak için aparat çıkıyor mu ?

    hayır

    bunu masaya yapıştıramadım ben vakumlanmıyor masaya

    cama çok güzel yapışıyor

    Klima kumandasını mı yapıştıracaksın? :) iyi fikir :)

    Kutudan arkasında 3M yapıştırma bandı bulunan bir dairesel plastik aparat çıkıyor. Bu cam harici yüzeylere aleti yapıştırmak için. Onu klimaya yapştırıp aleti o plastiğe vakumlatabilirsin. Yoksa direk masaya vakumlamıyor bende denedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Hepsiburada com dan aldım aldığım günün akşamı 3.5 km yol yaptım gidene kadar 4 kez telefon tutacakdan düştü azdaha kırılacaktı niye tutmuyor diye muslukda tıkadım test ettim aynı az bir sallatıda düşüyor telefonum nexsus 4 önermiyorum
    yada ben dandiğini aldım

    Hepsiburada.com dan aldığınız marka nedir? Aynı üründen bahsediyor isek sizinkinde sıkıntı var bence.

    İncelenen 3DCool da bırak düşmeyi neredeyse telefonu zor alacağım üstünden :) Ver o benim telefonum kardeşim diye inatlaşıyoruz hehehe. Hafif tozlanınca bence daha konforlu bir yapışma olacak.
  • Ben dün teslim aldım.Şaka gibi bir alet, arkası tırtıklı olan evo 3d'mi zamkla yapışmış gibi tutuyor.Arkası dümdüz olan 7 inç tabletimi ise çok zor ayırıyorum.İnanılmaz memnun kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aldım fakat hiçte beklediğim gibi çıkmadı üzeri bildiğiniz silikon gibi birşey ve telefonu tuttumu bırakmıyor hatta kapak alette kalıyor arabada giderken çekip almak baya zahmetli bir iş bu arada telefonum galaxy nexus yani arkası tırtıklı ve fena tutuyor ama sorun kapağı bırakmıyor :D birde mesut çevik'in incelemesindeki aletin yeşil kısmı sanki yapışkan değil ama bize gelenler yapışkanlı silikonlu bişey

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ürünü aldım fakat hiçte beklediğim gibi çıkmadı üzeri bildiğiniz silikon gibi birşey ve telefonu tuttumu bırakmıyor hatta kapak alette kalıyor arabada giderken çekip almak baya zahmetli bir iş bu arada telefonum galaxy nexus yani arkası tırtıklı ve fena tutuyor ama sorun kapağı bırakmıyor :D birde mesut çevik'in incelemesindeki aletin yeşil kısmı sanki yapışkan değil ama bize gelenler yapışkanlı silikonlu bişey

    Ben bitenekadar.com'dakini aldım, bahsettiğiniz dandiklikte Vantuz falan değil, benzinliklerde satılan yumuşak silikon kaydırmazlar gibi bir madde. Ayrıca silikon bırakmasa bile bağlantı yeri çıkıyor, buradakini bilemem ama bitenekadar.com'daki kesinlikle 5 para etmez.




  • Sanalpazar cüzdanla 9.95'e aldım bakalım
  • Mesut Çevik'in verdiği linklerden yani sanalpazardan aldım. Normalde hem araç hem de masa üstünde kullanmak için iki tane alacaktım ancak önce bir test edeyim sonra ikinci siparişi geçerim dedim. İyi ki de öyle düşünmüşüm.

    Ürün bu gün elime ulaştı. Kesinlikle youtube ta ki ya da kutu üstünde ki tanıtıma inanmayınız hammadde olarak. Yani yeşil değil o madde ve Video ve kutu üzerinde ki resime bakarak mikro yeşil tutaçlar var zannediyorsunuz ancak öyle bir şey yok. Zaten gelen ürün jelimsi beyaz bir madde. O yeşil gibi durun şey pedin altında ki plastik aksam ile arasında duran yeşit kağıt.

    Maddeyi tarif etmek gerekirse , hani şu çocuklar için bir zamanlar duvara ve ya tavana atılınca yapışan silikon toplar vardıya , işte onun benzeri.

    Öncelikle pad kısımı iyi yapışıyor telefona , hakkını vermem gerekir kesinikle düşme yaşamazsınız. Hatta telefonu yerleştirirken bastırdıysanız vay o zaman sizin halinize.

    1- Kapaklı ise telefonunuz, telefon kapağının pad de kalması %99 . Ayrıca pad kısım belli bir sök taktan sonra kendi plastik yuvasından ayrılmaya başlıyor, yani benimkisi öyle oldu. Tabi yapışkan yüzeyi azalsın diye suya tuttum, herhalde alt kısımına da su kaçırmışım, bundan dolayıda erkenden ayrılmış olabilir.

    2- Gereğinden fazla sıkı yapıştığından araba da kullanmak için hiç pratik değil çünkü telefonu bırakmıyor, iki elinizle var gücünüzle ayırmanız lazım. Bu yüzden araç için şahsi olarak tavsiye etmiyorum bu zorluktan dolayı. O yüzden normal araç tutacağına göz atın ben de öyle yapacağım.

    3- Kılıfla kesinlikle kullanmayın hem pad zarar görüyor hemde tortulaşma başlıyor, zaten klavuzda da yazıyormuş ancak okumadağımdan direk kılıfla koydum. Zaten o klavuzları kim okuyor ki :)




    4- Vantuz aparatı çok sağlam , cam ve beyaz eşyaya ek parça olmadan deli gibi yapışıyor. Yanında gelen yuvarlak yüzey , arabanın plastik kısımında kullanmanız için ortam oluşturuyor.


    Vernikli masama ilk başlarda tutunsa da 10-15 saniye sonra vantuz bırakıyor kendini. O yüzden yanında gelen dairesel aparatı masaya yapıştırdım ben.

    Son olarak eğer araçta kalıcı monitör gps v.s şeylerde kullanacaksanız bir numara ürün, ancak cep telefonu için hiç pratik değil. Zaten bende masada kullanmaya başladım.

    Bence piyasada ki tüm markalar GripGo, 3D Cool v.s hepsi aynı, sadece ithal eden firma kendi ismini oraya yapıştırıyor. O yüzden adisi-kalitelisi diye düşünmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 15 Haziran 2013; 2:37:03 >




  • qx5 kullanıcısına yanıt
    Bu arada bende birşey ilave edeyim alibaba sitesinde 5 adet alımlarda tanesi 1 dolar.
  • Note 2 icin exogear arac tutucu almayi dusunuyordum..ama bunu gorunce kararsiz kaldim..note 2 ile kullanan varmi arkadaslar? Exogear 55 tl bu arada..ama daha saglam gibi sanki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiçbir farkları olduğunu düşünmüyorum.Çıkış yerleri Çin firmalar toplu alımlarda marka bastırıyorlardır.




  • Son zamanlarda alipta begenmedim ender urunlerden. Telefonu baya bildiginiz tutmuyor. 1 sefer komple indi asagi 2. Seferde telefon koltugun arasina kacti seke seke. Tablet flan hak getire. Artik cok mu cabuk tozlandi bilmemde alali 1 hafta olmadi.

    Birde yapiskrn yesil yuzeyin ufak bir kismi cihazdan cikikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de HB den aldim bir tane visa kampanyasi varmis kargo bedavaya geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step



    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    20lira bile değil hakikaten ucuz kullanışlı gibi bir izlenim edindim şimdi sen kullanıyormusun bu ürünü?
  • Telefonun kapağını mahvetti.Telefonu zor ayırdım
  • Siparis ettik bakalım nasıl çıkacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.