Şimdi Ara

3DS ile ilgili yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Pokémon oyunları başta olmak üzere sadece 3DS te oynanabilen oyunları oynamak için bir 3ds almayı planlıyorum. Ancak bu benim ilk oyun konsolum olacak(çok fazla oyun oynadığım söylenemez), bu nedenle kafamda bazı soru işaretleri var.

    Öncelikle dediğim gibi ben çok fazla oyun oynayan birisi değilim ancak emulator ile oynanabilen pokemon oyunlarını bitirdigim ve cok zevk aldigim için 3ds almayı düşünüyorum, en büyük korkum ise alıp bir hafta içerisinde bir köşeye atmak. 3ds sıkılmadan senelerce oynayabilecek bir cihaz mıdır? Pokémon dışında güzel oyunlar var mıdır?

    İkinci sorum fiyat ile ilgili, XL almayi düşünmüyorum çünkü fiyatları uçuk(850tl civarı hep gorduklerim). Teknosa nin internet sitesinde ise xl olmayani 200tl gözüküyor. (link:http://m.teknosa.com/urunler/119960900/nintendo-3ds-hw-aqua-blue-konsol-nintendo-3ds-lego) fiyatının ucuz olması kafami karıştırdı, ikinci el fiyati 300tl olan cihaz gördüğüm için. Bu modelden memnun kalır miyim? (teknosadaki)

    Son olarak da yeni 3ds diye bir model varmış sanırım, piyasaya çıktı mı, ciktiysa nereden alırım, ne kadara alırım? Arada çok fark var mıdır?

    Simdiden çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu tamamiyle zevkler ve renkler meselesi a kişisi konsolu alır kendisi'nin bir parçası gibi benimser elinden düşürmez b kişisi alır oyunu oynar lakin cihazı sadece elinde eğlecelik basit bi araç olarak görür.Burda şahsen kimsenin sana cihazı alınca sıkısıkıya bağlanacağının garantisini veremez.Oyunlarını oynarken keyif alıyorsan eğleniyorsan muhtemelen bu deneyimi orjinal konsolunda deneyimlemende hoşuna gidecektir.Zaten nintendo'nun farkı oyuncuya gerçek oyun deneymi yaşatması ve eğlence sunması pokemon oyunları dışındaki oyunlara çok bakmam diyorsan 3ds xl modeli yeterli olur.Lakin daha stabil güçlü ve iyi optimize edilmiş bir konsol istiyorsan New 3ds alman daha iyi olur önümüzdeki yıllarda sadece new 3ds için çıkacak bazı oyunlar olucak onları oynamak istediğinde normal 3ds'in olursa oynıyamazsın.Forumda ikinci el satış bölümünde temiz cihazlar var evet new 3dsler biraz tuzlu fakat kesinlikle en azından bana göre daha iyi bir tercih şu aralar gerçekten uygun fiyatla gördüğüm 1-2 kişi var ikinci el bölümünde oralara bi dikkatli göz atarsan görürsün mutlaka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RownikaL -- 13 Mart 2015; 16:54:33 >




  • Cevabın için teşekkür ederim. Sanıyorum new ds'e ihtiyacım olmayacak. dediğin gibi 2. el bölümüne bir göz atayım.
  • Alacağın üründen mutlu olduktan sonra, bir ps4 bir xbox one bir ps vita vs vs yığsalar önüne, hiç önemi olmaz :)

    İyi "Gotta Catch'em All" lar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.