Şimdi Ara

3G 4.2.1 de gps(location) SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3G 4.2.1 kurdum sonra location çalışmadı araştırdım bir iki fix denedim ama olmadı bir türlü çalıştıramadım!
    4.2.1 veya 4.1 yüklü olupda location u çalışanlar varmı?
    Baştan bir daha mı kursam acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamuk -- 3 Ocak 2012; 10:49:25 >



  • Zor bir sorumuydu acaba :)
  • Sürümümü 4.1 e çekip install ipad baseband seçeneğini işararetlemeyerek sorunu çözdüm. Ama sanırım sim kilitli olanlar bunu işaretleyecek ve location çalışmayacak.
  • Sorun çözülmedi basebanddanmış yükselttik bilmeden gps den olduk şimdide geri alamıyorum bootloader sürümüm yüksekmiş ne saçma şeyler!
  • Yahu arkadaşlar kendi kendime konuşuyorum ama şunu sizde denermisiniz (basebandı yükseltmiş olanlar) locationu açın ve wireless ide açın ama wireless bir yere bağlanmamış olsun ki farklı yorumlar çıkmasın :) ve haritanızı veya nivagasyon programınız varsa onu açın kapalı mekanda olduğum halde çat diye yerimi buluyor ve kullanmış olduğum sygic gps hatası vermiyor :) şuan iş yerindeyim akşam çıkışta arabada deneyeceğim bunu benden önce deneyen olursa cevabı yazsın.
  • ben de arkadaşımdan iphone 3g 8gb aldım. hadi makina temiz olsun dedim cihazı sıfırla dedim. cihaz kendine format attı. daha sonra recovery modda kaldı. ardından hadi itunes ile güncelleyeyim dedim. 4.2.1 ios kurdu ama çalışmadı açılmadı. sonra 4.1 ios kurdum. recovery moddan çıkamadı. sonra recboot ile recovery moddan kurtardım bu sefer unlock işlemi istedi. hadi dedim custom rom yükleyeyim, ne yaptıysam dfu moda düşüremedim. hep recovery modda kaldı. sonra ankara batıkentte telefon tamircisine verdim. o da dfu moda düşüremedi. bi kaç gün kaldıktan sonra 35 tl karşılığında unlock ve jailbreak yaptı. bugün aldım. şimdi gps ve vodafone 3g çalışmıyor. dfu moda düşürümediğim için custom rom da yükleyemiyorum. cydia dan fuzzyband ile baseband ı 06.15 ten 05.13.04 de çektim. ama gps yine çalışmıyor yine çalışmıyor... oldum olası iphone ları sevmiyorum ama eşim kullanır diye bi arkadaştan aldım bunu. 4-5 gündür cebelleşiyorum. var mı bunun bir yolu yordamı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatos

    ben de arkadaşımdan iphone 3g 8gb aldım. hadi makina temiz olsun dedim cihazı sıfırla dedim. cihaz kendine format attı. daha sonra recovery modda kaldı. ardından hadi itunes ile güncelleyeyim dedim. 4.2.1 ios kurdu ama çalışmadı açılmadı. sonra 4.1 ios kurdum. recovery moddan çıkamadı. sonra recboot ile recovery moddan kurtardım bu sefer unlock işlemi istedi. hadi dedim custom rom yükleyeyim, ne yaptıysam dfu moda düşüremedim. hep recovery modda kaldı. sonra ankara batıkentte telefon tamircisine verdim. o da dfu moda düşüremedi. bi kaç gün kaldıktan sonra 35 tl karşılığında unlock ve jailbreak yaptı. bugün aldım. şimdi gps ve vodafone 3g çalışmıyor. dfu moda düşürümediğim için custom rom da yükleyemiyorum. cydia dan fuzzyband ile baseband ı 06.15 ten 05.13.04 de çektim. ama gps yine çalışmıyor yine çalışmıyor... oldum olası iphone ları sevmiyorum ama eşim kullanır diye bi arkadaştan aldım bunu. 4-5 gündür cebelleşiyorum. var mı bunun bir yolu yordamı.

    Telefonunuza ne yapin ne edin 4.2.1 surumune yukseltin jb felan yapmayin dfu modda yukseltin baseband la oynamayin ozaman hic bir sorun olmaz bu arada gps i dışarda deneyin ben kac kere restore ettim yanlislikla calismiyor diye .


    + olarak konuyu acan arkadas evet edge +3g + wi fi acik olursa daha iyi baglantı sagliyor fakat siz bina icinde deniyorsaniz zaten bastan yaniliyorsunuz bina disina cikin ve bi kerede oyle deneyin ben sygic türkiyeyi cok rahat kullanıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 14 Ocak 2012; 19:20:08 >




  • bu yazıyı yazdıktan sonra ireb ile (daha önce defalarca denememe rağmen olmamıştı) dfu mode a düşebildim. sanırsam baseband düşürdüğüm için oldu. snowbreeze ile bir custom firmware yaptım ve kurdum. şu an cihaz çalışıyor. igo yu kurmayı deniyorum. bakalım kurduktan sonra deniyeceğim. gps in uyduları görmesi gerektiğini biliyorum. o kadar teknik bilgim var. en büyük sorunum cihazı arkadaşımdan yeni almam, daha önce uzun süre iphone kullanmamam, ve cihazı dfu moda düşüremem idi. çoğunu çözdüm, son denemeler lazım...

    Düzeltme: Ayrıca jb yapmayın falan demişsiniz ama cihaz yurtdışı. bu nedenle jb, hacktivate, unlock ne varsa yapmak gerekiyor. hepsini de yaptım şu an için. cydia güncelleniyor bakalım neler olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatos -- 14 Ocak 2012; 21:06:28 >
  • gps yok, vodafone 3g yok.
    sürüm 4.2.1
    model MB489B
    modem firmware 05.13.04

    06.15 nolu baseband dan aşağı çektim ve snowbreeze ile custom rom yaparak kurulum yaptım. ultrasnow ile unlock ettim. sonuç gps ve internet yine yok, yine yok. çıldırcam... ben nerde yanlış yapıyorum... kim yardımcı olabilir.
  • Üzgünüm ama cihaz jb yapıldıktan sonra sakatlıkların cıkması cok normal . Bir diger cozumse telefoncuya goturup donanımlarını kontrol ettirmek olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.