Şimdi Ara

3G VINN ile AION?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bulunduğum apart bir öğrenci apartı( ki bende öğrenciyim ) ve internette sürekli kopmalar oluyor. bazen sayfa açılmıyor aşırı yüklenmeden dolayı. ben de vınn almaya karar verdim. turkcell ve avea da 1GB lık 3G modem ilk ay 49 tl veriyorsunuz sonraki aylar 9 tl aylık ve taahhüt falan da yok. 1GB ı geçerse 4GB lık pakete geçiyor kotanız direk. o da 29 tl. Sizce Aion için yeterli mi aylık 1GB internet. ben sadece oyun oynarken kullanıcam. Sürekli disconnect olmamak için. onun dışında patchler geldiğinde ya da internete girmek istediğimde Apartın internetini kullanıcam. Bu konuda yardımcı olabilcek var mı ? Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin.



  • Avea vin ile denedim Ping programsiz 450 500 wtfast ile 150 200 arası oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobile modemlerde hız iyi olsa da ping değerleriniz çok berbattır..Hiç tavsiye etmem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Google-

    Mobile modemlerde hız iyi olsa da ping değerleriniz çok berbattır..Hiç tavsiye etmem

    ping tam olarak nedir? benim ping ile ilgili bilgim yok da. oyun oynarken çok etkilermi mesela ? lag falan dediğimiz durum gibi mi? ping düşük olunca lag mı oluyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemete

    Avea vin ile denedim Ping programsiz 450 500 wtfast ile 150 200 arası oluyo

    ping konusunda bilgim yok. avea vınn düşünüyorum bende. aion oynanabilirliğini gerçekten düşürüyor mu ?
  • Dusurur. Ping demek senin bir tusa bastiktan sonra o komutun servera ulasip senin komutunu yerine getirme suresi demek. mesela pingi 50 mili saniye olan biri ile 400 mili saniye olan arasinda daglar kadar fark vardir. sen pvpde skillere bastiginda karakter her farkli skilli yarim saniye gecikmeyle atar, ancak 50 msn ile oynayan biri aninda komutlari ilettiginden sen daha ne olup bitiyor derken kafana 3-5 skill yiyebilirsin. eger ciddi sekilde pvpde iddiali olmayi amacliyorsan ping en azindan 100 ve altinda olmali mutlaka. ancak siradan bir oyuncuysan 150-200 arasi olmasi da seni cok rahatsiz etmeyebilir.
  • Oynanıyor tabi de , çok fazla bir şey beklememek lazım.
  • ben türkcel kinden kullanıyorum ayda 1 gb kesinlikle yetmez 4 gb raht rahat yeter ama vent yada raidcal vs kullanmaman lazım kablolu netten daha iyi diyebilirim 3 ay dır kullanıyom koptuğunu hatırlamam bulutlu karlı ne bilem havalardan da etkilenmiyor tek sıkıntı aylık 39 tl bayılmam cok pahalı birde ping demiş arkadaşlar ping programsız zaten oynanmıyor oyun battle ping ile 120 oluyor oyunda bir puroblem olmadığı sürece
  • birde savaşlarda biraz dikkat et balur gemisi kaleye girdiği zaman git kale savaşına herkezin beklediği yerde bekleyince kalabalık olduğundan gene 150 200 kb arası gidiyor savaşlarda 250 klbays gidiyor savaşa gidersen tabi başka kota yiyen olay olmuyor zaten oyunda bu sekilde yaparsan ayda sana 500 mb falan kera gecmiş olursun :)
  • Benim şuanda pek pvp ile ilgim yok. daha lvl kasmam gerekiyor. 43 lvlim. ping olayını anladıgım kadarıyla battle ping programı falan kullansam exp kasarken sorun olmaz gibi. zaten exp kasmayı beceremiyorum :) bana 1 2 ay vınn idare etsin yeterli. tabi kota olayı sıkıntı bu durumda. ama yinede 1 gb ı geçerse 4 gb oluyor otomatik olarak. oda 29 tl avea da. sanırım turkcell de aynı durum. hepinize çok teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.