Şimdi Ara

3gs 16gb ana kart tamiri -ihtiyaç- çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorunum çözüldü, güç bela ulaştım telefonu satan kişiye ve geri verip paramı aldım.. sorun kalmadı benim açımdan..


    sahibinden.com üzerinden satın aldığım, sadece dokunmatik arızalı denen telefon aslında epey bir kurcalanmış çıktı, telefonu alırken içini açıp kontrol etme şansı olmadığından da telefon elimde kaldı.. parça parça satmayı da düşündüm ama belki buradan bir bilgi çıkar ve tamir ettiririm..

    not: sahibinden.com nicki ali0644 telefon numarası 0538 501 XX 48 bu şahıstan uzak durmanız tavsiye olunur.. cihaz bu kişiden alındı..


    fotoğraflarda görülen hata nedeniyle dokunmatik çalışmıyor.. onun dışında görülen tüm özellikleri çalışıyor.. sesler, titreşim, pc bağladığımda itunes görme gibi her bir şeyi çalışıyor fakat resimlerde görülen kopma nedeniyle dokunmatiği çalışmıyor..

    temiz ana kart tekliflerinizi pm ile gönderebilirsiniz, uygun bir fiyat çıkarsa neden olmasın.. tamir konusunda da inanıyorum ki bu tamir işlemi yapılabilir bir şeydir, işin ehli birisi bence yapabilir =)

     3gs 16gb ana kart tamiri -ihtiyaç- çözüldü


     3gs 16gb ana kart tamiri -ihtiyaç- çözüldü


     3gs 16gb ana kart tamiri -ihtiyaç- çözüldü



    bilgi olsun diye:
    sim kart taktığımda görüyor, dışardan arama geldiğinde çalıyor ve açma kapama butonuna bastığımda çağrı reddetme işlemi gerçekleşiyor.. itunes bağlantısı yapıldığında cihazı görüyor, uygulama kuruyor ve kaldırıyor.. dokunmatik olmadan kontrol edebildiğim detaylar bunlar.. çalışmasındaki tek eksiklik dokunmatiğin çalışmaması.. belki işaretlediğim yerle bir alakası yoktur ama ana kartta gördüğüm tek sorun işaretli yerdeki kopma..

    bilgi verebilecek, şuradaki servis yapabilir diyecek herkese şimdiden teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcantos -- 20 Haziran 2011; 22:10:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.