Şimdi Ara

4.5 g ile 5g'nin farkı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farkk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • 4.5G sisteminin kullanıma sunulması ile birlikte kullanıcılar 3G’ye kıyasla çok daha hızlı bir internet deneyimi yaşamıştı. Ancak günümüzde internete duyulan ilginin artması yeni ihtiyaçları beraberinde getirmektedir. Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi ve hız ayrıcalığını bir araya getiren 4.5G’lerin yerini artık 5G seçeneği alacak. Birbirini takip eden bu sistemle ilgili birçok kullanıcının merak ettiği sorular var.


    Yeni nesil teknolojiye göre tasarlanan 4.5 G, gelişen sistemler karşısında zamanla yetersiz kalabilir. Daha fazla kullanıcı ve cihazın hızlı bir şekilde hizmet almasını sağlayan altyapı desteğini 5G teknolojisi ile deneyimleyebilirsiniz.


    Temel olarak 4.5G ile 5G teknolojisini birbirinden ayıran 3 farklı etken vardır. Hız, kapasite ve gecikme süresi bu altyapı desteklerini ayıran en önemli detaylardır.


    Hız

    Hız faktörü 4.5G ve 5G ağlarını birbirinden ayıran en önemli faktörlerin başında yer alır. 5G ağının kullanılmaya başlaması ile birlikte mevcut 4.5G’den 100 kat daha hızlı internet deneyimi yaşamak mümkün. Buna bağlı olarak 5G ağı yüksek frekanslı dalgalar üzerine inşa edilmiş bir yapıya sahiptir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.