Şimdi Ara

4.G sim kart değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba
    Yeni akıllı telefon aldım eski kartımı kesilmiş olarak kullanıyordum,önceki telefonum 3g destekliydi, düzensiz batarya kullanımı oluyor telefonda müşteri hizmetlerini aradığımda orjinal nano kart edinmemi söyledi problemler yaşanıyormuş kesilmiş olan kartlarda, vodafone internet sitesinde ücretsiz değişimin olduğu yazıyor cep merkezide bunu onaylıyor fakat 3ay boyunca 4.5 uyumlu telefon kullanılmış olması gerekiyor dedi internet sitesinde böyle bir acıklama yok ellerinde sim kart kalmadığı için işlem yapılmadı daha sonra gideceğim ücret talep edilirse ne yapmalıyım kartım eski ve kesilmiş2012 tarihli ücretsiz değişim için yazılan şartlara uyuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende kesilmis hat kullaniyorum cekim problemi yasiyorum . Sizden haber bekliyorum ucret talep edilip edilmemesi konusunda. Ona gore bende degistireyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5g uyumlu kart uretimi 2009yılında hayata gecmiş bu yüzden 15tl ücret ödedim kabul etmediler ücretsiz talebimi. Sitede değişimle ilgili ayrıntılı bilgi mevcut degil 3satırlık bir açıklama var sadece, ona bakarsak o yıllarda nano kart üretimide yokmuş bu benim hatam değil yinede ödedim mecbur kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numara taşıyın hem daha ucuza kullaniljrsjnjz hem de ücretsiz degisir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.