Şimdi Ara

4 mevsim araba lastiği önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar önerinlerinizin devamını bekliyorum.şimdiye kadar verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim
  • BLİND GUARDİAN...bugün MİCHELİN energysaver sordum.195/55. R15..85 V.4 adet lastik.toplam 840 tl.uygunmu.türkiye yollarında randıman alabilirmiyiz(çukur.kasis.vs.çok)..
  • YAZILIMCI ONLİNE...bahsettiğin lastik markasını hangi bayiilerde bulabiliriz.Burs.da varmıdır.
  • Bursayı pek bilmiyorum hocam Benim eagle ventura biraz zor bulunuyor ya da bulunamıyor sanırım çünkü sitedinde son 2 senedir reklamını görmedim hiç ya üretimden kalktı ya da TR ye az geliyor

    BlindGuardian Hep goodyear sert dediler bana ama aldım bu perfromans lastiğini sürüşü çok güzeldi gerçekten. Ne öyle ses vardı nede başka bişey. Ayrıca sürüş daha güvenli olmuştu.
  • Bu arada ben çok michelin lastikli araba görmüştüm hepsinde balon vardı. ince yanaklı lastikler daha çabuk balon yapmıştı. Onları görünce vaz geçtim michelin almaktan. michelin energy alıcaktım ve çok yumuşak lastikti.

    Yumuşak hamurlu lastiğin ani haraketlerde tepkisi çok kötüdür yola çok yapışır kayarsanız toparlayamazsınız. Ben performans serisi lastiklerden çok memnunum. Türkiye yolları malum çok çukur var ben ne çukurlara girdim dan dun girdim çıktım Allah nazardan saklasın hiç bişey olmadı. Rot ayarlarını bozacak çukura girdim aam lastikde hiç bişey yoktu.

    Avrupa gibi yolları olan mis gibi yollarda gideceksek ve hız yamıcaksak ani haraketler yapmıyacak ve paşa paşa kullanıcaksak arabayı michelin öneririm. Ama bana gitmez öyle çok yumuşak hamurlu lastik.




  • 4 mevsim kabak lastikten şaşmayacan.
  • Bizim Tempra'da da goodyear vector dört mevsim var,ama daha çok kış lastiği gibi.Karlı yollarda bir Mercedes'e eşdeğer
  • YAZILIMCI...teşekkürler öneri ve tecrübelerini dikkate alacağım
  • ..POWER...goodyear vector sormuştum.lastlk ebatlarımdan yoktu(l95/55...R 15..85V..
  • alidogan888 Sana tavsiyem yaz içn ayrı kış için ayrı kullanman. Neden diye sorarsan , nedeni şu ki kar lastikleri yani kış latikli tipler yola yapışır vakumludur ve araca çok daha fazla yakıt harcatır. gözle görünmez belki depo bi anda bitmez ama uzun vadede anlarsın bunu. Ayrıca performanslı kullanamazsın karlastiklerini, hızlı gidemezsin ani bir kayma durumunda yola çok yapışır arabyı toparlaman zorlanır. Ani haraketlerde sağ sol yaptığında arabanda güvenlik donanımları yoksa ESP ABS gibi arabayı toparlaman zor olabilir.

    KAr lastiğini kışın kullan 6 ay boyunca sakin sakin 100 ü geçme. Yazında bitane yaz lastiği al ama perfromans serisi olsun tavsiye ederim hızlı sürerim diyorsan arabayı, al bi güzel lastik bak keyfine.

    4 tane birden al herzaman için. Parça parça alırsan yine performans sağlayamazsın. Şimdi tavsiyem yaz lastiği al yaz geliyor , kışın kasım ortası gibi normal bir kar lastiği al. Yaşını bilmiyorum belki gençsindir benim gibi biraz sert kullanırsın bleki orta yaşı birisindir daha sakin kullanırsın. Kendi kullanım sınırlarına göre bir lastik seçmen daha iyi




  • YAZILIMCI ONLİNE.....çok.çok.çok teşekkürler ilgi ve önerilerin için..ben habire lastik araştırması yapıyorum.zamanım müsait olduğu için,araştırmalarımdan bilgi veririm.seninde bu arada edindiğin başka bilgieri bilahere benimle paylaşırsan memnun olurum.bu arada.honkook ve aurora lastikleri nasıl bilgi varmı
  • Dediğin lastikler hakkında pek bir bilgim yok malesef. Ama çokda kötü değiller sanırım honkook takılan mercede görmüştüm bir goodyear bayinde. Fiyat performans oranı nasıldır bilemicem ama.

    Bridgestone lastiklerden impatus önermem. Çok fazla kızaklıyormuş bana da önermemişlerdi kullananlara sormuştum. Sonra michelin eregy araştırdım ama yumuşak hamurlu olduğundan pek sıcak bakmadım bana uygun değildi ama kalitesiz anlamında dğeil elbette kalite olarak çok güzel ama yanakları çok yumuşak ani haraketlerde çabuk yan yatıyordu. Ama sessizlik ve sakin sürüş performansı çok hoş arkaşımın arabasında vardı ordan biliyorum.

    Sonra goodyear araştırmaya başladım zaten goodyear a karşı çok büyük bir sempatim var Araştırdım internette eagle ventura modelini beğendim. Gittim konuştum adamda çok övdü güzel lastik dedi. Önceden goodyear GT3 vardı üstünde. eagle ventura aldıktan sonra çok sevdiğim lastiğikleri.

    Bu 3 ana marka hakkında görüşlerim bunlar. Sonuçda lastik bu yani biraz paraya kıyıp en iyisini almakta fayda var araba lstikler üzerinde gidiyor. Ayrıca goodeyar da performans serisi lastiklerde hem sigorta hem kasko var.

    1 sene içinde kapana ters girme ve bıçaklama haricinde oluşacak her hasarda lastiği sıfırıyla değiştiriyorlar. 2 sene de sigortası var




  • Arkadaşım hiç kimse önermemiş ama ben sana continental marka lastiği de değerlendirmelerine almanı önereceğim, ben kullanıyorum
    195/50/r15 mükemmel bir lastik.
  • orhanşah...bugün.continental premiun contac 2 baktım.4 adedina 800 tl.dediler.fiyat nasıl bu lastikler randımanlımı
  • arkadaşlar nihayet lastik alabildim.YOKOHAMA C DRİVE AC 01.lastikle ilgili izlenimlerimi yazarım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alidogan888

    :merhaba arkadaşlar.bu forumda sizlerle olmak çok güzel.2004 model seat.ibiza arabam 15.000 km.de yani asfalt dışında kullanmayan ve az kullanan birisiyim.lastik ebatları.l95/55. 15 R..85 V.ne önerirsiniz.iligili tüm arkadaşların fikrini almak istiyorum

    sondaki muhaha yla ne gibi bir meşaz vermek istiyosun?

    elimde 3 lastik alana 2 lastik beleş bikaç kampanya bilgisi var ama önce bu laubali imajını açıklaman gerek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.