Şimdi Ara

4.nesil ipad ısınma sorunu.Yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 hafta oldu 4. Nesil ipad alalı. Dün çok fazla ısındığını farkettim. Sadece internette birşeyler okuyordum. Oyun ve benzeri şeylerde yapmadım yani bir zorlama olmadı. Ama ekranın özellikle ön sol tarafından ortay doğru ve arkası epeyce sıcaktı. Aradım pupadan almıştım. Servise göndereceğiz ya da siz götürün dediler. Bu doğru birşey mi yani? Daha yeni ürün kurcalatmak hiç içime sinmiyor. Değişim yapmazlar mı acaba??
    Birde böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Isınma sorunu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sebepsizce olduysa yani cihaz şarjdayken veya aşırı kullanım yada yüksek sıcaklığa maruz kalma gibi bir durum yoksa cihaz problemlidir zaten tamiri olmaz değişim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robin19

    Arkadaşlar 1 hafta oldu 4. Nesil ipad alalı. Dün çok fazla ısındığını farkettim. Sadece internette birşeyler okuyordum. Oyun ve benzeri şeylerde yapmadım yani bir zorlama olmadı. Ama ekranın özellikle ön sol tarafından ortay doğru ve arkası epeyce sıcaktı. Aradım pupadan almıştım. Servise göndereceğiz ya da siz götürün dediler. Bu doğru birşey mi yani? Daha yeni ürün kurcalatmak hiç içime sinmiyor. Değişim yapmazlar mı acaba??
    Birde böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda? Isınma sorunu?

    Muhtemelen degisim yapacaklardir ya da hicbir sorun cikmayacaktir hocam. Bende ipad 4 kullaniyorum, ozellikle yaz aylarinda isinma bende de oluyor. Hemde bahsettiginiz gibi sadece nette gezinirken. Tüllerden sizan ufak bir gunes isigi bile isinmasina sebep oluyor. Blitz brigade oynuyorum isinmiyor, netteyken isiniyor. Bazen rahatsiz edici duzeyde olsa da genel anlamda rahatsiz etmiyor. Biliyosunuz islemci frekans hizi ios cihazlara gore en yuksek seviyede ve retina ekran kullaniyor. Sol tarafta islemci olmali. Eger cok rahatsiz etmiyorsa kullanin, ama iciniz rahat olsun icini filan acmayacaklardir Turkiye'de. Genelde Amerikaya gonderiliyor orda bakiliyor apple urunleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekran parlaklığı yüksek ise ısınma yapabilir. Ama ben 16gb 4.nesil cellular kullanıyorum yüksek bir ısınma görmedim,, arka planda açık kalan uygulamalar varsa kapatın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.