Şimdi Ara

4.Pesturkiye.net PS3 Ödüllü Pes6 Turnuvası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kayıt link
    http://www.pesturkiye.net/forum/forumdisplay.php?f=182

     4.Pesturkiye.net PS3 Ödüllü Pes6 Turnuvası


    Turnuva yeri : Beşiktaş Speed Cafe

    Turnuva tarihi : 21 EKİM 2007 PAZAR

    Turnuva başlagıç saati : 12.00

    1- Turnuvaya katılım ücreti 30 YTL dir. (İLERLEYEN GÜNLERDE BELİRLENECEKTİR)
    KATILIMLARIMIZ 64 KİŞİYLE SINIRLIDIR !!! 64 SAYISINA ULAŞTIKTAN SONRA YEDEK KAYITLAR AÇILACAKTIR...

    2 - ÖDÜLLER :

    1. SONY PLAYSTATİON 3
    2. PARA ÖDÜLÜ
    3. PARA ÖDÜLÜ


    (ÖDÜLLERİ TURNUVA TARİHİNE KADAR DEĞİŞTİRME HAKKINI PESTURKİYE SAKLI TUTAR)

    3- Turnuvaya katılım sınırlaması yoktur. Turnuva statüsü şampiyonlar ligi statüsü baz alınarak yapılacaktır. Yerel değişiklikler yapılabilir. Turnuva katılım sayısına göre 20 EKİM CUMARTESİ 2007 günü grup sayısı ve grup içi takım sayıları belirlenecektir. Grup sayısı hariç söz konusu belirlemeler kura yoluyla gerçekleşecektir. Bu konularda tek ve direk sorumlu PESTURKIYE dir. Dışardan gelen herhangi teklif profesyönellik çerçevesi içinde kabul edilemez.

    Ancak ;

    4 lü eşleşmeler durumunda eğer 4 kişininde sözlü onayı alınırsa 4 kişi arasında tekrar kura çekilebilir. Ama o an turnuvada olan oyunculardan biri bile itiraz ederse 2. çekilen kura iptal edilir ve ilk haline geri döner.

    4- Turnuvamıza herkes katılabilir. Kişisel anlaşmazlıklar, özel durumlar , organizasyon dışı davranışlar , diğer organisazyonlarda yaşanan anlaşmazlıklar ,çatışmalar ve organizasyon dışı yazışmalar bu organizasyonu bağlamaz . Kişisel istekler kabul edilmez.

    5- Organizasyon sırasında olay çıkaran , sözlü hakaret eden, kavgaya yeltenen , ve turnuva ortamını bozan kişiler durumuna ve konumuna bakılmaksızın 2 taraflı olarak diskalifiye edilecek ve bi dahaki turnuvaya alınmaması hakkı PESTURKİYE tarafından saklı tutulacaktır.

    6- Oyun futbol kuralları çerçevesinde olacaktır. Fakat oyunun açıklarını herhangi bir şekilde kullanıp suistimal edenler ve normal top oynamayı da suistimal olarak şikayet edenler affedilmeyecektir. Turnuvada top çevirmek kesinlikle yasaktır. İsteyen oyuncular olayın vuku bulunması halinde oyunu durdurup gözlemci isteyebilirler.

    7-Grup maçları ve yarı finale kadar olan elemeli maçlar 10 dakika üzerinden oynanacaktır. Yarı final maçları ve final maçı 15 er dakikadan oynanacaktır.

    8 - OYUN AYARLARI ŞU ŞEKİLDE OLCAKTIR :

    ENTRANCE SCENE : OFF

    LEVEL : TOP PLAYER (5 YILDIZ)

    MATCH TIME : 10 MİN.

    EXTRA TIME : OFF

    PENALTY : OFF

    NUMBER OF SUBS : 3 PLAYERS

    INJURES : OFF

    TIME : NİGHT

    SEASON : WİNTER

    WEATHER : CLEAR

    STADIUM : SAPPARE DOME

    REFEREE : RANDOM

    STADIUM EFFECT : OFF

    OYUNCU KONDİSYONLARI : YEŞİL OK

    HOME&AWAY : NATURAL

    OYUN İÇİ :

    KAMERA : WİDE (İKİ OYUNCU ARASINDA ANLAŞIRSA BU AYAR DEĞİŞTİRİLEBİLİR)

    STAMINA BAR : ON

    9- Her oyuncu kendi gamepade‘ ni ve memory card’ını getirme hakkına sahiptir. Aksi halde cafedeki game pade ‘lere itiraz edemez. Memory Card tan formation harici birşey yüklendiği tespit edilen oyuncu diskalifiye edilir.

    10-Gruplar puan sistemli olacak ve her takım birbiriyle 2 maç yapacaktır. Katılım sayısına göre guptan kaç takımın çıkacağı 20 EKİM 2007 CUMARTESİ belirlenecektir. Sarı ve kırmızı kartlar bir sonraki maça etki etmez. Eşitlik halinde deplasman golü gözetmeksizin ikili averaja bakılacak bundada eşitlik olması halinde önce genel averajasonra atılan gollere en sonda yenilen gollere bakılacaktır. Bütün bunlarda eşitlik söz konusu ise iki rakip arasında direk penaltı atışlarına gidilicektir. 3. bir maç oynanması söz konusu değildir.

    Oynanan oyun sırasında PS2 de takılma veya kapanma söz konusu olursa yeni bir maç açılacak ve ve bir önceki maçta takılma olduğu sıradaki şartlar sağlanacak (Kırmızı Kart, Goller vb.) ve kalan maç dakikaları oynanacaktır.

    11- Grup maçları sonrası eşleşmeler kurayla belirlenecektir. Grup birincileri eşleştirilmeyecektir.

    12- Elemeler 2 maç üzerinden deplasman golü olmadan yapılacaktır. Eşitlik halindedirek penaltı atışlarına geçilecektir. Sadece 3.lük ve final maçı tek maç üzerinden uzatma ve penaltı atışları açık şekilde oynanacaktır .

    13- Turnuvada takım sınırlaması yoktur. Master Lig takımları ile oynanamaz. Formation süresinde bi sınırlama olmayacaktır ama rakip oyuncuyu sıkmamak FAIR PLAY gereğidir.

    14- Oyun sırasında sadece oyun durduğunda START tuşuna basılarak oyun durdurulup işlemler yapılabilir. Bu kurala uymayanlarbir uyarı ardından diskalifiye edilecektir.

    15- PESTURKİYE YUKARDAKİ TUM KURALLARI VE AYARLAMALARI DEĞİŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR.


    HERKESE BAŞARILAR.....

    PESTURKİYE.NET TEAM







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.