Şimdi Ara

4 Yıllık Binamızda Telefon Kutusu Yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar yanlış duymadınız 4 yıldır telefon kutusu yok binamızda başvuruda bulundum.bir teknisyen geldi binaya bakarak başvuruda bulunmanız lazım dedi :D şaka gibi başvurum üzerine gelen adam tekrar başvuru yapın dedi.Nasıl bir yol izlemem lazım bu kutuyu bağlatmam için ? yardımcı olursanız sevinirim.



  • sametdonergoz S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom Bölge Müdürlüğüne Başvuruda Bulunmanız Gerekmekte. Onlarda Belediyeden İzin Alıp Kazı Çalışması Yaparak Bulunduğunuz Binaya Ankastre Kutusunu Yerleştirecektir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvurup bırakırsanız eve gelip bağlanti yapacaklarını sanmıyorum uğraşmanız lazım türk telekom müdürlüğüyle yoksa adamların umrunda olmuyor dilekçe verincede iş bitmiyor veriyosun 6 ay 1 sene içinde kesin gelir diyorlar gelmiyor unutuyorlar mı yoksa daha büyük sitelere falan mi hat çekiyorlar bilemiyorum büyük ihtimal büyük sitelere büyük konutlara oynuyor türk telekom başka bir nedeni yoktur bir sürü ekip var 1 altyapıyı çekmesi 1-2 saat sürer kabloyu binaya en yakın noktan çıkarıcaklar kutuyu takıcaklar kabloyu kutuya montajlayacaklar bu kadar montajlama işi 15 dakika sürüyor maksimum kazma işide 2 saat sürmez toplamda 2-3 saatte iş bitebilir yani ama önemli olan ekiplerin oraya gelmesi ben sıkıştırmadan 1 ay bekledim ne gelen var ne giden bu iş böyle olmaz dedim heryerden şikayet ettim sonra baktım 2 hafta içinde geldiler şikayet etmişsin dedi bizi gelen ekipteki abi yapcak birşey yok dedim gelmediniz bende mecbur o yola başvurdum dedim dilekçenizi verin müdürlük yakın ise haftada 1 yada 2 haftada 1 kez mutlaka müdürlüğe gidip kendinizi hatirlatin artık sıkılıp ekip yollayabiliyorlar evinizin yakınında türk telekomun direklerinden yok mu ? veya yakınınızda bir evde türk telekomun kutusu yok mu varsa ordan kablo çektirtin türk telekom ekiplerine altyapıyı bağlayana kadar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.