Şimdi Ara

40 Day Low Carb Diyet Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, 11 Aydır aralıksız fitness yapmaktayım.
    18 yaşındayım şuan kilom 81 boy 183 yağ oranım 13-14 civarı.

    Kenzo Karagöz'ün daha önceden paylaştığı 40 günlük Karın Kası Programını inceledim şahsen bana mantıklı geldi.
    Bu programı deneyip forumdaki arkadaşlarada bir rehber-örnek olmak istedim.
    7 günde bir cheat meal yapmayı düşünüyorum Kenzo Karagöz 6 günde bir cheat day yapıyordu o gün boyu karbonhidrat alıyordu ben şahsen sabah öğünüme 100 gram yulaf ezmesi ve 30 gram whey protein ekleyeceğim.
    Program bittikten sonra Başlangıç ve Sonuç fotoğraflarını ekleyeceğim.

    Diyet şu şekilde ;

    Sabah kahvaltısı olarak 5 yumurta, 2 tam 3 beyaz olarak yiyeceğim.Kahvaltı yanında Yağ yakımını ve metabolizmayı desteklemek amacıyla Yeşil çay içeceğim düzenli olarak. 1 Kapsül balık yağı ve 1 Tablet Vitamin Mineral hapı almaktayım.

    Sabah MAKRO:200 Kalori 22 Protein 11 Yağ 1,3 Karbonhidrat

    1.Öğün ve 2.Öğün olarak toplam 80 gram pirinç ve 332 gram tavuk yiyeceğim.

    MAKRO:680 Kalori 80,5 Protein 9 Yağ 62 Karbonhidrat

    Antreman öncesi olarak BCAA Matrix ve Optimum Micronized Creatine kullanıyorum.
    Düşük karbonhidrat ile beslendiğimden güç düşüşü ve enerji kaybı olmaması için kreatin ve bcaa kullanmaktayım.

    MAKRO:71 Kalori 17 Protein

    Antreman sonrası Scitec Whey Protein tüketmekteyim

    MAKRO:112 Kalori 22 Protein 2 Yağ

    3.Öğün olarak 166 gram Tavuk tüketeceğim. 1 Kapsül balık yağı içeceğim.

    MAKRO:200 Kalori 37 Protein 4 Yağ

    Yatmadan önce 8 Yemek Kaşığı lor peyniri yaklaşık olarak 80 gram 5 badem

    MAKRO: 190 Kalori 17 Protein 11 Yağ 3 Karbonhidrat

    Toplam MAKRO : 1453 Kalori 195 Protein 37 Yağ 66 Karbonhidrat


    Antreman olarak 6 gün ağırlık antremanı 4 gün cardio yapacağım.
    Her gün yaptığım şeyleri gün sonunda düzenli olarak konuyu editleyeceğim.

    Günlük ;


    1.GÜN CUMARTESİ

    Merhaba,diyet düşündüğümden kolay geçti bacak günü olması nedeniyle ağırlıklarımda sorun yaşayacağım diye düşünmüştüm fakat 120 kg 6 tekrar squata girdim 6 hareket 3 set bacağı bitirdikten sonra 45 dakikalık bir cardio yaptım koşu bandında ardından 3 hareket karın çalışıp antremanı bitirdim. Halsizlik vs. yaşamadım.Hatta gayet toktumda diyebilirim.Diyete başlamadan 1 gün öncesinde glikojen depolarını boşaltmak amacıyla 0 carb tüketmiştim fakat hayla bitkin vs düşmedim.Fakat aşure ayı olduğundan ve bende aşure sevdiğimden evde gelen aşurelerle bol bol bakıştık.Gece kalktığımda falan kavrulmuş kestane vardı(ah bulkta olsam ne yerdim)onlara sadece bakmak biraz zor oldu ama gün boyu fazlalık hiç bir şey yemeden düzenli kapattım.

    2.GÜN PAZAR


    Arkadaşlar bügünde kendimi açlık konusunda gayet iyi hissettim.Acıkma yaşamıyorum 2. öğün saatim pek düzenli olmadı sabah kahvaltımı 8,30 da yaptım 1. öğünümü 12,30 ve 2.öğünüm 18,40 da oldu 19,00 da spor salonuna gidip karın antremanı ve 45 dakika cardiomu tamamladım. 22,10 da 3.öğünümü yedim ve şuanda 22,40 da lor peyniri ile bademi yiyorum.Yarın mâlum okul var ve yemek saatlerini ne yapacağım bilmiyorum. Bügün kendimi biraz yorgun hissettim büyük ihtimalle 1.öğün ile 2.öğün arasındaki süreçten dolayı alışverişe çıkmıştık ve eve bayağı bi uzaktı. Bugünde böylelikle başarılı bir şekilde bitirdim.

    3.GÜN PAZARTESi

    Merhaba bügünde gayet iyiydim ve 5 dakika önce lor ile bademi yiyip yatmaya hazırlanıyorum.Diyetim tamamen düzgün ve aynıydı.Antreman gögüs ve ön kol çalıştım benchde 100 kg 6 tekrar gördüm ant sonrası 45 dk cardio ve 5 dakika bi karın egzersizi yaptım.yaklaşık 3 saat sürdü antreman kendimi şuan aç ve yorgun hissediyorum ve şuan uyuyacağım yarın 7 de kalkıp okula gitmem gerek bu günüde başarıyla kapattık.

    4.GÜN SALI

    Merhaba,bügünüde başarıyla kapattım fakat çok zorlandığımı söyleyebilirim hem açlık konusunda hem de yorgunluk gün boyu biraz fazla hareketli olduğumdan dolayıda etkilemiş olabilir.Fitnesste Omuz sırt arka kol ve 30 dakika cardio yaptım çıktığım gibi 30-40 dakikalık bir yere yemek alışverişi için gitmem gerekti dönerken yorgunluktan adım atamıyordum.Bügünde başarılı

    5.GÜN ÇARŞAMBA

    Bügün genel olarak iyi geçti diyebilirim.Gün boyu dışarı çok fazla çıkmadım ygsye çalışıyordum diyetim ve antremanım başarılıydı 2 gündür kabızlık sorunu vardı o da düzeldi.Yarın cheat meal yapmayı düşünüyordum fakat kendimi hala iyi hissediyorum antreman verimimde iyi sanırsam bcaa matrix bayağı etkisi var.Genel olarak bu hafta cheat meal yapmayı düşünmüyorum tabi ruh halimede bağlı.Şuan antremanımı bitirdim ve eve yürüyorum bacak günümdü üstüne 45 dakika cardio yaptım.Yarın okulumda yok şeytan cheat meal yap diyor ama kendimi tutmam gerek eve ulaştım lor ile bademi yiyip yatacağım.

    6.GÜN PERŞEMBE

    Selam arkadaşlar bügün güne bayağı yorgun başladığımı söylemem doğru olacaktır.Yorgunluktan yumurtaların kabuğunu soyarken bile yarı beyazını çöpe attım resmen bir de sabah yataktan kalkarken belimi vurdum ve gün boyu bel ağrısıyla gezdim.Yemeklerdede sürekli açlık çektim son öğünümü 21:00 da yedim ve 1 saatte lor ile bademi yiyip yatacağım.Cheat mealimi pazartesi gününe düşünüyorum ve 10 günde bir yapacağım cheat yükleme günleri bu sayede diyet boyu 4 defa yapmış olacağım toplamda.Antreman ve beslenmem gene tamamen uygundu antremanımıda güzel çıkarttım gögüs kol günümdü şimdilik iyi akşamlar arkadaşlar,uyuyamadım sebebi ise lor peynirini kebiri denemek için almıştım 100 gr 140 kal 20 protein çok iyi değerdi dayanamdım aldım bi kase yedim şuan kusmak üzereyim kesinlikle ALMAYIN. Midem çok kuvvetlidir aromasız bcaa ve kreatini bir arada rahatlıkla içerim,su ile pişirdiğim yulafı tatlı gibi yerim ama bu lor mahfetti beni bu gece kusmazsam bir daha kusmam diyebilirim alt üst oldu midem.(Gece kalkıp 2 gibi bir avuç üzüm yedim kan şekerim aşırı düşmüştü ve lor peynirinin tadından kusmamak için)

    7.GÜN CUMA

    Merhaba bügünde okula gitmemiştim saat 9 da kalktım canım hiç yumurta yemek istemiyordu 1 protein shake hazırlayıp onu içtim 1-2 kaşıkta lor peyniri attım ağzıma 11 de 1.ögünü yedim 1 de antremana başladım omuz sırt arka kol 5 hareket karın ve 45 dakika cardio antremanıydı bayağı sert geçti üzerine lor peyniri almak için 30-35 dk yol yürüdüm ve eve geldiğimde kurt gibi 2.öğünümü yedim saat 5 deydi. 8 de 3.öğünü yedim ama hayla deliler gibi açtım vucudum yorgundu saat 9 da 100 gr lor ile 5 badem yedim. saat 22:50 gibi 20-30 gr lor yedim 20-25 dakikaya yatarım cheat meal yapmak istiyorum daha doğrusu karbonhidrat yüklemek fakat o gün antremanın hakkını vermek istiyorum bacak gününde hakkını veremicem belim ağırıyor gögüs gününe düşünüyordum ama pazartesi okul var ve bayan seansı olduğundan 8 de gidebiliyorum.. Ne yapacağımı bilmiyorum sanırsam bu haftada cheat meal yok çok fazla zorda kalırsam hafta içi bir gün yulaf ezmesi yer geçerim,iyi geceler

    8.GÜN CUMARTESİ

    Evet arkadaşlar kendimi bomba gibi hissediyorum neden mi? CHEAT DAY. Sabah kalktım 2 kuru incir 1 kase yeşil üzüm 8 badem yedim. Üstüne 2 tam 3 yumurta beyazı yedim. Ant sonrasına kadar açtım ant sonrası 100 gr kepekli makarna 200 gr lor peyniri yedim. Aralarda bi yarım kase üzüm yemişimdir. 1 kuru incirde akşam yedim ve saat 20:30 gibi 100 gr bulgurluk pirinçten kısır yaptım onu yiyeceğim başka bişey yemeyi düşünmüyorum fakat yersem yazarım muhteşem bir gündü benim için kendime geldim enerjim geldi haftayaki idmanlarda hakkını vereceğim.Kısır pek güzel olmadı bende yemedim gittim 1 tane nar yedim biraz kuru üzüm atıştırdım 1 kuru incir daha yedim iyi oldu aslında biraz öyle atıştırır 12-1 gibi yatarım bügün yarında 10-11 gibi kalkarım iyi akşamlar arkadaşlar, Atıştırma dediğimiz biraz aştı ve tam olarak söyle sonuçlandı 2 salata,bayağı bi kuru üzüm,çok az yeşil üzüm,yarım poğaça,100-150 gr lor yemişimdir gramını ölçmedim direk yedim 10 tane falan badem daha yedim hakkını verdiğimi düşünüyorum cheattın hatta bayağı bi abarttım diyebiliriz he bir de biraz pilav vardı 3-4 tatlı kaşığı onuda gömdüm.Bir dahaki cheat day daha temiz yapmayı düşünüyorum nedeni ise yağ yakımı 2 ve 3 haftada başlıyor ilk hafta daha çok su atıyoruz herkese iyi geceler,yatmadan kuru kayısı ile muzda yedim dedim içimde kalmasın

    9.GÜN PAZAR

    Merhaba sabah kahvaltımı 10 gibi yaptım 12 gibi salona gittim salona bakıyordum bir kaç saat ant öncesi whey ve saf bcaa vardı onu içtim. Ant sonrası eve gidip yine 1.ögünümü yedim 5 gibiydi 8 de diğer öğünümü yedim 10 da son öğünü yeyip şuan 22:30 da 120 gr lor yedim badem yemedim lorun miktarını arttırdım. Antremanda bel ve karın çalıştım 45 dakika eliptik bisiklette cardio yaptım sonrasında 3x50 süperset şeklinde hafif ağırlıklarla biceps tricepse pump yaptım. dumbell biceps curl ardından Dumbell tripces extension 3x50 bu ardından biceps curl sonrası triceps push down 3x50 de bu güzel bi pump yarattım Vucuttaki suyu attığım 1.gün ile 7.günde çektiğim fotoğraflar arasında belli oluyor sabırsızlıkla fotoğrafları bekleyin 40. günü bekliyorum ben (Definasyonum 40 günde bitmeyecektir yaklaşık 100 gün civarı yapacağım fakat bu programı bitireceğim 100 günlük definasyon bittiğinde yine buraya fotoğraf koyacağım.)

    10.GÜN Pazartesi

    Artık diyete alıştım diyebilirim sabah 1 tam 4 beyaz yumurta yiyebildim yeşil çay içtim yanına 2 vitamin kapsülüne çıkarttım.Yemeklerim tamamen düzgündü 8 de spora gittim gögüs 4 hareket 4 set biceps 3 hareket 4 set üstüne 45 dk cardio yaptım bügün esmer pirincin yanına kırmızı et yaptım tavuk kalmamıştı yarın için aldım tavuğu akşamda eve gelip anttan sonra 23 gibi 130 gr lor yedim badem yemedim iyi gündü,iyi akşamlar.

    11.GÜN SALI

    Merhaba,Sabah okula geç kaldığımdan 3 yumurta beyazı ile biraz lor peyniri yiyip evden çıktım öğleyinde tavuk pilavımı yedim 4 de eve geldiğimde spora geç kalıyordum yemeği yiyemedim 1 salatalık 1 domates yiyip evden çıktım. Spordan 8 de geldim başarılı şekilde sporu yaptım sırt omuz arka kol 45 dk kardiyo 8 de eve gelince 2 öğünü bir anda yedim ama yine doymadım 1 saat sonra 150 gr lor yedim saat 22:00 gibi bi 30 gram lor yedim 22:30 da 1 biber 1 salatalık yedim ve uykuya hazırım :D

    12.GÜN ÇARŞAMBA

    Merhaba bügün kabızlık bayağı zorladı diyebilirim sabah kahvaltımı etmeden evden ufak bir yere çıkmam gerekti biraz lor yedim 50-60 gr sonra gittim gelirken brokoli buldum brokoli aldım sebze eklemek için. Eve gelince 5 yumurta 1 sarı 1 domates 1 salatalık ile hepsini karıştırdım salata şeklinde yedim. Ant öncesi pilav tavuk biraz brokoli ant sonrası pilav tavuk brokoli akşam brokoli tavuk domates salatalık karıştırdım yedim. Ant başarılıydı bacak ve 45 dk kardiyo birazda karın çalıştım. akşam yemeğinden sonra açtım 45 dk sonra 110 gr lor yedim 22 gibi yatarım

    13.GÜN PERŞEMBE

    Merhaba gün aslında çok yorgun başlamadı fakat 8:30 da kahvaltım için kalktığımda dolabı açtım bir baktım yumurta bitmiş! Bende dedim protein shake ile kahvaltı edeyim 30 gram protein tozu ile shake yaptım 22 g protein 60 gramda lor yedim.Ant öncesi pilav tavuk birazda salatalık katmıştım ant sonrası öğünümdede pilav tavuk biber salatalık domates vardı en son öğünümde bayağı bi sebze vardı gün boyu 5-6 domates 3-4 salatalık 4-5 yeşil biber yemişimdir. Sebebi ise ANTREMAN bügün antremana gittiğimde ölü gibiydim. En sevdiğim gündü aslında gögüs biceps günü ama ölü gibiydim. Gögüsü başarılı tamamladım kola geçtim resmen kollarım kalkmıyordu 4. hareketin 3 setinde pes etmek zorunda kaldım pes edip 27 dakika koşu bandında 20 dakika bisiklette kardiyo yapıp eve gittim. Gece uyurken 200 gr a yakın lor yedim diyebilirim kurt gibi açtım. Badem yemedim. Cumartesi cheat day günüm sabırsızlıkta beklemekteyim çok güzel planlarım var yarın ki beslenmem ile cumartesi antremanımı çok verimli yapacağım ardından muhteşem bi cheat day planlıyorum şimdiden hazırlıklarım başladı diyebilirim.

    14.GÜN CUMA

    Sabah yine yumurta yoktu 100 gr civarı lor salatalık domates yedim. Öğle salata domates ile tavuk ant sonrası salata domatesi ile tavuk yedim. Antremanda ölüyordum resmen artık kardiyodayken bacaklarımı hissetmiyordum.Yarın için muhteşem cheat day planlarımı hazırladım. Muhallebi yaptım büyük bi kase içine 1 avuç kuru üzüm 1 avuç fındık 1 avuç badem 6-7 tane sade bisküviyi blendırdan geçirip karıştırdım mama tarzında müthiş bişey oldu içinede biraz hindistan cevizi serptim.500 gr lık bi kuruyemiş kutusu hazırladım gün boyu onu tüketeceğim :) Kuru yemişlerin hastasıyım diyebilirim tam anlamıyla hayatımın anlamıydı fitnessten önce eski zamanlarıma dönmek gibi bir gün yaşamak istiyorum. Akşam içinde kestane aldım kestane yiyeceğim kestaneyi çok severim bizim evdekiler her gün yiyor fakat diyette olduğumdan malesef ben o saatlerde lor yiyordum :( Bügünün keyfini çıkartacağım kahvaltımı 30 gr lık fındık ezmesi almıştım salata domates fındık ezmesi yoğurt kuru üzüm falan filan öyle garip bişeyler yapmayı düşünüyorum yarın için cidden ufak bir çocuk gibi heyecanlanıyorum gecenin bir an önce bitmesini istiyorum.

    15.GÜN CUMARTESİ

    Selam dostlarım bügünden bahsetmek dahi istemiyorum.O derece kötü beslenmedim sabah kalktım muhallebiye saldırdım fakat bi yarım kaseden sonra midem bulandı ve döktüm ardından kuruyemiş yedim gün boyu yediğim kuruyemiş 300 g ı bulmuştur... Öğleyinde kestane yedim 300-400 g 1,5 kase falan pilavlı kıymalı patatesli yemek vardı onu yedim ikindi gibi kuş lokumu yedim ufak olanlardan bi kutunun yarısını 50-60 g falandır max 160 civarı bi pilav yedim biraz tereyağlı ondan sonra yediğim bi 250-300 g kestane 1 kaşık nutella 4-5 mandalina 1 kase yoğurt 3-4 tane kuru pasta falan filan arkadaşlar cidden kendimden iğreniyorum bu cheat dayın özgüvenini veren şey 74,9 kilo çıkmıştım dün merak etmeyin hafta içi bunun cezasını kendime fazlası ile vereceğim.Ek olarak HAFTAYA CHEAT DAY YOK. CHEAT MEAL YOK. DİYET BİTENE KADAR 25 GÜN CHEAT YASAKLANMIŞTIR,İYİ FORUMLAR.

    16.GÜN PAZAR

    Merhaba,bügün pişmanlıkta güne uyandım diyebilirim dünden dolayı antremana aç karnına gitmek üzere kahve içip evden çıktım 12 de fakat salon açılmamıştı 1 e kadar oyalandım fakat açılmayınca eve döndüm 1 de kahvaltımı ettim 1 salatalık 2 tam 3 beyaz yumurta 4 de antremana gittim sağlam şekilde karın çalıştım ve üzerine muhteşem bi kardiyo yaptım 50 dakika boyunca koştum diyebilirim. Ant sonrası whey proteinimi içtim eve gelince 100 g tavuk ile 1 salatalık 1 domates ile yedim. saat 21 de whey protein içtim 22 gibi 5 kaşık lor yedim 22:30 gibi yatacağım. Görüntü olarak bir şey değişmedi fakat bügün tartıya çıktıgımda 77,5 çıktım dün 74,9 çıkmıştı moralimi bozmadı desem yalan olur fakat aynadaki görüntüye baktığımda şuan daha dolu duruyorum şişkinlik olduğuna eminim bir daha diyet bitene kadar tartıya çıkmayacağım iyi akşamlar.

    17.GÜN PAZARTESİ

    Merhaba arkadaşlar sabah çok geç kalktım okula geç kalıyordum 30 g protein shake yaptım su ile içip evden çıktım. öğleyinde 1 salatalık 1 domates 200 g tavuk yedim. 4 gibi eve geldiğimde 200 g tavuk 1 salatalık 1 domates yedim. 5-6 gibi çok acıkmıştım pilav ve yumurta tüketmediğimden açlıktan midem gurulduyordu resmen 1 yeşil elma ile 40 gram falan beyaz ve normal leblebi karışmış yedim.Şuan saat 23.33 de 120 gr lor yeyip yatacağım. Antremanım iyiydi gögüs 16 set 12 tekrar kol 12 set 12 tekrar 21 set karın çalıştım 45 dakika kardiyo yapıp antremanımı sonlandırdım.

    [18.GÜN SALI/b]

    Merhaba dostlarım hatasız kul olmazmış sabah kalktım 1 tam 4 beyaz yumurta şehriyeli yeşil mercimek çorbası vardı biraz ondan içtim 2-3 çay kaşığıda pilav yedim antremana gittim 3,5 saat çalıştım evet 3,5 belkide daha fazla eve geldim salata ile 200g tavuk 1 saat sonra elma yedim. Saat 8 de 150 gr lor yedim ama doymadım mısır yapmışlardı çok açtım 1 mısır salata domates yedim 3-4 tatlı kaşığıda pilav bakalım hayırlısı diyeti düzgün tutmaya çalısıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHybris -- 1 Kasım 2016; 23:19:54 >







  • Başarılar.Bana da kilo verebileceğim bir program lazım.O kadar abartılı olmayacak şekilde.Takipteyim.
  • draguh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,karbonhidratı biraz arttırarak proteinide biraz düşürerek düzenleyerek kullanabilirsin diyeti.
  • Ben de yag oranimi azaltmak için benzer bir düşük karbonhidrat diyeti uyguluyorum. Tabi yag oranim yüzde yirmilerde. Bakalım takipteyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Sonucunu merak ediyorum bende hedefim %9-%10 etrafında olmak.
    Merakımın sebebi ise 110 kilolardan buraya gelmiş bi sporcuyum.
    Diyet düşündüğümden kolay geçiyor diyebilirim. Daha 3.öğün ve lor peyniri yemedim fakat şuan aç değilim antremanımda iyiydi.
    Detayları yatmadan önce gireceğim,antremanda kullandığım ağırlık yaptığım çalışmalar vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHybris -- 15 Ekim 2016; 18:27:22 >
  • Yağ çok düşük
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Farkındayım ama sorun olacağını sanmıyorum 40 günlük bir diyet
  • HolyHybris kullanıcısına yanıt
    9 10'a dusebilirsin, sorun orada kalmak. Bir arkadaşımdan örnek veriyorum, 1.93 boy, 106 kilo, yag orani %7/8 arası(mermi gibi vucudu var). Yaklaşık iki yıldır bunu koruyor. Beslenme ve kardiyo programı çok sıkı. Tatilde dahi bozduğunu görmedim, disiplin işi tamamen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Koruyabileceğimi düşünüyorum,irade konusunda sağlam bir iradeye sahibim 1 yıl yağ oranını %8 de tutup daha sonrasında clean bulk düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Before-After fotoğrafı bekliyoruz hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scarface007 kullanıcısına yanıt
    Hep beraber bekliyoruz hocam.
    Şuanlık yorgunluk hariç açlık sıkıntım yok irademi sağlam tutmaya çalısıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyet devam etmektedir.
  • Ediyor da biz ne anladık bu diyetten. Fotoğraf koysan daha iyi olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersaydin

    Ediyor da biz ne anladık bu diyetten. Fotoğraf koysan daha iyi olurdu.

    Biz ne anladık derken? Yemekleri kalorileri belirttim before after fotoğrafınıda 40.gün sonunda atacağımı söyledim.Ne fotoğrafı atabilirim başka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto atacağını gözden kaçırmışım. Sorry.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersaydin E kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum,bu arada bügün cheat dayımdi belirtiyim.
  • Günlük yazıldı,konu güncel.
  • Diyet gündel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.