Şimdi Ara

4000-5000 TL arası 46' optimum LCD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    52b620 aldım ancak satıcının ultraclear panel özelliği yalanından, sd görüntüde problem yaşadığımdan (digitürk) geri verecek ve 46" bir lcd alacağım
    4000-5000 arasında DVB-C destekli SD yayınlarda en iyi performans alabileceğim, zaman zamanda hd izeleyebileceğim bir problemsiz Tv tavsiyeniz varmıdır,

    mesela Samsung B7000 alabiliyorum ancak auto-dimming problemi olduğunu ve RCB olmadığı white olduğu gibi şikayetler gördüm forumda, hdvtestede diğer TVler gibi çok başarılı sonuç alınmamış gibi.

    ve harici bir 5+1 isisteme bağlamak için ses çıkışı yok deniliyor. Ama tam olarak kararsızım, LEd kullanıcılarıda yorum yaparlarsa bu şikayetlerle ilgili
    %60 sd yayın izleyeceğim, Divx ve HD filmde izyecek ve alırsam max PS3 için kullanacağım

    tavsiyelerinizi bekliyorum



  • Hocam Alabileceğin Tek model var sakın başka modellere bakma. Samsung 46B653. bu model lcd Tv lerde çığır açtı. Yok yok bir panel. Birde Led tV lerden daha iyi doğal görüntü veriyor. Sd yayın kaliteside mükemmel.
  • Digitürk'te problem yaşadığın için tv'yi mi geri verdin hocam

    O zaman sana kötü bir haberim var, hangi lcd'yi alırsan al beklediğini bulamayacaksın, sorun lcd değil digitürkte...

    Ancak hd ready bir plazma alırsan bir miktar iyileşme olur, onda da görüntü iyi olmaz, digitürk çamur deryasında...
  • Hakketten öyle. Full hd tvlerde dijital yayınlar analog gibi oluyor çözünürlükten ötürü. hd alıcı ve yayın şart.
  • 52B620 ben de düşünüyorum, ama hd smart ile kullanacağım. Siz hareketli sahne performansından memnun kaldınız mı ?
    Ayrıca cihaz B750 ile aynı lcd modülü kullanıyor, dolayısıyla ikisi de ultra clear panel. Fakat samsung model sınıflandırması nedeniyle B620'lerde bu özelliği yok gibi gösteriyor.
    Teknik servis klavuzundan bakabilirsiniz. Aynı cihazı ben de almayı düşündüğüm için motion handling performansını merak ettim. Görüşünüzü yazabilirseniz benim açımdan faydalı olur.
    Size önerim ise hd-ready plazma alın ya da dijitürkü bırakıp teledünya veya hd smarta geçin. Dijitürk bu 3'ü içinde en düşük görüntü kalitesine sahip.
  • pio 46v 3000 lerdeyken diğer panellere para yatırmak israf olur...yok ben 5000 tl vermeden rahat etmem dersen b7000 alabilirsin..bekleme lüksüne sahipsen toshun zx ve sv serilerini bekle birkaç ay
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Umutcan

    52B620 ben de düşünüyorum, ama hd smart ile kullanacağım. Siz hareketli sahne performansından memnun kaldınız mı ?
    Ayrıca cihaz B750 ile aynı lcd modülü kullanıyor, dolayısıyla ikisi de ultra clear panel. Fakat samsung model sınıflandırması nedeniyle B620'lerde bu özelliği yok gibi gösteriyor.
    Teknik servis klavuzundan bakabilirsiniz. Aynı cihazı ben de almayı düşündüğüm için motion handling performansını merak ettim. Görüşünüzü yazabilirseniz benim açımdan faydalı olur.
    Size önerim ise hd-ready plazma alın ya da dijitürkü bırakıp teledünya veya hd smarta geçin. Dijitürk bu 3'ü içinde en düşük görüntü kalitesine sahip.



    açıkcası Digiturkde berbat ama tabi digiturkun bize 9.95 lik paketle verdiği ve Vestelin yaptıgı Receiverla berbat, inanılmaz kumlanma var zevk vermiyor, yeni receiver almadığımdan denemedim, yanlız Divx film hareketli sahnelerinden hiçbir problem yoktu, bu arada Profigold pgv7000 kablo aldım şimdi bekliyorum birde onunla deneyeceğim, performansı burdan bildiririm. Sizden gelen cevaplar , ve araştırmam sonucu , 52b620 ile devam ediyorum , 3 günüm kaldı değiştirme hakkım için.

    Bu arada birde kılavuzunda göremedim , Avrupa elektronikde bana evet bunda ultra clear yok dedi, ve mağazada 46b750 ile 52b620 yiy yanyana ve SD yayın ile görme imkanım oldu, çok az bir fark var , ama birinde ultra clear birinde clear panel var gibi, bu ekranın parlaklığından ve matlığından da seçilebiliyor.




  • Dostum full hd fazla kullanmayacaksan 52" full hd tv alman çok gereksiz olur. Normal dvd rip/divx ve dijitürk ile kullanılacak şu an şartlarında en iyi tv hd ready plazmadır(720p hd için de kullanabilirsiniz).
    50" Hd ready(1366 x 768 çözünürlüklü) plazmalara bakabilirsin, yaklaşık 800-1000tl da cebinde kalır. Çünkü sen 52" full hd hangi tv'yi alırsan al(isterse high-end pahalı bir tv olsun) kaynak kötü olduktan sonra kalite hepsinde aynı olur.
    Ki kullananların %80-90'ının yorumuna göre düşük bant genişliği nedeniyle dijitürkün kalitesi normal uydu yayınından bile kötü. Ama hd tv paketine üye olursan(teledünya, hd-smart veya dijitürk plus) elindeki tv'den çok iyi verim alırsın. Tüm hd paketlerle birlikte hdmi çıkışlı receiver verildiğinden hdmi bağlantı ile hd kanalların yanı sıra sd kanalların kalitesinde de netlik az da olsa artacaktır diye düşünüyorum. Ben şahsen bu tv'yi alırsam 1080p/720p mkv'den aşağısını kullanmayı düşünmezdim. Ama dediğim gibi sürekli(%80-90 oranında) sd kanallar izlenecekse hd-ready plazmaya yönelmeniz sizin açınızdan daha iyi olur.




  • Teşekkürler Umutcan, burda yazılanları okudukdan sonra digi+ veya dsmart almaya karar verdim araştırıcam ve alacağım , sonuçta televizyon bende kaldı, yurtdışından aldığım altın uçlu pgv7000 scart 1 hafta da elime ulaştı akşam deneyeceğim. Bu arada kablo ile ilgili bilgi almak isteyenler sorabilirler, baya uygun aldım çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.