Şimdi Ara

4090 için dikey aparat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kullandığınız veya bu iyidir diyebileceğiniz Dikey aparat var ise paylaşabilirseniz çok sevinirim.

    Hangisi iyidir pek bir bilgim yok. Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Thermaltake PCI-e 4.0 X16 300mm Riser Kablo : Amazon.com.tr: Bilgisayar


    yurt dışında 89 dolar ve ben geçen sene vatan'dan almıştım önce 3080 şimdi 7900xtx ile kullanıyorum. daha önce de yine TT'nin pcie3.0 daha kısa kablosunu kullandım bir iki sene en iyisi bu diye biliyorum yabancı kaynaklardan. benim aldığım fiyata göre pahalanmış ama yurt dışı fiyatı bile 2400 liralara gelince ve tek kalınca bence kaçırma. 4090'a bu yakışır gerisi tırı vırıdır. bir de kasan ne ben takla attım powercolor red devil limited edition'u sığdıracam diye kasa asus helios. incelemesinde kutusundan hatun çıkıyor o boyutta bir kasa. 4 slot mudur nedir kütük gibi dedim bu kart ondan satmıyor TR'de tek yer satıyor işte bir iki tane getirmişler.4090 için dikey aparat önerisi 



    4090 için dikey aparat önerisi




  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, kasa Nzxt h9 flow. Rahat sığar diye düşünüyorum henüz kargo elime ulaşmadı. Attığınız ürüne bakacağım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

    kasa konusunda bence emin olma çünkü bu resimdeki gibi normal değil yan takınca iş değişir. bir kere yan takmak için çıkışı yok o kasanın direkt olmaz.



    4090 için dikey aparat önerisi



    bak bu da benim kasa ve 3080. işlemciye yakın tarafta çıkış var oraya taktım sorun yok çünkü cama yakın olmaması lazım hava alamaz kart. bu resimdeki TT 3.0 kısa kablo bu ezilebiliyor ince baya.



    4090 için dikey aparat önerisi



    https://forum.donanimhaber.com/hangi-kasa-asus-helios-kuruldu--144369638



    powercolor'daki sıkıntı içteki çıkışa olmaması mecburen cama yakın çıkışa taktım cama baya yakın oldu.



    4090 için dikey aparat önerisi


    vidalayamadım bile yani düşün altına sıfır cüzdan koydum ve gösterdiğim aparat 90 derece olmasa resmen takamıyordum. kablo uzun ve sert olduğu için zaten ezemiyorsun o zaman 20cm pcie4.0 kablo arayacaksın yumuşak bulursan tabi böyle 90 derece ama o da abuzittin bir marka olacak çünkü bulunmayan bir şey bizim piyasada bu ürünler hatta yurt dışı bile kasarsın bulmak için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Ağustos 2023; 12:52:28 >




  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    O zaman dikey işini şimdilik bırakıp Rog Herculx kart tutucu ile idare edeyim en iyisi. Daha sonra riser ile denerim bir şeyler. Çok sağ olasın hocam bilgilerin için :))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

    bence de idare et komple gir dik işine yani ince ve pcie4.0 kablo az yakan 1.4 astra turbo gibi bir şey olurdu olacak iş değil. olayı çok kablo geçmesi ve 4090 gibi kartı pcie3.0 kullanacak halin yok tak şimdilik tutucu iyiyse ki rog diyorsun bence problem olmaz eğilme konusunda ama dik kullanmanın sıcaklık için de faydası var ya da ben de bilmiyorum coil whine tozlanma vs faydaları var mı diye çünkü kimsenin beğenmediği zotac trinity 3080'i ben bir sene sıfır sıkıntı kullandım kasayı açmadım bile ve kartı değiştirirken çıkardım tozlanmamış resmen. yani kasa kablo vs hepsi uyumlu gir gireceksen sonra.

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Kasaya bak be. Hocam engin bilgileriniz zaten karizmayken kasayı bari böyle şekil yapmayın valla yıldız gibisiniz çok iyi gözüküyor sistemin içi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    bizden bu saatten sonra olsa olsa kuzey yıldızı olur sabit.4090 için dikey aparat önerisi  600w kablo mu olur hulenn olmuştum ilk duyduğumda. artık yenilik de kabul etmeyiz işte son ataklardı 4k ve ati'ye dönme falan yoksa 3 sene önce kurdum ben o kasayı.

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    Konuyu uplamışım olayım. Bende tam araştırırken bu konuyu gördüm. H9 elite var bende de kasa olarak. Dikey olarak Asus kablo baktım ama güvenli satıcı bulamadığım için alamadım. Cam konusu şimdi bir kuşku uyandırdı. Yoksa herculx ile yola devam ederiz. Gerçi aklıma takıldı. H9 da altta suanda 3lü fan yeri boş. İleride aldığım zaman bu Herculx orayada sanırım monte olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 13 Ekim 2023; 11:36:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.