Şimdi Ara

40bin lira kasko normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba


    aracımın kaskosu bittiği için sigortacım aradı ve trafik sigortası için 2600 tl kasko için 40bin tl çıktığını söyledi. 40bin tl çıkmasının sebebi aracında dosya gözüküyor hasarsızlığın bozulmuş dedi. ben kaza yapmadım ve dosyam yok dedim. kaskoyu sadece yılda bir defa olan ücretsiz cam değişimi için kullanmıştım. kasko şirketini aradım kasko şirketi hasarsızlığınız bozulmamış dedi. ama cam değişimi tramerde gözükür diyor. tramer sorgulattığımda bişey gözükmüyor.


    kasko şirketleri için riskli yerdeyim ama 40 bin çok değil mi?


    enflasyon nedeni ile artmasını zaten bekliyordum ama


    geçen sene aracın değerinin 30da1 iken şimdi 20de1 i olması garip geliyor.


    25 yaşındayım ilk aracım ve çalışmıyorum. bu sene yenileteceğim için sanırım 1. kademe oldum. geçen sene full kapsamlı kasko için 10bin ödemiştim.


    araç 2014 bmw 320i




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreTRNNN -- 11 Ağustos 2022; 1:21:50 >







  • 15 Leona 15 golfun 2 katı teminat çıktı. Sebebini sorduğumda sistemin aracın modeline göre risk belirlediği fiyat verdiğini söyledi sigortacı. Belki benzer bir sebeptendir. Sigortacıların kendi sistemi var sanırım ordan görüyorlar. bir dilekçe yazıp itiraz edin olmadı.

    40 çok ancak es kaza bir s serisine arkadan çarpsan kendi arabanı geçtim karşıya verdiğin hasar 40 ı mumla aratır. Biri gelse çarpsa kaskosu olmasa tazminat peşinse koşarsın. Bankanızdan teklif almayı deneyin. Kasko teminatlarını klozlarını iyice gözden geçirin bu arada sınırsız teminat konusu önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 11 Ağustos 2022; 1:34:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sigortacım genel müdürlüğe yazmış cevap bekliyoruz şuan.


    ben 40 bine takılmıyorum daha fazla ödeyende vardır elbet ama benim aracım için çok olduğunu düşünüyorum sonuçta milyonluk bir araca binmiyorum. 800bin liralık bir aracın kaskosunun 40bin olması bana çok geldi. hasarsızlık indirimi ile 40bin bir de indirim olmasa ne kadar isteyecekler.

  • Hocam selamlar,

    Cam değişimi nedeniyle hasarsızlığın bozulması gibi bir durum olamaz.
    Yeni kasko çalışmasında hasarsızlık kademesi kaç geliyor? Araç bilgilerinizi iletirseniz inceleyebiliriz.
  • EmreTRNNN kullanıcısına yanıt

    Merhabalar

    sanırım sizlere eksik bilgi veriliyor uzun süredir forumdan uzağım maalesef şöyle izah edeyim size artan parça maliyet oranları ve araç bedellerinin yükselmesinden kaynaklı maalesef bu sene böyle enteresan fiyatlar ile karşı karşıyayız bende sigorta acentesiyim bünyemde bulunan 26 şirketin fiyatlarını çıkartarak sunum yapıyorum sigortacınız biraz araştırsın cam hasarı evet tramerde gözükür ama poliçede hasarsızlık indirimizi aldığınızı görmesi lazım sigortacınızın.

    kazasız günler dilerim.

    saygılarımla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.