Şimdi Ara

4440375 ARADI BUGÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler konuşmamız kayıt altındadır diyerek mevcut tarifeniz 8 mbit 50 gb kotalı gözükmektedir efendim 1 ocak itibariyle kotasız internetiniz olacak şuan bulunduğunuz bölgede 16mbit altyapı yenilendi yalanını kıvırarak 16mbit internet satmaya çalışıyorlar. Bende dedimki benim sözleşmem 24 ay ve 2020 de mart ayında bitiyor dedim. Onlarda dediki yeni sözleşmeyi onaylarsanız 2020 12.ayda bitecek dediler bende tabiki onaylamadım sonuçta 2 yıllık sözleşmem var. 2 yıllık sözleşme yenilencekse iptal ederim ozaman dedim. Cayma bedeli ödersiniz dediler. O zaman bende 8mbit hızda devam ONAYLAMIYORUM dedim. Zorla sözleşme imzalatmaya çalışan tek kurum sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Buluttan nem kapmışsın biraz,altyapınız destekliyor hızınızı 2katına çıkaralım demiş adamlar ne güzel işte,fiyatına bakarsın uygun düşünüyorsan geçersin.Bunda sakınca yok ki.
  • aman ha kanma bunlara.bir işlem yapacaksan bizzat telekom müdürlüğüne git yüz yüze yap.telefondan yapılan tüm teklifler tamamen kandırmaya yanıltmaya yöneliktir.
    telefonla kesinlikle sözleşme yapma ya da uzatma.
  • Sözleşmem bitmediki 8mbit hız yetiyor zaten 16mbit hızı zaten ttnet vermeyi başaramıyor 12lerde kalıyor nice kullanan var 16yı gören nadir zaten adslde 24mbit yapsalar tamam derdim. Hem bilgilendirme için arıyorum diyor hem sözleşme metni çıkıyor ortaya konuşma sonunda kurumsal bir firmanın operatörü bu kadar taklacı satış yapılamaz. 16 mbit hız için 70.90 tl demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşmeniz varken yeni bir sözleşmeye gerek yok. Bende yeni yaptırdım sözleşmemi aynı şekilde beni de aradılar. Benim hızım zaten 24mbit bana 35 gb'lık paketi 100 gb yapalım dediler. Kota kalkacak gerek yok istemiyorum dedim. Kapattım.
  • Kota kalkacak zaten bunlar neyin derdiler ikna etmek için önce dürüst başlanmalı konuşmaya hem sözleşme bitimine 15 ay daha var yakın tarih olsa düşünülür ozamana kadar daha çok firma türer piyasada rekabet artar bu fiyatlar cidden pahalı bu hızlar en düşük 100 mbit olması gerek biz hala 4 lerde 8lerde geziniyoruz. Hakkıyla 16mbiti görse ttnet adslde ama görmeyi bile beceremiyor. 12 mbiti 16 diye satan bir firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [:(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.