Şimdi Ara

449 TL WD Blue WD30EZRZ 3TB 64MB 5400Rpm Sata3 6Gb/s Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 449 TL WD Blue WD30EZRZ 3TB 64MB 5400Rpm Sata3 6Gb/s Harddisk
    https://www.amazon.com.tr/dp/B013HNYV42



  • Fiyat fena değil de Amazon'dan HDD alınmaz. Paketlemeleri çok kötü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    SSD'yi kocaman kutuya kağıtlarla sıkıştırıp yollamışlardı. Neyse ki sorun çıkmadı.
  • Ben de amazon'dan ssd siparişi verdim geçen hafta. 2 gün önce sipariş elime geçti.

    Kargocu beni aradı, evi bulamamış. Tarif ederken terbiyesizlik yapmaya başladı. Tam o sırada da navigasyondan bulmuş sokağı sonunda. Ben de "iyi bulduysan getir." deyip yüzüne kapattım telefonu. Sonra pişman oldum, şimdi bu sinirle paketi bir yere vurur mu diye. Fakat vurmuş olsa da olmasa da amazon olduğu için teslim alacağım. Paketi darbeli görürsem açmadan amazon'a iade edeceğim. Daha önce bir tecrübem olmuştu, oradan biliyorum. Amazon olmasa teslim almayıp kapıdan defedeceğim kargocuyu. O derece sinir etti.

    Neyse kargo geldi 2 dk sonra. Pakete baktım ortadan göçüklük var. Tam beklediğim gibi. O gerginliğin üstüne düzgün gelse şaşardım. Amazon'un olayı şu. Kapıya gelen ürünü hiç almazsan en az 15 gün bekletiyorlar kargo şubesinde ürünü. İstanbul hariç sanırım. Ama kargoyu teslim alıp müşteri hizmetlerinden iade kodu alıp kendin kargoya götürünce işlem çok hızlı 2-3 günde halloluyor. O sebepten aldım kargoyu.

    Koskoca amazon kese kağıdına koyup yollamış ssd'yi. Ya nasıl olur bu kadaruyduruk paket derken elimle hafiften mıncıklıyorum acaba içinde hava kabarcıklı koruyucu poşet var mı diye. Yok gibi ama bir şeyler de var içinde. Dedim dış amazon paketini açayım. Hava kabarcıklı koruma poşeti varsa ürünü kullanmayı düşüneceğim. Yoksa ssd'nin paketini açmadan geri yollarım dedim.

    Bir açtım ssd'yi bşr tane A4 gibi kağıda 2 tur dolandırıp kese kağıdı kılıklı amazon paketine koymuşlar. Ssd paketi ne kadar büyük olabilir ki? Koruyucu malzemeye sarsana. Güya amazon'a güvenip alıyoruz.

    Ssd'yi almadan önce de mekanik harddisk de alacaktım. Amazon yorumlarda bir alıcı kullanıcı yorumu yapmıştı. Onun da mekanik hardiskini kocaman korumasız bir kutuya koyup yollamışlar.Kutuda lıngır lıngır sallanarak gelmiş adama. Bunun üzerine de adam 1 yıldız vermiş.

    Ben de bunu okuyunca mekanik hdd alınmaz ama ssd alınır deyip amazon'dan almıştım.
    Meğer ssd de alınmazmış amazon'dan.

    İdefix'ten bile 2 kitap alıyoruz, toplam 30 lira tutuyor. Ne güzel kapkalın hava kabarcıklı poşete koyuyurlar. Amazon'dan 1000 tl'ye ssd alıyoruz, kağıda sar gönder yapıyor.

    Öğle yemeğinde paket dürüm aldık sanki!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.