Şimdi Ara

45 50 bin arası sıfır otomatik bayan arac tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNobleStar

    polo ibiza olabilir seçiminiz hangisine yakın

    seat ibizaya baktim donanim olarak dolu fiyatida cok abartilcak kadar degil.polo nun 58 istedigi yerde ibiza nın dolu versiyonu 47 bin tl.iyi gibi.
  • o zaman ibiza sizin için iyi bir tercih olabilir
  • Yaris'in olduğu listede ibiza kadar içi dar bir aracı almak çok mantıklı olmaz. Yaris ile bir test sürüşü yapmadan araç almaya karar vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 micra
    2 i10
    3 yaris
    4 ibiza
    5 polo
    6 spacestar
    7 fiesta

    Sıralamam böyle olurdu eğer düşünseydim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam performans önemli mi? Bayan tek başına kullanacaksa ve hacim ihtiyacı yoksa performansta önemli değilse az yakan bir şey bakın derim.
    Donanım önemli mi?

    Mitsubishi Space Star 1.2 Intense CVT modeli az yakıyor kağıt üstünde.Yağmur ve far sensörü var bir bayan arabasında çok önemli gece farları açmayı unutabiliyorlar.Ya da yağmurda silecekleri çalıştıramıyorlar gerekli hızda.Hill holder var bir bayan arabası için olmazsa olmaz.USB girişi var yine telefonundan kopamayan bir bayan için çok iyi özellikler.Hem bayide uygun 2014 model sıfırı bulunabilir. 2.eli olmayan bir araç.

    Skoda Fabia 1.2 TSI Ambition DSG ise turbo motorun desteği ile performans sunuyor ama boş bir araç ama yine de hill holder ve usb var.Ama yan hava perde yastıkları yok.Opsiyon olarak ekletilebiliyorsa bu araçta düşünülebilir.

    Bunlarda sonra 2.el almanızı tavsiye edeceğim.Ama almadan önce mutlaka vitesini test edin diyeceğim araç Fiat Panda 0.9 Turbo duagolic modeli. 2.eli iyi olmadığı için çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Aynı şekilde satmadığı için bayilerinde elinde olabilir.




  • en iyisi nissan micra,içide şaşırtacak derecede geniş ve ferah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİNLİKLE Bİ BAYANA GİDECEK EN İYİ ARAC GOLFTUR Ornek hatasiz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-satilik-golf-7-otomatik-1.2-tsi-dsg-105-hp-223344078/detay

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bymusta216

    KESİNLİKLE Bİ BAYANA GİDECEK EN İYİ ARAC GOLFTUR Ornek hatasiz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-acil-satilik-golf-7-otomatik-1.2-tsi-dsg-105-hp-223344078/detay

    araba guzel de 2. el düşünmüyoruz.heleki istanbuldaymiş araba.istanbulun feleğinden geçmiştir o araç.




  • Merhaba. Eğer bayan tecrübesiz sürücüyse sakın ama sakın 0 almayın. Eğer tecrübeli ise yaris güzel bir seçenek fakat performans aramayın. Anneme bu yılın başında 2014 yaris aldık çarpmadığı yer bırakmadı. Fakat araba cidden iyi bi araba içi çok geniş. Kullanımı çok rahat. Fakat araba yakıyor yani fabrika verilerine aldanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TermeLee

    Merhaba. Eğer bayan tecrübesiz sürücüyse sakın ama sakın 0 almayın. Eğer tecrübeli ise yaris güzel bir seçenek fakat performans aramayın. Anneme bu yılın başında 2014 yaris aldık çarpmadığı yer bırakmadı. Fakat araba cidden iyi bi araba içi çok geniş. Kullanımı çok rahat. Fakat araba yakıyor yani fabrika verilerine aldanmayın.

    kardesimin tecrubesi var.zaten kirsehirdeyiz oyle trafik filan yok.işe gidip geliyor işte.nissan micra yi beyenmedi.micra elendi.yarın kayseriye galerilere gidiyorlar. yaris ve opel corsa ya bakicaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.