Şimdi Ara

45-50k Laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Video edit, Adobe Creative Cloud hemen hemen tüm programlar için uzun yıllar sıkıntı çekmeyeceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Şu an kullandığım masaüstü bilgisayarı alalı 11 yıl oldu ve artık sıkıntı çıkarıyor. Oyun oynamam. Sadece video editleme ve grafik hazırlamak için.


    Şimdiden çok teşekkürler.




  • Bu laptopu aldım. İnşallah uzun yıllar kullanırım.


    https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r0001nt-i7-13700h-13-nesil-32-gb-1tb-16-1-8-gb-geforce-rtx-4070-qhd-7p6e8ea-p-HBCV00004HVZCT?magaza=notisteknoloji




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master44tr -- 8 Ağustos 2023; 12:16:1 >
  • master44tr kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, sorunsuz uzun ömürlü kullanım temenni ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel mesaj ile soran arkadaşlar oldu. Ancak özel mesaj kapalı görünüyor. Gönderemiyorum. Buradan yorumumu göndereyim:



    Ürünü itinayla açtıktan sonra daha önceden hazırladığım w11 işletim sistemini usbden taktım. Harici klavye ve Mouse taktım. Bios ayarlarında hiçbir ayara dokunmadım. F9 tuşu ile boot menüye girip flash bellekten başlattım, harddiski 2’ye böldüm ve Windows 11 pro’yu yükledim.


    Eternet kablosuyla bilgisayarı, modeme bağladım ve hp sitesine bağlanıp driverları indirdim ve kurdum. Nvdia sitede eski sürüm vardı. Kendi sitesinden grafikle uğraştığım için studio versiyonunu indirdim ve kurdum. Windows 11 etkinleştirip, güncellemeleri yaptım. Bios güncellemesini de otomatik olarak updateden sonra kendi yaptı.


    Başlat menüsü, görev çubuğu, nvidia ekran kartı ayarları ve birkaç ince ayarları yapıtım. Office 2021proplus, Adobe programları, Camtasia, Filmora ve ihtiyacım olan ufak, büyük tüm programları yükledikten sonra elimde bulunan en son sürüm sergei strelec winpe uygulamasını usbden başlatarak Acronis Home Office uygulaması ile komple diskin imajını alıp usb’ye attım. İleride problem olursa tekrar bu ayarlarıma dönerim diye.


    Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Bilgisayar hemen hemen 10 saat açık kaldı ve onlaca kez yeniden başladı ama fazla ısınmadı.




    Ayrıca HP diagnostic tool ile batarya ayarını da yaptım. %99 şarz gösteriyordu hep. Şimdi düzeldi.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.