Şimdi Ara

4500-5000tl aralığında sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa sistem toplayacağım. 5000tl civarı bütçem var. Tüm konularda tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Hazır sistem alınır mı?
    Alınırsa hangi siteler güvenilir?
    Sistem toplamak için beklemeli miyim?

    Gibi birçok konuda her türlü tavsiyenizi bekliyorum. Nelere dikkat etmem gerektiğini yazabilecek kişilerden yardım bekliyorum. Benim zor şartlar altında biriktirdiğim bu para umarım boşa gitmez.
    4500-5000tl aralığında sistem tavsiyesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ryzen 3600 fiyatı belli olsun
    ona göre karar ver
  • RAM iki adet al, 2x8GB olsun.

    Güç kaynağını dandik alma, donanımlarına can veren parça, en kritik parça bu. Seçtiğin güç kaynağı dandiri dandik bir şey. Sana biri mi önerdi bu dandik aleti? Dandikliğinin kanıtı için tıkla:https://www.hardwareinsights.com/zalman-zm600-lx-power-supply-review/7/

    Gerekirse işlemciden kıs ama güç kaynağı kalitesinden kısma. Gerekirse ekran kartından kıs ama güç kaynağı kalitesinden kısma. Güç kaynağında ucuza kaçma.

    Kasayı eski tip (güç kaynağı yuvası üstte) seçmişsin. Dark Spirit yerine Dark N5/N10 adv. falan alırsan daha iyi olur. RGB fanlı istersen Sharkoon TG4 alınabilir.




  • i20_20 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam dark n10 yanına tavsiye ettiğiniz psu nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhoras M kullanıcısına yanıt
    Bunu tavsiye ederim: https://www.bilisimport.com/urun/high-power-750w-80-gold-14cm-fanli-tam-moduler-guc-kaynagi-hps-750gd-f14c

    Bütçede sıkıntı olursa RX570 al. Ekran kartını ileride değiştirirsin. Zaten en sık değiştirilen parça ekran kartı Güç kaynağını bir kere al, uzun süre stabil şekilde kullan. Bu güç kaynağı ile en az 5 tane ekran kartı eskitirsin, bana mısın demez.

    Alternatif olarak şu da alınabilir: https://www.yukko.com/sharkoon-silentstorm-cool-zero-650w-80-gold-atx-guc-kaynagi-shark-coolzero-650-v-50157907




  • bence bu civarlarda kasa bakıyorum ama herkesin yazdığı şeyleri bulamıyorum.

    rx 570 ( nitro bulursam nitro modeli )
    ryzen 5 2600 ya da 2600x
    b450 tomahawk
    2x8 gb 3000'lik ram


    şimdi bu ürünleri gidipte x yerinden alamıyorum. nette bakınca hep ayrı ayrı sitelerde denk geliyor. ekran kartını başka yerden, işlemci ve ramleri başka yerlerden alıp uğraşmak istemiyorum.
    teknoloji bitik durumda, benim anladığım. aynısı mouse içinde geçerli, netten bakıyorum sadece istanbul'un bir şubesinde kalmış, 15 milyonluk istanbul'da o ürün sağlam kalmazdı, elbet bir kusuru var ya da iade edilmiş tekrar satışa çıkmıştır diye almadım. millet diyorya fiyatlardan alan yok diye, ben katılmıyorum. satan yok ki alınsın. hadi ekran kartı için mining yapanları suçladılar, ee diğer ürünlerdeniye stok sıkıntısı var?

    konuyu açan arkadaştan özür diliyorum, senin konuna denk geldi bunu yazmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.