Şimdi Ara

46 - Erdal Beşikçioğlu & Yasemin Allen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
17
Favori
23.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konusu güzel olur umarım
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Kadro komedi, Gus'ı pek beğenmedim kalanlar iyi.
  • -- ÖZEL HABER--

    Bu sezon Erdal Beşikçioğlu'nun Star Tv'de olacağını sizlere ilk RaniniTv duyurmuştu. Star Tv'nin tanıtım filminde de rol alan oyuncunun hangi projeyle ekranda olacağı uzun zamandır merak ediloyordu.

    Erdal Beşikçioğlu, Pana Film'in yapımcılığnda tasarlanan özgin bir proje ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin hikaye fikri Beşikçioğlu'na ait senaryosu ise Behzat Ç.'nin yaratıcılarından Ercan Mehmet Erdem'e ait. Hikayenin yola çıkış ve esin noktası ise bu gün medyada bahsedildiği gibi AMC dizisi Breaking Bad değil, ünlü yazar Robert Louis Stevenson'un defalarca beyazperdeye uyarlanan romanı Dr Jekyll and Mr Hyde.

    Dizinin, yayın/ gün/ saat ve tanıtım stratejisi ile de pek çok ilke imza atması bekleniyor. Örneğin her bölüm 60 dakika olarak tasarlanmış. Kod adı şimdilik 46 olan dizinin cast çalışmaları da başladı. Proje için Yasemin Allen ile görüşüldüğü de kulağımıza gelen bilgiler arasında ancak henüz imza duymadık.


    http://www.ranini.tv/haber/9332/1/erdal-besikcioglu-46-ile-cok-yakinda-star-tvde


    Kesin bilgi demiyorum, gördüm.




  • Breaking Bad Türkiye versiyonunda Walter White kimya öğretmenliğine atanamaz ve meslek lisesi çıkışında bonzai satmaya başlar.

    Buna çok güldüm abi ya
  • İlk bölüme bir bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 13 Kasım 2015; 20:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortaya nasıl bir şey çıkacak.
  • bizimkiler diziye 46 ismini vermiş delilere 46lık derler oradan geliyor

    ana konu bu olur . Kişilik bölünmesi , insan ruhundaki iki farklı kişiliğin; iyinin ve kötünün çatışması

    Dr. Jekyll ve Mr. Hyde (roman)

    Kişilik bölünmesi üzerine bir roman olan "Dr. Jekyll ve Mr. Hyde"da Victoria devri İngilteresinde, Londralı avukat Mr. Utterson'ın eski dostu, nazik bir insan olan saygın hekim Dr. Henry Jekyll'in zaman zaman şehvet düşkünü bir canavara, yani Mr. Edward Hyde'a dönüşmesi olayını gözlemlemesi anlatılmaktadır. Roman zaten insanın doğasında bulunan kişilik farklılıklarının bir alegorisidir. Dr. Jekyll ve Mr. Hyde insan ruhundaki iki farklı kişiliğin; iyinin ve kötünün çatışmasını anlatmaktadır.

    Yayınlanır yayınlanmaz çok satanlar listesinden düşmeyen bu roman bütün Dünyada sayısız defalar basılmış ve bugüne kadar hiçbir zaman kitapçı raflarından eksilmemiştir. 1908 yılından başlayarak da yaklaşık 123 kez sinema ve televizyona uyarlanmıştır. Defalarca da sahneye de konan eserin popülerliği günümüze kadar hiç azalmamıştır[1].



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 17 Kasım 2015; 4:54:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozokluht

    Breaking Bad haberleri yalanmış herhalde.

    ...Hikayenin yola çıkış ve esin noktası ise bu gün medyada bahsedildiği gibi AMC dizisi Breaking Bad değil, ünlü yazar Robert Louis Stevenson'un defalarca beyazperdeye uyarlanan romanı Dr Jekyll and Mr Hyde.

    http://www.ranini.tv/haber/9332/1/erdal-besikcioglu-46-ile-cok-yakinda-star-tvde

    ulan ya ben o kitabı okudum spo yedim bak şimdi




    yalnız sağlam senaryosu vardı




  • 6 ay oldu daha dizinin fragmanları bile piyasada yok.Nasıl iş yapıyor bunlar
  • Bir başlayamadınız diziye ne yattınız be , hala röpörtaj veriyorlar dergilere.

     46 - Erdal Beşikçioğlu & Yasemin Allen


    OT Dergisi’nin ocak sayısında yer alan söyleşiden bazı bölümler şöyle... Ercan Mehmet Erdem: Bu hikayede insanın kendini arayışı var. Kendimizle baş başa kaldığımızda sorduğumuz sorular; ölümle alakalı, yaşamla alakalı, var olma hissiyatıyla alakalı , dinle alakalı, evrenle alakalı sorular; bir insanın kendini, varoluşunu tanımlamasıyla alakalı bir hikaye bu. Bir genetik profesörünün hikayesi. Profesörün kız kardeşi beş senedir bitkisel hayatta. Profesör onu hayata döndürmeye çalışıyor, bitkisel hayattan çıkarmak için uğraşıyor. Fakat bu çaba bir zaman sonra saplantı halini alıyor. Asosyal, kendini bilime adamış, hayatını laboratuvarlarda geçirmiş o adam, kız kardeşi için çıktığı yolda binlerce hastaya ilaç olacak bir hikayenin peşine düşüyor. Giderek yalnızlaşıyor ve kendini harap ediyor.” Erdal Beşikçioğlu: Tez şu: adam genetik profesörü ve fiziksel olarak vücudumuzun bir gen haritası var. Eğer vücudumuzun bir gen haritası varsa, ruh da bu bedenin içerisindeyse, mutlak surette o ruhun da bir gen haritası vardır. Ruhun gen haritası varsa, tanrısal olana ulaşmanın da bir formülü vardır. Soru buradan yola çıktı. Serdar abi’yle aramızda tartıştığımız bir konuydu bu. Sonra Ercan’la paylaştık...

    “İNANDIĞIMIZ ŞEYLERİN PEŞİNDEN GİTMEK İSTİYORUZ”

    Serdar Akar: Behzat Ç. başladığında değişik bir iş olduğunu biliyorduk. Mesela ortaya bir fikir atıldığı zaman, Behzat’ın kafasıyla düşününce ortaya atılan fikir için “bu olabilir” ya da “bu olamaz” diyebiliyorduk. “Behzat şunu yapar mı?” diye düşününce, hepimiz “yapar” diyorduk. Ama mesela bir hareket var; ben “yapmaz” dediğimde Erdal da Ercan da öyle diyordu. Çok konsantre bir durum vardı ortada. Erdal Beşikçioğlu: ‘46’nın hikayesine de böyle bakıyoruz. Biz bir şey yapacaksak, dayatılanların değil, inandığımız şeylerin peşinden gidelim istiyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam


     46 - Erdal Beşikçioğlu & Yasemin Allen


     46 - Erdal Beşikçioğlu & Yasemin Allen




  • Başlayacak mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Çekimleri geçen hafta başlamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omeremin

    Çekimleri geçen hafta başlamış.

    Şubat ortası gibi başlar muhtemelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce Şubat sonunda starda cumartesi günü başlar. Yayın saati de 20.00-21.30 olur büyük ihtimal.
    Ama umarım star da yayınlanmaz. Reyting sıkıntısı çektiği anda bitirir diziyi. En Uygun Kanal Fox bence. Dizilerine sahip çıkıyor ve şans tanıyor öyle hemen bitirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox TV öyle mi bilmiyorumda reklamları öldürüyor adamı en az 15dakika reklam basıyolar, 60 dakika olursa dizi 2 saatte anca izleriz.
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    Yok o kadar da abartmayın
    Mesela dün Aşk Yenidenin yeni bölümü 1 saat 55 dakikaydı. Reklamlarla 2 saat 45 dakika sürdü yani 50 dakika reklam verdiler. 60 dakikalık bir dizide de en fazla 30 dk reklam verirler. Ki Fox yeni başlayan bir dizinin ilk 3-4 bölümünü reklamsız veriyor. Dizilerine de şans veriyor öyle hemen bitirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdal Beşikçioğlu reisi özledik umarım bu dizi tutar. Melis Birkan da kadroda sanırım güzel oldu fakat tek ısınamadığım kişi Yasemin Allen umarım kadroda değildir..
  • Bi tarih yok mu hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amirim özledik ya. Tam tarih belli mi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.