Şimdi Ara

4670k ~ Asrock z87 O.c Sorunsalı Bilgisayar Açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim anakartım da yada işlemcim de acayip derece de bir sıkıntım var.o.c tweaker menüye giriyorum all core seçiyorum alttan fixed mode 1.240 v ayarlıyorum olmuyor 46 yaptıgım frekansı 40a indiriyorum 1.2 deniyorum olmuyor bilgisayar açılıyor kendi kendine kapanıyor kapandıktan sonra , ledleri yanıyor ve öyle kalıyor 15 saniye sonra tekrar başlıyor ekran gelmiyor.sonra tüm fişleri çekiyorum bios pili takip çıkarıyorum bilgisayar normal açılıyor.hadi anlarım işlemci o.c olmaz tamam takoz gelmiştir eyvallah anakart da mı takoz geldi bre .

    bir daha denedim bugün bilgisayar 3-4 saat açılmadı her şeyi denedim denedim olmadı...clear cmos vs her şeyi yaptım en son bir daha deneyeyim dedim açıldı.ama yedek bios dan açıldı main bios dan açamadım.

    bu ikiliye o.c nasıl yedirebilirim içime dert oldu baya bir.yardımcı olursanız sevinirim.


    ramlerim ddr 3 1600 mhz 8gb corsair







  • Benim eski MSI anakartım geldi aklıma.Asus olsaydı yardımcı olurdum ama asrock hakkında fikrim yok ne yazık ki Benim 4670k'da sıkıntılı zor oc oluyor tamamen şans.
  • en iyisini alalım dedim almışken son kez upgrade yapalım bilgisayar böyle berbat olcağını tahmin etmedim.kafayı yemek üzreyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.