Şimdi Ara

4G ihalesi ertelendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Neyi konuşuyorsunuz anlamadım 2025 e kadar yaygınlaşması beklenmiyormuş 5g nin zaten, linki vermiştim. Ne yani 2025 e kadar 3g demi kalacağız hep ? Herhalde gelişmiş ülkelerden önce geçecek değiliz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fss1403

    Neyi konuşuyorsunuz anlamadım 2025 e kadar yaygınlaşması beklenmiyormuş 5g nin zaten, linki vermiştim. Ne yani 2025 e kadar 3g demi kalacağız hep ? Herhalde gelişmiş ülkelerden önce geçecek değiliz?

    şuanda verilen adsl hizmeti ile 3G nin hiç bir farkı yok zaten daha düzgün gerçek 8 mbps interneti gören kişi sayısı bile sınırlı. internet 8 mbit dosya inerken halen en fazla 750kbit oluyor ne biçin internet ise gerçek 8 mbit çalışan istisnai yerlerde görebildiğim en yüksek download hızı 7 mbit. bu hız testini olur olmaz bir kaynaktan değil microsoft' tun sitesinden yaparak gördüm. bu nedenle fazla kafa yormaya gerek yok 4 g ile ancak melez hiper net tarzı bir şey belki görebileceğiz 5G ile görebileceğimiz değeri yazayım asla belirtilen değerler olmayacak gerçek 16 mbit internet hızı ile kafa kafaya olabilir ancak. daha gerçek fiber yapıdan internet bile alamıyorken bunlar neyin havasındaysa artık. fiber kutu 15 mt uzağımda oradan buraya kıl telefon eli ile data aktarıyor hani fiber sorusuna işte bu fiber yanıtı veriyorlar. Superonline bile modemin 50 cm uzağına kuruyor sistemi data sorunu olmasın diye devletin her yeri her şeysi yalan.




  • Yanlış hatırlamıyorsam bir tane Fransa'da gurbetçi Türk vardı.Adam "Sizin 3G niz Fransa'da ki 4G ile eşit hızda"diyordu.Bu siyaset çatışmalarına girmeyin.Burası teknoloji sitesi siyaset değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696


    quote:

    Orijinalden alıntı: saruman_me

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Heykeli olan her adamı put yerine koyup taparsan bende kabri olan adamı put yerine koyar taparım. Ne güzel bir kafa var sende öyle. O zaman şahısların kabirde veya heykelde olmasının anlamı kalmaz sonuçta almışımız ağzınıza bir puta tapmak öylece gidiyor. Atatürk ' ü gözümüzde büyütmeye gerek yok o zaten gözümüzde büyük, vatanperver ve batmak üzere hatta batmış bu ülkeyi çukurdan çıkarıp aydınlığa kavuşturnuş bir lider olarak kalacaktır. Sizin gibi onu aşağılayıp, put, mason yerine koyan uydurmacılar da bizim gözümüzde tarihteki en büyük vatan hainleri olarak anılacaktır.

    biz o vatanperver dediğin kişinin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz.. putlar zamanında dahi bu kadar put yokken siz 4 bir tarafa diktiniz adamın taştan heykellerini ve hala o taşta medet umuyorsunuz..ama milet gözünü açtı benim şehrim de artık sadece okuların önünde var geri kalan tamamiyle yıkıldı ve tüm türkiyede böyle olucak.. neden mi..? çünkü biz böyle istiyoruz..

    Bence birşeyleri yanlış bilerek kendinizi mal yerine koyuyor veya öyle görünüyorsunuz. Putla heykeli bir arada tutacak akıldan ne beklenir ki. Malesef sene 2015 ve heykeli put sayıp tapıldığını iddia edenler var ki bu insanlar atatürk ' ü seven ve sayanların ona tapıp Allah' ı inkar edenler olduğunu söyleyen malın da malılar. Bu ülkeyi tarihte o devirde ve osmanlı yönetiminde asla gelemeyeceği bir yere getiren ordularına yeri geldiğinde ölmek pahasına başkumandanlık yapan ve defalarca ülkesi ve vatanı için ölümden dönen bir adama mason, put gibi yakıştırnalar yaparak ihanet ediyorsunuz. Keşke atatürk olmasaydı da ecdadınızın üzerinde gavurlar tepinseydi. Belki o zaman atatürk gibi kişilerin bu milletin tarihinde ne kadar önemli bir rol oynadığını anlardınız.

    Ecdadınızın mı? Osmanlıyı ecdadın olarak görmüyorsan Mohaç'ta aldığımız kellerler de canını sıkıyordur o zaman. Ayrıca burası siyaset yeri değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    Yerli üretim biz de istiyoruz tabii ki, biz de destekliyoruz tabii ki. Ama mesele tek o değil. Yerli üretimi yapılacak cihazlar hazır değil deniyor. Onlar hazırlanana kadar yurtdışından ekipman alınsa zaten sadece belli başlı merkezi yerler kapsama alanına alınacağı için sıkıntı çıkmaz. Alınacak çok farklı şebeke ekipmanları var, bunların hepsinin üretimini hemen yapmaya başlayamayacağımıza göre zaten yurtdışından ekipman alımı olacak yine.
    Üretimi yapılacak yerli üretim de montaj. Yurtdışından elektronik devre elemanları ve yongaları, devre kartları gelecek. Burada monte edilecek ve metal kasa içine konup sahaya gönderilecek. Ha bir de bu montaj işleminin şemasını belki direk yabancılardan satın almayız ama yabancıların da payını vermemiz gerek ki onlara da ciddi lisans bedelleri ödeyeceğiz. Çok da yerlide kalacak bir iş değil hani. 150 yıldır geliştirdiği teknolojileriyle Ericsson firması Dünya'nın altyapısını kurmuş, şimdi biz de aynısını yapacağız desek bizden hakkını istemez mi? İster tabii ki.
    Yerli üretimin faydası 5G döneminde olacak. Şu anda Çinlilerden ucuza baz istasyonu ekipmanı üretemeyeceğimize göre ürettiğimiz parçaları anca bizim operatörler ve iş yaptıkları bölgelerde kullanırlar. Mesela Ukrayna'da 3G ihalesini Turkcell aldı, o kullanabilir mesela fiyat uygun olursa. Ancak 5G ekipmanlarını Çinliler üretmeye başlamadan üretmeye başlar ve yeterince uygun bir fiyattan verebilirsek o zaman iş değişir. Dünyaya parça satmaya başlayabilirsek o zaman çok iyi olur. 3G ve 4G'de bu treni kaçırdık artık. Ama 5G'de ciddi fırsat var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duratorq_

    eleman teknoloji forumunda takılıp, 4g gelmese ölürmüsünüz diyor. ayni kişiler patates 5lira olunca yemeseniz ölürmüsünüz, etin kilosu 50 lira olunca yemeseniz ölürmüsünüz diyen tipler. ölürüz arkadaş ölürüz sizlerden farkli olarak insanız. insan gibi yemezsek, diğer insanların yapabildigi güzel şeyleri yapamazsak ölürüz. siz doğal ortamda seleksiyonunuza devam edin elbet biteceksiniz.

    İyi de senin paracıkların yok ki onlardaki gibi çuvallar ile hesabını yapamadan harcaman için. Tok açın halinden anlamaz çünkü nasıl bir deneyim olduğunu bilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet..Akif

    Hırsız katil C başkanı diyen akılsıza hitabendir.

    Hırsız diyorsun. "Gördün mü?"
    Katil diyorsun. "Bence vatan hayinlerini ve piyonları öldürmek helaldir. Osmanlı olsaydı oradaki herkesin kellesi giderdi. Bende hiç üzülmezdim."

    Ulan kendi zevkiniz için, devlet zarar görsün. Umurunuzda olmaz.

    4g gelecek de ne olacak. Elimizdeki hız yeterli. Ben telefonda 20 kat hızlı bağlandım diyelim. ne farkedecek?

    Gören de telefonlarında ve tabletlerinde uygulama yazan kişilersiniz sanacak.

    Yürüyün gidin işinize.



    Hırsız değil diyorsun, yapmadığını gördün mü? Yapmadıysa çıkan kasetler neci? 17 aralık savcıları polisleri neden görevden alındı? Paralar bizim değil polis koydu dediler sonra bavulla gidip paraları almadılar mı? O gün bilal oğlanın para taşıdığını gösteren mobese kayıtları internete verildikten sonra neden sistemden silindi? Youtube, twitter'ı neden engellediniz?
    Hangi iş kolu bir yüzük sahibiyken resmi olarak 4 milyon TL para sahibi yapar? 7 tane gemicik nasıl alınır? Gazeteler, televizyonlar, hastaneler nasıl alınır? Market zincirlerine nasıl sahip olunur? Halk içinde borcunu ödeyemeyen, işsiz insanlar varken neden saray yapıp uçak araba aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • afatsumrimedya A kullanıcısına yanıt
    Belli bir zaman geçtikten sonra hiçbir fabrika zarar etmez.Ayrıca adamlar yatıyor falan demişsin onun kontrolünü biz mi yapacağız ? Bunu kontrol edip denetlemeli devlet.Adamlar yatıyor bir bahane olamaz.Önemli olan anlık ne kadar para kazandığın değildir.Devamlılık önemlidir.Verdiğin tarihe bak bide 1986. Günümüzden biraz örnekler verebilirsin.Acaba hangi ülke kendi telefon, internet ,iletişim hattını satmış.Şuan ülke hiçbir şey üretmiyor.Bana seri üretimi olan bir ürün söyle.Sonra doların artmasını dış mihraklara başlarsınız.Allah akıl fikir versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Bahsettiğiniz kuyruk acısı ne olabilir ki, hangi tarihte olmuş hangi olay mesela? Sevgi duymak sıkıntı değil, sevebilirsiniz tabii ki. Sadece Atatürk yoktu, hiçbir şey yapmadı, her şey onsuz oldu gibi tavırlar garibime gidiyor.

    garibine gidecek bir şey yok ortada o Osmanlı şöyle böyle Atatürk kimmiş diyen toto acısı o kadar büyük ki akıl alacak gibi değil.ihtilalde olanların 3 aşağı 5 yukarısını düşün yeni kurulan bir devlet hainler çakma dinciler devlete baş kaldırıp hıyanet içinde alayının topunu kazıyıp idam ettiği için Atatürk deyince şuanda yaşamadığı için hırlıyorlar. havlayan ısırmaz daha ısırabilene ni göremedik bırak hırlasınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_flood -- 18 Mayıs 2015; 22:07:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN


    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696


    quote:

    Orijinalden alıntı: saruman_me

    quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Heykeli olan her adamı put yerine koyup taparsan bende kabri olan adamı put yerine koyar taparım. Ne güzel bir kafa var sende öyle. O zaman şahısların kabirde veya heykelde olmasının anlamı kalmaz sonuçta almışımız ağzınıza bir puta tapmak öylece gidiyor. Atatürk ' ü gözümüzde büyütmeye gerek yok o zaten gözümüzde büyük, vatanperver ve batmak üzere hatta batmış bu ülkeyi çukurdan çıkarıp aydınlığa kavuşturnuş bir lider olarak kalacaktır. Sizin gibi onu aşağılayıp, put, mason yerine koyan uydurmacılar da bizim gözümüzde tarihteki en büyük vatan hainleri olarak anılacaktır.

    biz o vatanperver dediğin kişinin ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz.. putlar zamanında dahi bu kadar put yokken siz 4 bir tarafa diktiniz adamın taştan heykellerini ve hala o taşta medet umuyorsunuz..ama milet gözünü açtı benim şehrim de artık sadece okuların önünde var geri kalan tamamiyle yıkıldı ve tüm türkiyede böyle olucak.. neden mi..? çünkü biz böyle istiyoruz..

    Bence birşeyleri yanlış bilerek kendinizi mal yerine koyuyor veya öyle görünüyorsunuz. Putla heykeli bir arada tutacak akıldan ne beklenir ki. Malesef sene 2015 ve heykeli put sayıp tapıldığını iddia edenler var ki bu insanlar atatürk ' ü seven ve sayanların ona tapıp Allah' ı inkar edenler olduğunu söyleyen malın da malılar. Bu ülkeyi tarihte o devirde ve osmanlı yönetiminde asla gelemeyeceği bir yere getiren ordularına yeri geldiğinde ölmek pahasına başkumandanlık yapan ve defalarca ülkesi ve vatanı için ölümden dönen bir adama mason, put gibi yakıştırnalar yaparak ihanet ediyorsunuz. Keşke atatürk olmasaydı da ecdadınızın üzerinde gavurlar tepinseydi. Belki o zaman atatürk gibi kişilerin bu milletin tarihinde ne kadar önemli bir rol oynadığını anlardınız.

    Ecdadınızın mı? Osmanlıyı ecdadın olarak görmüyorsan Mohaç'ta aldığımız kellerler de canını sıkıyordur o zaman. Ayrıca burası siyaset yeri değil.

    Osmanlı'yı ecdadım olarak görmüyorum demedim ben. Yorum yapmak için yorum yapmayın. Mohaç'ta alınan kelleler keşke 1800 'lerde 1900 ' lerde Osmanlı tarafından tekrar alınabilseydi de şu anda gerile gerile ecdaadımız osmanlı halen ayakta diyebilseydik. ama bu bahsettiğim dönemdeki başta padişahlar olmak üzere milleti didiklemeye odaklı yöneticiler olduğu için malesef ecdadımızın anasını ağlatmışlar. atatürk gibi biri çıkmasaydı şu an osmanlı için ecdadımız diyebilecekmiyiz diye şüpheliyim...

    burasının siyaset yeri olmadığını biliyorum ,uyarın için teşekkürler. ama benden önce atatürk hakkında olumsuz siyaset yapan adamları konuda görünce bende yorum yapma gereği hissettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjack8696 -- 19 Mayıs 2015; 9:57:28 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.