Şimdi Ara

4k monitör arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tasarım ofisim için 4k monitör arıyorum 2 adet alacağım ama farklı pclerde kullanılacak .Bütçem her biri için 3500 tl civarında . Renklerin doğruluğu benim için önemli biliyorum bu fiyata tam doğruluk veren monitörler yok ancak fiyat sıkalasında iyi bir monitör istiyorum . Kesinlikle oyun gibi bir amacım yok .Sadece photoshop ve render programları için kullanılacak. Hangi modellere yönelmeliyim nelere dikkat etmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • https://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx3211-4k-mhd-32-3ms-hdmi-display-4k-uhd-va-monitor-p-HBV00000E5YVS genede ben önereyim işini görür gibi video render içinse kesinlikle çok iyi işinir görür güle güle kullan bu fiyata dahada düşünme bence HDR ve bir çok özelligi var tam bir f/p ürünü HATTAhttps://www.youtube.com/watch?v=MbDymeivNyQ mesut beyin videosu incelemesi var iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 23 Ocak 2019; 11:55:58 >




  • Ekran boyutunu yazmamısım ama onemli olmadıgı icin yazmadım .Çünkü 32 yada 28 inc olması diye bir şartım yok. Bu monitörü inceleme fırsatım olmuştu belki baska önerilerde gelir diye konu açtım . Yoksa aklımda olan bir monitör.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.