Şimdi Ara

5.0 Levelling Hakkında >>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, Böyle bir konuya ihtiyaç vardı sanırım.

    Leveli nasıl kasıyorsunuz. Herkes burada tecrübelerini paylaşırsa faydalı bir konu olabilir. Görüyorumki clericler rentus, kysis, miren vs vs zindanları solo yaparak hızlı lvl alıyorlar. zaten hem asmoda hem de elyoda en yüksek lvl ler clericlere ait. Peki siz neler yapıyorsunuz ?



  • Ben epeyce bir eskiden oynuyordum fakat çok zor level kasılıyordu. Günlerce uğraşıyorduk bir level alabilmek için ama sanırım şimdi değişmiş sistem. Bir çok oyuncuya bakıyorum bir kaç forum sitesinede baktım hızlı kasıyoruz biz gibisinden yazılar gördüm. Durum nedir level kasma olayında endgame e nekadar sürede ulaşılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Ben epeyce bir eskiden oynuyordum fakat çok zor level kasılıyordu. Günlerce uğraşıyorduk bir level alabilmek için ama sanırım şimdi değişmiş sistem. Bir çok oyuncuya bakıyorum bir kaç forum sitesinede baktım hızlı kasıyoruz biz gibisinden yazılar gördüm. Durum nedir level kasma olayında endgame e nekadar sürede ulaşılabiliyor.

    Oyun eski oyun değil. Sistem nerdeyse tamamen değişti. Oyunun son leveli 75 oldu. 75 levele kasmak şuan Knight'da son level kasmak kadar zor. Kore serveri bizden çok önde gitmesine rağmen orda bile henüz 75 lvl kimse yok. Son lvl olayı imkansıza yakın artık. her levelde sana belli puanlar veriyor oyun. o puanlarla istediğin statları arttırabiliyorsun. Bu sistemde knight mantığında. Ama oyundaki asıl yeni bomba şu. Oyunda artık tüm itemler çok basit elde ediliyor. Ancak itemler + basarken patlarsa item komple gidiyor. o nedenle şuan mor silahlar 40-50m arası. mor armorlar ise 25m e bulunuyor. yani +0 itemler bedava artık. ancak aynı knight gibi artı basarken yanarsa itemde komple siliniyor. oyun tam anlamı ile knight a döndü diyebilirim. oyuna ayrıca yeni taş sistemi geldi. bir çok yenilik var. oyun artık dahada hard core. item fullemek artık biraz daha kinaha dayalı oldu. bu sistem benim hoşuma gitti zira ben kolay kinah kasıyorum. ama kinah kasmada sıkıntı çeken biri bu sistemi sevmeyecektir.




  • öncelikle limon2015 arkadaşıma http://aion.plaync.com/live/ranking/character burada ranking sıralaması var 75 olan baya insan var.

    gelelim konuya level kasma denildiği gibi zorlu oldu. 70 e kadar nispeten basit sonrasında baya zorlaşıyor (zorlaşması çok xp istemesi :D ) mantık şu şekilde her level bir önceki levelin 2 katı gibi(tam rakam değil tabi) bi rakam exp istiyor. kinahtan çok aion coin odaklı bir patch oldu level kasmak için özellikle 139 aion coine %200 exp arttıran scrollar, 19 coine Recovery Tea%100 ve 29 coine Golden star denen ekstra exp veren itemler olmadan kasması gerçekten zor. level işi bittikten sonra aion shopa itemler için manastone(şimdiden +5 knowledge health vb koymuşlar), upgrade için enchant taşları, patlamadan item basma gibi scrollar koyarlar. sonuçta para kazanmaya yöneldi bu oyun. NC softtayken parayla petlerden başka birşey alamıyorduk

    Şuanda 70 levele kadar Akaron elit olan kamplardaki moblar aşşağı yukarı 3m exp veriyor. Üst kaleleri(miren kysis krotan) solo yapmakta Akaron'da Ks ve elyo(asmo) olmadan rahat rahat kassmak için güzel. Akarondaki mobları (%200 + Recovery Tea %100 + Golden Star + Energy of Growth) ile kesitğimde 16m exp verdi. ortalama 30 saniyede bir mobu kesiyorum. Bard ım bu arada belirteyim 2 kişide kasılabilir. 70ten sonra haritaların köşelerinde bulunan Elit 74-75 level moblar kesilebilir 8-10m normal expi %200 ve diğer +exp veren itemlerle 30m ye kadar exp veriyor mob başı. fakat kesmesi 1dk yi geçiyor levelden ötürü resist geçiyor. silence blind uyku vb tutmuyor baya zorluyor akaron mobları gibi değil moblar biraz seri hareket ediyorlar.

    Yani özetle mob kesmeden(grind) level atlamak yok ya benim gibi bezip oluruna bırakıcan günde %3-5 kasıyorum yetiyor :D yada aion coini basıp hızlı hızlı level atlıcan.
    Saygılar

    Level 69 %80 Diggity Antriksha Asmo




  • İstedği expler şu şekilde yanında da level başı verdiği statlar.

    quote:

    66 140,120,210 1
    67 564,541,760 9+5
    68 1,639,578,224 9+5
    69 3,752,976,718 11+5
    70 7,802,330,396 12+5
    71 15,604,375,580 13+5
    72 31,229,819,120 15+5
    73 54,498,016,200 17+5
    74 94,992,815,400 20+5
    75 162,596,142,000 23+5
  • Açıkcası ben 70 olduktan sonra level kasmayı bırakacağım. ne acelem varki. leveli sorun edersem oyunda soğur oyunu bırakırım. Bence çok asılmaya gerek yok. Normal oyununu oynayacaksın. 2-3 aya zaten bayağı lvl kasmış olursun. sonuçta her itemi giyebiliyoruz. Yine tahminime görede 75 den sonra bir başka bir level cap 2 sene boyunca gelmez. o nedenle çokta zorlamanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. shop a giripte real para baymanın bir anlamı yok. Oyun hala ncsfotda bu arada. gameforge avrupada yayınlıyor. oyunu sonuçta yapan yazan çizen bu kadar zor kasılmasını uygun gören ncsoftun kendisi. gameforge da bu durumu real para kazanma şeklinde değerlendiriyor tabi. Haksızlık varmı. bence sonuna kadar var. o extra xp veren zımbırtıların 65 den sonra işe yaramaması lazım. ama napalım. oyun free to play. aylık ödemesi olsaydı böyle olmazdı. bence çok takmayın bol bol kinah kasın. oyun kinaha dayalı oldu. 5.3 versiyonunda yeni gelecek 83, 80 veya 77 level ap itemleri bile satılabilir olacak. parayı basan abyss itemi alıp giyecek. pvp attaklı ap takıları bile satılabilecek... bu durum oyunu tam anlamı ile kinaha dayalı yapıyor.




  • End game çok önemli değilse yani lvl 70-75 olmak illaki bir gereklilik değilse sorun yok ozaman. PVP olayı belli bir levelden sonra başlıyordur illaki. Misal 60 olmak gerekliliklerin bir çoğunu yerine getiriyorsa sıkıntı yok. Aion zevkli oyundu KO gibi bir bağımlılığı varmış. Ama sanırım biraz meşefkatli bir iş Aion gerek maddi gerek zaman açısından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    End game çok önemli değilse yani lvl 70-75 olmak illaki bir gereklilik değilse sorun yok ozaman. PVP olayı belli bir levelden sonra başlıyordur illaki. Misal 60 olmak gerekliliklerin bir çoğunu yerine getiriyorsa sıkıntı yok. Aion zevkli oyundu KO gibi bir bağımlılığı varmış. Ama sanırım biraz meşefkatli bir iş Aion gerek maddi gerek zaman açısından.

    Oyunda level kasmak zorunlu değil. Ben en çok 77 lvl itemler gördüm. Bu itemleri 66 da giymeye başlıyorsun. Tabi yanlış bilmiyorsam her levelde özellikleri %2 kadar kısıtlı giyiyorsun. Aionun genel yapısına gelirsekte inanılmaz zaman isteyen ve bağımlılık yapan bir oyun. 2010 dan beri oynuyorum. Oyuna şuanki hali ile çok zaman harcarsan oyunda para kasmanın imkanı var. ama zamanım az diyorsan real para yatıracaksın. real param yok diyorsanda az artılı itemlerle zevkine bakacaksın. Hiç biri bana uymadı diyorsan da oyunu oynamayacaksın. Oyun gameforge'a geçtikten sonraki hali bu şekilde.




  • Bende yeni silah yapıyorum şevk gelsin xp kasarken diye remodel aldım 1 sene aradan sonra , düşünün yani durumumu. Bana yardım edecek var mı asmo Antriksha tarafında abiyey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkhes

    Bende yeni silah yapıyorum şevk gelsin xp kasarken diye remodel aldım 1 sene aradan sonra , düşünün yani durumumu. Bana yardım edecek var mı asmo Antriksha tarafında abiyey.

  • robot mu açıyım ruh verici mi
  • bildiğiniz çakma knight olmuş.aylarca oyun oynayan insanların emekleri gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olmuş aiona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap itemleri nasıl alınıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kasma mevzusunda zamanında arkadaşla beraber alchemy benzeri bir meslek vardı onu kasıyorduk ama bildiğin ders çalışır gibi piyasayı takip ediyordum ve misal belli materyallere ben bakıyordum sürekli arkadaşta belli materyalleri topluyordu öyle öyle haftada bir aylık pre parası çıkartıyorduk güzel zamanlardı ama hiç hatırlamıyorum bile .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    bildiğiniz çakma knight olmuş.aylarca oyun oynayan insanların emekleri gidecek

    Hocam Aion'u eskiden beri oynuyorsan bilmem lazım. Aionda itemler 1 yıl sonra çöp olur. Başka item gelir. Şuan +10 lvl patch gelmiş. Eski itemlerin değersiz olması çok normal değilmi. Ben Aion'u 2010 dan beri oynuyorum. Bu iş sürekli böyle gitti. İyiki de böyle. Bu şekilde oyuna yeni başlayan eski oyunculara yetişebiliyor. WOW un sistemide bu şekilde. Yeni patch geldimi eski itemler değersiz kalır. yeni mmorpg lerde de kural budur. ama ben kasayım 5 sene kullanıyım dersen ozaman silkroad veya knight tarzı oyunları tercih edeceksin. bu oyunlara yüzyılda bir patch geldiği için aynı itemi yıllarca kullanıyorsun.

    Ap iteminin nasıl alındığına gelirsemde, zamanında sırasıyla platinum medal, mithril medal sonrada ceranium medal ile item alındı. Şimdi yeni bir medal geliyor. o medal ile alınacak. ancak tek değişen eskiden bir mor silah 1200 medal + 10 milyon ap istersen artık yeni sistemde 50 medal + 100k kadar az medal ve ap isteyecek. ancak artı basarken yanarsa silah patlayacak. kaybolacak. Ayrıca yeni medal ile alınan itemler brokerda satılabilecek. yani ap kasmadan medal kasmadan kinah ile ap itemi alabileceksin. ap aksesuarlarda aynı şekilde.

    Ayrıca EU bu sistemi sevdi sanırımki serverlerin online sayısında artış var. normalde 1500 online arası seyreyen türklerin olduğun anthriska son 3 gündür 2200 onlinelara ulaştı. hellion ve deyla ise 3000 lerde gezio. bu durum gp fiyatınada yansıdı. 80m olan gp, 120m e çıktı.




  • Misal 1 aylık Premium üyelik fiyatı gold bazında ne kadar şuanda piyasada ? Ayrıca gold fiyatları ne durumdadır bir kaç siteden baktım ama oyun içinde daha farklıdır muhtemelen. Kısaca piyasa ne durumda şuan oyun içinde acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    bildiğiniz çakma knight olmuş.aylarca oyun oynayan insanların emekleri gidecek

    Hocam Aion'u eskiden beri oynuyorsan bilmem lazım. Aionda itemler 1 yıl sonra çöp olur. Başka item gelir. Şuan +10 lvl patch gelmiş. Eski itemlerin değersiz olması çok normal değilmi. Ben Aion'u 2010 dan beri oynuyorum. Bu iş sürekli böyle gitti. İyiki de böyle. Bu şekilde oyuna yeni başlayan eski oyunculara yetişebiliyor. WOW un sistemide bu şekilde. Yeni patch geldimi eski itemler değersiz kalır. yeni mmorpg lerde de kural budur. ama ben kasayım 5 sene kullanıyım dersen ozaman silkroad veya knight tarzı oyunları tercih edeceksin. bu oyunlara yüzyılda bir patch geldiği için aynı itemi yıllarca kullanıyorsun.

    Ap iteminin nasıl alındığına gelirsemde, zamanında sırasıyla platinum medal, mithril medal sonrada ceranium medal ile item alındı. Şimdi yeni bir medal geliyor. o medal ile alınacak. ancak tek değişen eskiden bir mor silah 1200 medal + 10 milyon ap istersen artık yeni sistemde 50 medal + 100k kadar az medal ve ap isteyecek. ancak artı basarken yanarsa silah patlayacak. kaybolacak. Ayrıca yeni medal ile alınan itemler brokerda satılabilecek. yani ap kasmadan medal kasmadan kinah ile ap itemi alabileceksin. ap aksesuarlarda aynı şekilde.

    Ayrıca EU bu sistemi sevdi sanırımki serverlerin online sayısında artış var. normalde 1500 online arası seyreyen türklerin olduğun anthriska son 3 gündür 2200 onlinelara ulaştı. hellion ve deyla ise 3000 lerde gezio. bu durum gp fiyatınada yansıdı. 80m olan gp, 120m e çıktı.

    hocam eski sistemi biliyorum 2.7 den beri oynuyorum, arada ufak birakmalarim oldu ama.En son 4.7 de bıraktım.yeni patchte cera kasma nasıl?cera kasmak çok zordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Misal 1 aylık Premium üyelik fiyatı gold bazında ne kadar şuanda piyasada ? Ayrıca gold fiyatları ne durumdadır bir kaç siteden baktım ama oyun içinde daha farklıdır muhtemelen. Kısaca piyasa ne durumda şuan oyun içinde acaba ?

    Türklerin bulunduğu Anthrikada Pre üyeliği çok değişken. 100 ile 120 arası değişiyor. Ortalaması 110 diyelim. Nosha yeni mapte çok güzel para kasılıyor. Ben her 500 mobta 100m para kasıyorum. Mor ve Turuncu silah ve armorlar atıyor moblar. her ay 5 saat farm yaparak prenizi beleşe getirebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz


    quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    bildiğiniz çakma knight olmuş.aylarca oyun oynayan insanların emekleri gidecek

    Hocam Aion'u eskiden beri oynuyorsan bilmem lazım. Aionda itemler 1 yıl sonra çöp olur. Başka item gelir. Şuan +10 lvl patch gelmiş. Eski itemlerin değersiz olması çok normal değilmi. Ben Aion'u 2010 dan beri oynuyorum. Bu iş sürekli böyle gitti. İyiki de böyle. Bu şekilde oyuna yeni başlayan eski oyunculara yetişebiliyor. WOW un sistemide bu şekilde. Yeni patch geldimi eski itemler değersiz kalır. yeni mmorpg lerde de kural budur. ama ben kasayım 5 sene kullanıyım dersen ozaman silkroad veya knight tarzı oyunları tercih edeceksin. bu oyunlara yüzyılda bir patch geldiği için aynı itemi yıllarca kullanıyorsun.

    Ap iteminin nasıl alındığına gelirsemde, zamanında sırasıyla platinum medal, mithril medal sonrada ceranium medal ile item alındı. Şimdi yeni bir medal geliyor. o medal ile alınacak. ancak tek değişen eskiden bir mor silah 1200 medal + 10 milyon ap istersen artık yeni sistemde 50 medal + 100k kadar az medal ve ap isteyecek. ancak artı basarken yanarsa silah patlayacak. kaybolacak. Ayrıca yeni medal ile alınan itemler brokerda satılabilecek. yani ap kasmadan medal kasmadan kinah ile ap itemi alabileceksin. ap aksesuarlarda aynı şekilde.

    Ayrıca EU bu sistemi sevdi sanırımki serverlerin online sayısında artış var. normalde 1500 online arası seyreyen türklerin olduğun anthriska son 3 gündür 2200 onlinelara ulaştı. hellion ve deyla ise 3000 lerde gezio. bu durum gp fiyatınada yansıdı. 80m olan gp, 120m e çıktı.

    hocam eski sistemi biliyorum 2.7 den beri oynuyorum, arada ufak birakmalarim oldu ama.En son 4.7 de bıraktım.yeni patchte cera kasma nasıl?cera kasmak çok zordu

    Cera devri bitti artık.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.