Şimdi Ara

5+1 im var bluray oynatıcı tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce aldığım dvd ses sisteminin dvd oynatıcısı bozuldu. Bu sistem vestelin 2000 watt lık bir ses sistemi. Bende hoparlör leri yeni bir bluray oynatıcı alarak kullanmak istiyorum. Tv'im 42' lg ama 3d desteği yok o yüzden bluray oynatıcının 3d desteği olmasına da gerek yok. hoparlörlerim klipsli yani kabloları takıp kullanabiliyorum. Bluray oynatıcınında bu şekilde olursa daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Yalnız bluray oynatıcıda smart özelliği olması daha iyi olur. Hangi marka ve hangi modelini tavsiye edersiniz. Samsung daha cazip geliyor lg nin altyazı problemi olduğunu duymuştum Sony dede bir iki eksiklikten bahsetmişlerdi tam hatırlamıyorum. Samsung un allshare i biraz daha cazip kılıyor. Önerilerinizi bekliyorum



  • öncelikle kolay gelsin hocam:) geçen 1 yıl içinde tv ses sistemi falan filan bakınmaya başladığımda bu işlerle az çok ilgilendim ama işin garip tarafı tv lerde konuşulan markalar hep samsung,lg, sony falanken iş ses sistemi ne gelince bu markalar çok konuşulmuyor. medya oynatıcı olarakta çok konuşulduğu yazıldığı söylenemez.
    tüm medya oynatıcıları sizin sisteme uyar gibime geliyor.
    altyazı olayına gelince lg nin daha verimli çalıştığını okumuştum ben bir kaç yerde ama tam bir bilgim yok yinede araştırmak bakmak lazım. smart özelliği ise çok kullanıldığınıda söyliyemem ama yinede kişiden kişiye değişir tabi.
  • Cevabın için teşekkürler kardeş. Olayın aslını anlatayım sana ben mesajı abim için kendi ağzımdan yazdım. Bende lg hb1100 ev sinema sistemi var. Üç boyutlu filmlerde alt yazı sıkıntısı çekiyorum. Altyazı sürekli sağa sola kayıyor. Onunda böyle sıkıntılarla karşılaşmaması için sizlere danışmak istedim. Abimin ses sisteminden jaklı değil yani kabloların uçlarını bluray oynatıcının arkasına takmamız için bluray oynatıcının klipsli girişlerinin olması gerekiyor dolayısıyla her ses sistemi bize uymuyor. bulmakta çok fazla zorlanacağımızı sanmıyorum ama sizlerin daha mantıklı olanı tavsiye edeceğinizi düşünüyorum. Yoksa kriterlerimiz çok basit klipsli giriş olacak, smart olması daha iyi olur, çıkışı yüksek olması çok iyi olur, altyazı ve ses kodeclerinde sorun çıkarmaması çok iyi olur. 3d olmasada olur.
  • bende tam konu açacaktım benimde led tv var evde 3d desteği yok bluray oynatıcı almayı planlıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar west arkadaşımada teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.