Şimdi Ara

5 AYLIK XİAOMİ REDMİ NOTE4 X (GLOBAL VERSİON) KULLANIMI SONUÇLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Telefonu kurban bayramindan bir hafta sonra aldim ve o zamandan beri kullanıyorum.Telefonumu cepport tan aldım ilk önce alış zamanında müşteri hizmetleri iyi ilgilendiler(sonrası için bir şey diyemem konuşmadım bir daha). Telefonum bir gün sonrasında elimde oldu ve sim kartı takmadan kontrol ettim.Telefona(3/32) gelecek olursak telefon 5.5 inç olmasına rağmen elime cok güzel oturdu tasarım olarak da siyah olduğu için cok hoşuma gitti.
    GENEL KULLANIM SONUÇLARIM;
    TELEFONUM ANDROİD7 VE MİUİ9.2 DİR
    Kamerası: Ben bu telefonu kamerasının nasıl olduğunu bilerek aldım cok fazla kullanmıyorum zaten. Arka kamera gayet güzel hele bir de ışık uygunsa tadından yenmiyor ön kamera da bu fiyat aralığına göre gayet uygun fakat düşük ışıkta hiç bir şey beklemeyin diyebilirim.
    Oyun Sonuçları:Ben cok fazla oyun oynayan biriyim. Dream Leauge ,Critical Ops olsun kastirmadan oynatıyor gayet güzel fakat bazen telefon ısısı gayet iyiyken bazen aşırı sıcak olabiliyor.Nedenini çözemedim.
    Ses Seviyesi:Arama esnasinda karşımdaki kişi gayet net duyabiliyor sesimi ve ben de alabiliyorum sesi. Hoparlör kısmına gelecek olursak cok iyi. Kuzenimin mi6 si ile karşılaştırdığımda üstün geldi.
    Arayüz: Arayüz gerçekten kullanışlı bir telefon herhangi bir kasma donma da yaşamadım. Ama şunu belirtmek lazım ki Android ler gibi iki katmanlı değil yani kısayollar ve uygulamalar ayrı degil. iPhone gibi yani.
    Pil : Belki de en sevdiğim yanlarından birisi çünkü gayet kullanışlı. %20 ile rahatça çıkabiliyorum. Fakat nedense aldığım günden beri ana grupta konuşulan kadar performans alamadım 14 saat bekleme 5 saat ekran süresi alabiliyorum orta parlaklık ve pil tasarrufu açıkken.
    Ekran ve Kasa: İşte benim en yakındığım konu. Ekran için sağlamlık konusuna gelirsek cok beğendiğimi söyleyemem. Ayrıca kasa cok kolay çizilebiliyor. Asla kilifsiz kullanmayın.



    Teşekkürler sorunuz olursa cevaplayan çalışacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kılıf ve cam linki atarsanız beni mutlu etmiş olursunuz çünkü bende bu teli aldım ve kılıf cam arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi cihazdan gectiniz acaba nerden aldınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.