Şimdi Ara

5 günlük güzel bir otelde tatil en az 10 bin tl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yapalım arkadaslar ölelimmi? Adam akıllı bir tatil yapamicakmıyız? 5 güne 10 bin tl istiyorlar. Hersey dahil. 18 e kadar yolu var. Yazın tatile gitme meseleside bitti artık.



  • dostum ben sana bir şey diyeyim mi 2018'de Belek'e gittik ama nasıl kalabalığız 7 8 kişi varız.birader villa kiraladı 3 katlı devasa bir şey ama otel de sormuş orada hep golf oteller var olayı o zaten Belek'in golf oynayabiliyorsun.adam başı günlük 6 bin demişler 10 gün kalacaz 60 bin çarpı 8 480 bin lira yapar.ben 2018'de 77 bine araba aldım şimdi 420 bine satarım sen o 480 bini bugüne uyarla.villaya da 10 bin vermiştik.bu sene Fethiye'ye gideceğiz yine 10 gün 21 bine tutmuş bu sefer villayı yine kalabalığız düğün var.bunları iki şey için söyledim birincisi biz çoktan batmıştık siz yeni farkediyorsunuz ikincisi bir şekilde yolunu bulan gemisini yürüten kaptan otel pahalıysa ev tutun pansiyon bulun yani bu işler her zaman böyledir.

  • 2018 yılı haziran ayında Alanya' da otele ailecek gittik ve Alanya' ya ilk gidişimdi.

    Daha önce arkadaşlar hep söylerdi de inanmazdım Alanya Otelleri hakkında:


    Hanım, kaynana ve çocuklar gece 22 veya 23 sıralarında odaya çıkıp uyurdu ama ben diskoya inerdim.

    Diskoda tek yaptığım sırtım piste dönük bir şekilde barda oturup vodka + bira ile demlenmek, yüzümü asla piste dönmezdim.

    Ama o halde bile ikili takılan çıtırlar bara içki almaya gelip beklerken bir yandan da dirsekleriyle beni dürterlerdi, başka yer yok gibi.

    Ben de içimden ya sabır çeker "Allah' ım doğru yolundan şaşırtma beni" derdim...

  • güzel bir otelden kastınız nedir ? mesela benim için güzel otel hayvan bahçesi olan ve en aşağı penguen olan oteldir, antalyadaki 5 yıldız üzeri 2 otelde vardılar ve çok güzel vakit geçirmiştim

  • Asrın ekonomisti ve Lideri olan Ordinaryüs Prof. Dr. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Varlık Fonu Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yönettiği ülkede artık işler, fiyatlar ve hayat böyle.. Ya alışacaksınız, ya da çekip gideceksiniz. Nokta.

  • Putin gibi davransa ekonomi rayında gider ve 2023 te yine bu seçilirdi.. Kendi burnunun tikine gidip ekonomiyi çökerterek kendi sonunu kendi elleriyle hazırlıyor, habire kendi topuğuna sıkıyor.. Bırakalım buna devam etsin ki bu milletin hayrına olacaktır ve bu da seçimden sonra belli olacaktır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.