Şimdi Ara

5 kişi skype takım kuralım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir süredir lol oynuyorum. askerden önce golddum sonra kendi kendine lig düşürdü gümüşte tıkandım kaldım takımlardaki dengesizliklerden veya uyumsuzluklardan bir türlü gold cıkamadım tekrar. 1 oyun ben kötü olsam ve ct yesem sürekli gang yesem kasamasam 4 5 oyun adc ile mid yüzünden oyun kaybediyorum gümüş 2 de takıldım kaldım.
    top oynuyorum sürekli 2. seçenek mid seciyorum solo da wukong(main ama sıkıldım biraz bir süredir seçmiyorum) nasus renek trundle oynuyorum mid de veigar oynuyorum. veigar olmazsa annie yada cass alıyorum.
    nick addana. memurum 5:30 dan sonra düzenli giriyorum vakit geçsin diye. eğer skype acalım 5 kişi takım olalım diyen arkadaşlar olursa konuşalım cidden ihtiyacım var. sinirim artık kaldırmıyor.
    Dipnot: karşımdaki adama karşı kasamadıysam jung a sadece bana 1 kere gel kill aldır derim başka da bişe demem. millet gibi jung soyle jung boyle demem bir süre jung da oynadım.
    8 sene dota 6 sene uo oynadım. takım oyunu ne bilirim yane:)
    yukarıda yazdığım solo championlarda iyiyim. karsıyı kucumsemezsem rene ile cok etkili olurum. ama takım olursak bana derseniz su champ da ogren ona da uyarım.
    yaşım 31 küfür etmem oyun için aşagılamam kalp kırmam.
    Ben durumumu anlattım. lütfen trollemeyin. iyi oyunlar herkese.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.