Şimdi Ara

5 TL'ye Süper Paket Kampanyası (24 ay Uydu - 1 TL) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
961
Cevap
19
Favori
93.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • öğlen aboneliğim başladı cihazı taktım. şimdilik problem yok gibi kanal geçişleri hızlı donma takılma olmadı. sadece bir sorunum var. tivibuyu interete bağladım kablo ile fakat kumandadan tivibu logosuna basıp arayüze girerken kullanıcı adı ve şifre istiyor. ttnet kullanıcı adı ve şifreyi girdim kabul etmedi. tivibu için ayrıca şifre verilmedi bayiiden. kullanıcı adı ve şifreyi bayii ayrı mı veriyor normalde tivibu için ?
  • TVTARIFEGRUP YAZIP 5555 YOLLADINMI YOLLADIKDAN SONRA Degerli Musterimiz, Tivibu Mobil Indirim Kampanyasi icin referans olma sureciniz baslamistir. Iyi gunler dileriz. bu sekılde msj gelıyor ve 444 5 375 ı mutlaka ara teyid ettır yoksa 30 kusur odersın belkıde bunları yaptın ben bılgılendıreyım dedım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Şimdi ben başka operatörden türk telekomun 23 TL lik tarifesine gecsem aylık 1 TL ye Tivibu paketini alabiliyormuyum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yog kullanıcısına yanıt
    Mesaj atmistim hocam o sekilde. Dediginiz gibi mesajda geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarzan454 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle yapiyorsunuz. Bayiye gittiginizde tivibu kampanyasindan faydalanmak istediginizi soyleyin. Hattinizin tt ye gecisi tamamlaninca bayiye gidip uydu cihazinizi teslim aliyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarzan454 kullanıcısına yanıt
    faturalı tarifeye geçerseniz yararlanırsınız Mobil hat için 1 yıl sözleşme , Tivibu için 2 yıl sözleşme imzalıyorsunuz..
  • kampanya internet sitesinden kaldırılmış..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mobil tarifede iki yıl taahhüt veriliyor. İkinci yılda 10 TL artıyor fiyat. Hattımı buna taşıyıp 1 TL kampanyasına girsem sorun yaşar mıyım sizce?
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/selfy-turuncu-large-kampanyasi.aspx

    EDİT: İKİ YIL VERİLMİYOR YANLIŞ OKUMUŞUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 10 Temmuz 2018; 13:50:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Voxville

    Hocam bu mobil tarifede iki yıl taahhüt veriliyor. İkinci yılda 10 TL artıyor fiyat. Hattımı buna taşıyıp 1 TL kampanyasına girsem sorun yaşar mıyım sizce?
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/Sayfalar/Faturali/selfy-turuncu-large-kampanyasi.aspx

    EDİT: İKİ YIL VERİLMİYOR YANLIŞ OKUMUŞUM.
    diğer operatörlerden Telekom faturalı tarifeye geçiş yapmanız yeterli hocam geçiş yaparken 1 TL kampanyasından yararlanmak istediğinizi söyleyin tivibu sözleşmenizi de imzalatsınlar ayrıca hali hazırda Uydu üzerinden Türksat kanallarını izliyorsanız kurulum için ekstra ücret ödemenize gerek yok taşıma işlemini yapan müşteri temsilcisine kurulumu kendiniz yapacağınızı belirtin zaten cihaz size kurulu vaziyette teslim edilir , uydu anten kablosunu takıp izleyebilirsiniz..




  • Turk Telekom'dan yeni telefon hatti alsak da oluyor mu bu kampanya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Donanımhaber ölücüsü olarak her şeyi araştırdım arkadaşlar, toplanın.

    Bu kampanyanın 24 ay boyunca 1 TL olarak devam etmesi mümkün değil. İnanın her yolu kapamışlar. Bir istisnası olabilir belki, onu da aşağıda belirttim.

    Gerçekten 1 TL olacağına inanıp atlamayın, hesabınızı doğru yapın.

    Yeni hat alıp, veya hattınızı taşıyıp 1 TL'lik fiyattan 24 ay boyunca yararlanabilmek için, mobil tarifenizin 24 ay boyunca değişmemesi gerekiyor. Mobil tarifeye sadece 12 ay taahhüt verebiliyorsunuz.

    Taahhüt zamanı geldiğinde size aynı tarifeyi kazık bir fiyattan sunacaklar. Şu anki taahhütsüz fiyatlara bakmayın. 1 sene sonra, şu an cazip gözüken bütün kampanyaların adı değişir. Zamanında sizin girdiğiniz isimdeki tarifenin de fiyatı uçar.

    Halihazırda TT müşterisi olduğunuz için, tarifenizi mecburen diğer tekliflere göre değiştireceksiniz. O teklifler de normalden pahalı olacak. Şu anki tekliflerden edindiğim izlenimlere göre; 30 TL altına 4GB internetli tarife bulursanız çok şanslı olacaksınız. 1 sene sonra ne olur bilemem.

    Tarifeniz değiştiğinde ise 1 TL'lik Tivibu fiyatı artacak. Yeni tarifeniz hangi tarife grubuna giriyorsa, Tivibu paketiniz ona bağlı olarak 5-12 TL arası ücretlendirilecek. Ucuz bir şeye geçerseniz %99 ihtimalle 12 TL ödeyeceksiniz ki, ucuz tarife bile hak ettiğinden daha pahalı olacak.

    Hatta iyice paranoyaklaşmak gerekirse; bu dediklerim kampanya kapsamındaki bir mobil tarifeye geçerseniz olacak. 12 ay sonunda kampanya kapsamı dışındaki bir mobil tarifeye geçerseniz referansın iptali söz konusu. Referans iptal olunca paket fiyatı 39 TL'ye fırlıyor. Kampanya kapsamındaki mobil tarifelerin ne olduğuna dair hiçbir tanım bulamadım internette. Grup 1-2-3 nedir belli değil. Ucu çok açık. 1 yıl sonra ne çıkarsa şansınıza...

    Benim tahminim; taahhüt süresi boyunca Tivibu için aylık ortalama 15 TL koparmak üzerine ayarlamışlar kampanyayı. Sizden kopmasa bile referanslarınıza verilen taahhüt yenileme tekliflerinden bir şekilde çıkacak o para. Rekabet kurulunun, Telekom'a bağlı tüm firmaların tek marka altında toplanmasına izin vermesinin sonuçları bunlar.

    15-20 TL'ye tüm kanalları izlemenin kârlı olup olmadığı noktası tamamen size kalmış. Ama uğraştıracağı kesin.

    Ancak; evinde TTNET olup, taahhüt yenileme aşamasında olanlar için şöyle bir kaçış yolu olabilir belki:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/24-ay-avantaj-3-gb-tarifesi.aspx

    Şayet bu kampanya devam ediyorsa 24 ay boyunca 1 TL'ye Tivibu Uydu izlemeniz mümkün olabilir. Bu kampanyayla faturalı mobil tarifeye 24 ay taahhüt vermiş oluyorsunuz. Ancak iki kampanya birden birleşmeyebilir. MH ve bayilere sorun. 1 TL ödemekte ısrarcıysanız araştırmadan girmeyin. Yatırım tavsiyesi değildir.

    Sonuç:
    Sözleşmeyi didik didik ettikten sonra ben vazgeçtim açıkçası. Çünkü bu kampanyayı hiç görmeseydim, şu an 50 TL'lik uydu alıcıma taktığım ucuz Wi-Fi anten ve internetten bedava bulduğum CCCAM Server şifresi ile kırdığım kanalları izlerken Le Cola'mı yudumluyor olurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 10 Temmuz 2018; 16:8:8 >




  • Tt taahhütüm ağustos başında doluyor indirim falan vermediler. Bir defa 30 tl ceza ödeyip hattı taşıyıp gelince yeni müşteri kampanyasına gelebiliyoruz yazıyor tarifede 1 tl tivibu da oluyor mu acaba? Ya da faturasıza geçip sonra faturalı yapıp tivibu kampanyası 1 tl den yapıyorlar mı bilgisi olan var mı? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eleysen

    Tt taahhütüm ağustos başında doluyor indirim falan vermediler. Bir defa 30 tl ceza ödeyip hattı taşıyıp gelince yeni müşteri kampanyasına gelebiliyoruz yazıyor tarifede 1 tl tivibu da oluyor mu acaba? Ya da faturasıza geçip sonra faturalı yapıp tivibu kampanyası 1 tl den yapıyorlar mı bilgisi olan var mı? Teşekkürler
    Sorunuzu anlamadım ama turkcell faturasız hattan tt faturalıya geçtim. Şu an sorunsuz 1 tl den kullanıyorum tivibu yu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 22 Temmuz 2018; 11:8:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Sizin için sıkıntı olmaz ben Türk Telekom da olduğum için sormuştum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. Bazı arkadaslarda tivubunun bazı kanalları kaybolmus ve 3 tane tivibu sınema kanalı kalmıs. Temmuz basında zaten kanalların cogunu kaldırmıslardı. Şimdi birkaç kanal daha kaldırmaları kotu oldu. Baska boyle bır sorunu yasayan varmı?
  • Türk Telekom mobile taşıdım hattımı. Bu sene şampiyonlar ligi tivibuda mı kesin? Ona göre kampanyaya bakacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    Türk Telekom mobile taşıdım hattımı. Bu sene şampiyonlar ligi tivibuda mı kesin? Ona göre kampanyaya bakacağım.
    Digiturk de diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar tivibu aradı.düzenli ödemenizden dolayı falan filan uydu süper paketi 8,90 tl/24ay verelim diyorlar. bnde şuan iptv süper paket var 45 tl.son iki ay kaldı sözleşme bitmesine.sizce geçmek mantıklımı? tivibugo da veriyorlar ilave. durdur seç izleden vazgeçeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 1 tl kampanyasından alıp uyduyu kurdum.kemik gibi temiz kanal görüntüsü var çok beğendim.bbc history nat geo s sport vs vs çok güzel kanallar toplanmış tavsiye ederim.umarım faturalarda bi çakallık yaşamayız.1 tl bedava resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu kampanyadan faydalanıp kurulumu kendim yaptım. İlk gün bütün platform kanalları olan natgeo history ch, discovery ch vs sıkıntısızdı. Sonraki gün sanki abonelik iptal olmuş gibi platform kanallarının hiçbirinin sinyali yok. İlk gün hava şartları ne ise sonraki gün de öyleydi. Cihaza bağlanan anten kablosunu gevşetip sıktım yine olmadı. Büyük ihtimal çanak ince ayarı yapılması gerekiyor.
    İlk gün hiçbir sıkıntı olmayan, ince çanak ayarı gerektirmeden sıkıntısız açılan kanallar niye sonraki günde uçup gitti?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.