Şimdi Ara

5 volt çıkış sağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, aracımın da orijinalinde ne usb girişi var nede aux. Farklı marka araçların usb aux giriş parçasını kullanarak aux girişi ve sabit 5v usb çıkışı almak istiyorum. Soruna gelirsek usb çıkışı olan araçlarda 5v çıkış nasıl sağlanıyor direkt olarak sigorta kutusundan mı yoksa farklı bir dönüştürücü parçamı kullanılıyor. Ya da güvenli ve sağlıklı 5v dönüşümünü nasıl yapabilirim öneri ve cevaplarınızı bekliyorum. Çakmaklı dönüştürücülerin sürekli kullanımda çok güvenli olmadığı kanısındayım. Amacım hem güvenli hemde kullanışlı olması yönünde. Kısaca 5 volt çıkışı güvenli bir şekilde sabit olarak nasıl alabilirim ? Herkese şimdiden teşekkürler.



  • Sabit bişey lazımsa



    motorcycle usb waterproof DC 12V dual usb car charger adapter socket Adapter 5v 2.1a 1a For Boat Auto Iphone Huawei Xiaomi

    http://s.aliexpress.com/vqAZNRbe

    (from AliExpress Android)



    Normalde ise bi cakmaklik usb alsanız 5v çıkışınız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli bir çakmaklık alıp onun içnideki devreyi araç içi aksama gömüp usb çıkışını da kabloyla uzatarak kullanabilirsiniz. Araç normald 5V DC üretmiyor, USB bağlantısı olan araçlarda teybe bağlıdır genelde, içerisinde DC-DC dönüştürücü devre vardır, zor birşey değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.