Şimdi Ara

5 Yıllık Bekleyiş Sona Erdi! VDSL Altyapıdan FTTH Geçiş Sürecim (Güncelleme: Bağlantı Kuruldu!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Bağlantı bugün itibariyle kuruldu   darısı bekleyen diğer arkadaşlarıma inşallah.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgrbz

    Hocam bugün altyapıyı kontrol ettiğimde aşağıdaki gibi sonuç çıktı. Bu aktif edildiği anlamına mı geliyor? Türk Telekom'un sitesinden de sorguladığımda FİBERNET yazıyor.

    Merhaba. Bu sayfaya nereden ulaşıyoruz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/

    Buradan ulaşabilirsiniz hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fakat şunu artık söylemeden geçemeyeceğim. Bu FTTH veya VDSL'e geçmek için cavrayan herkesedir.

    O kadar uğraşıp edip bir şekilde x firmanın fiberi çekiliyor fakat gidip o firmanın altyapısını kullanan firmalara para ödeniyor.

    Arkadaşım sana TT getirmedi mi bu altyapıyı? Onun altyapısını kullanmıyor musun? E 10 liranın 20 liranın hesabını yapmayıp, en azından nankörlük olmaması adına TT'a paranı ödesen n'olur?

    Yanlış anlaşılmasın bende TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca TT'da kullanıyorum, yani evimde 2 internet var. Eski evimde TT VDSL geldiğinde TT ile devam ettim. Çünkü o zamanlar bana altyapıyı getiren oydu, param da ona gitmeliydi. Eve 2. internet bağlatırken TurkNet bağlattım, çünkü mahalle gigafiber planlamasında. En azından çorbada tuzumuz olsun.

    Yarın birgün Superonline eğer TT'dan önce fiberi getirirse, TT VDSL hattımı iptal edip ona geçeceğim. Çünkü daha iyi altyapı olan fiber gelmiş olacak.

    Nihayetinde bu altyapı konularına bakıyorum, adam TT hat çeksin diye canını dişine takıyor, hat çekilince de MUTLU SON X FİRMA BAĞLATTIM. Aferin iyi halt yedin. Bu kafayla gidildiği sürece o alt firmalar hiçbir zaman altyapı döşeme işine girmeyecektir. Sonrada rekabet yok diye böğürüyoruz veya TT zam yapınca.

    Ben ana altyapı sağlayıcılarının yerinde olsam minimum 2 sene sözleşme imzalatırım. Kabul etmiyorsan bak işine yok öyle nankörlük derim. Belki sayede alt sağlayıcılarda akıllanır.

    Bu ufak bir serzenişti, umarım mesaj anlaşılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Mayıs 2022; 17:8:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mgrbz M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bende vdsl ve FTTX v2 80mbps görünüyor ama 35'i zor görüyorum. Telekom saha ekibi 35 bile zor 24 ancak alırsınız diyor. Müşteri hizmetleri 80 alırsınız diyor.
    Ne yapabilirim acaba bu konuda? Yanlış bilgi mi veriyorlar. Dolap 100-150 metrede. Rahat almam lazım 70 80. Ama bi tuhaflık var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

    Öncelikle teşekkürler ancak halt yemek, nankörlük? Üslubunuzu düzeltin lütfen.


    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının geçmişte başına neler geldiği hepimizin malumu olan Türk Telekom adlı firmaya minnet borcu yoktur. 2022 yılında hala fiber getirsin diye uğraşmamız başlı başına ofsayt bir durumken fiber getirdi diye minnet mi duyacağız firmaya? Firma sevicisi bu kafalar olduğu sürece zaten gelişme bekleyen bizler hayalciyiz. Firma Allah rızası için getiriyor sanki altyapıyı birde Türk Telekom'a geçip iki kat fazla fatura ödeyeceğim öyle mi? Türk telekom buna izin veriyorsa insanlar bu hakkı kullanmakta özgürdür başkasına da laf söyleme hakkı düşmez. Bu kafa yapısıyla hayatta başarılar diliyorum ve blokluyorum.

  • Aman ALLAH'ım bloklandım. İnanılmaz üzgünüm. Bu utançla sokağa bile çıkamam artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Nankörlük mü? Belki bu arkadas cabalamasaydi 10 yil fiber gelmeyecekti. 2022 yilinda yasiyoruz, fiberin bu kadar gec gelmesi turktelekomun ayibidir. Hee tabi sen turktelekomu satin alan araplari seviyorsan o konuya bir sey diyemeyiz sizlere laf anlatilmaz. Bence sokaga cik 3-5 tane suriyeli din kardesimizi bul evinde besle siz ancak bunlardan anlarsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ardack kullanıcısına yanıt

    Hahahaha yobaz çöl bedevisi suriyelilerle ne işim olur. Mesajımda ki inceyi konu sahibi gibi sende ayıkamamışsın. Orada yazmışım ki, en iyi altyapıyı kim getirirse param ona gider. Yarın birgün sol gelirse TT'dan SOL'e geçeceğimi belirtmişim. Fakat okumaktan aciz olduğunuz için böyle tepkiler vermeniz gayet normal.


    TT'un kapasitesi bu, yönetimin AKP ordusu. Bu ülkede cavramadan hiçbir halt olmayacağını anlamış olabilecek yaşta olduğunu farzediyorum.


    Kafa yapımız zaren uyuşmuyor belli ki, ne anlatsam boşuna. Ben altyapı sahibini kullanmaktan yanayım, kim en iyisini getirirse param ona gider. Hala algılayamıyorsan bu senin sorunun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgrbz M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam :)

  • ayırlı olsun be ya  

  • çok teşekkür ederim  

  • benide 11 mayısda aradılar projeniz onaylandı ama ekipler süre bilgisi veremiyor dediler, vdsl 3 ay içinde fibere çalışma yapılarak döner mi?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.