Şimdi Ara

50-60 m2 için ses sistemi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evim müstakil ve yaklaşık 60m2 bir salonum var.TV mde digiturk kullanıyorum.2+1 kuletip hop. Ve pcden bağlayabileceğim sağlam bir anfi almak istiyorum.özellikle yazın bahçeden muziğin sesini kaliteli bir şekilde duyabilmeliyim.Yardımcı olursanız çok memnun olurum.



  • mrb bende ses sistemleri (hi-fi & hi-end ) bulunmakta arzu edersenız ıstedıgınız anfi hoperlor,cd player,pikap.vs... elimde mevcut.serkancakkal@gmail.com üzerınden msj atabiirsiniz.yardımcı olmaya çalışırım...
  • öle büyük bi salona ev sinema sistemleri yetmez bence ev anfsi alıp kaliteli hoparlörü setleri alıp baglarsan güzel sonuç çıkar
    hoparlör takım önerisi olarak ss-fcr6000
  • Ses ve görüntü sistemleri üzerine Extreme Audio adında mağazam var Marantz Cayin Vincent gibi amfilerin, Focal, Kef, Sonus Faber ,Monitor Audio gibi hoparlörlerin ve bunun gibi 76 farklı markanın türkiye distribütörlüğünü yapmaktayım.Sizin söylediğiniz metrekare ses sistemi için ciddi bir metrekaredir.En azından ön hoparlörleri Kule tipi hoparlörlerden oluşturmanız sizin için daha uygun olacaktır. Amfi olarak birden çok cihaz bağlayacağınız için surround amfi gerekmektedir.En uygunu ve performanslısı Marantz SR5005 veya SR6005 olacaktır.Hoparlörleri ise hem görsellik hemde performans için Focal Chorus serisi Kule tipi 816V veya Kef IQ-90 önerebilirim.Birbirinen farklı model ve markaları görmek isterseniz eğer web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.extreme-audio.com




  • Sizin salonunuzda müzik dinlemek için ve bahçeden de müziği hissedebilmek için maalesef büyük kolonlara ihtiyacınız var. 40 m2 üzerindeki yerlerde 2x8'' sürücülü kule tipi kabinler bile yetersiz gelmektedir. Eğer çok detaylı ses veren bir stereo sistem sistem istenmiyorsa, profesyonel seriden aktif hoparlörler tavsiye ederim. Hem büyük mekanlarda yeterli gelir hem de istediğiniz yere taşır dinlersiniz. Fakat özellikle hi-fi kolonlar istiyorsanız dali concept 10 gibi 2 adet 10'' sürücülü kolonları tercih etmelisiniz.
  • Gerçek bir müzik tutkunuysanız ve bir daire alacak kadar para ayırabilecek durumda iseniz, JBL EVEREST DD66000 ... Bununla ister gece dinleme yapın ister konser verin... İnternetteki incelemeleri okuyabilirsiniz, en azından nasıl bir şey olduğunu görmek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terranigma -- 8 Şubat 2011; 20:14:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terranigma

    Gerçek bir müzik tutkunuysanız ve bir daire alacak kadar para ayırabilecek durumda iseniz, JBL EVEREST DD66000 ... Bununla ister gece dinleme yapın ister konser verin... İnternetteki incelemeleri okuyabilirsiniz, en azından nasıl bir şey olduğunu görmek için.


    Kişisel fantazilerden örnek veriyorsak bende mbl 101 al diyebilirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 8 Şubat 2011; 20:56:22 >
  • Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim.Fakat ev almak zaten benim için yeterince fantazi oldu.Kaç liraya sağlam müzik dinleyebilirmiyim.Yoksa bu işlere hiç bulaşmayacağım.Hala ev için her ay ciddi para ödüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gri06 -- 8 Şubat 2011; 23:03:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.