Şimdi Ara

50-60 tl civari müzik kulaklığı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 50-60tl civari telefondan gitar ağırlıklı sarkilar ve pop sarkilar dinlemek için kulaklık ariyorum bass iyi olmali internette bakindim bulamadim bilen varmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavheehee -- 16 Ağustos 2015; 23:31:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1.5 senedir 50 lira altına bulunan koss ruk30 ve plug'ın piyasadan kendini intihar etmesiyle türkiye şartlarında pek bir seçeneğin kalmadı. sahibinden.com'da 40 liraya brainwavz beta satan var ona başvurabilirsin. yurtdışından moxpad x3-x6 getirebilirsin ama beta varken moxpad'ler biraz macera olur, beta daha ortalama, kolay bir kulaklık.

    aslında baslı olarak başka çeşitli kulaklıklar bulunur ama midlerden kaybedersin. yukardaki seçenekleri zorla derim. yüksek seste bas başarısı için amfi edinmen fayda olur. gitar, pop diye kulaklık alınmaz şu türe göre bu, bu türe göre bu, o türe göre şu bu diyenlere kulak asma (bu diyenler de dönem dönem belli kulaklıklara sarıyorlar bi ara hifiman revaçtaydı şimdi her tarafta ostry pompalamaya başladılar, biri de çıkıp hifiman nerede kaldı demiyor, madem bunların topluca önerdikleri kulaklıklar ustabaşıydı ne diye her dönem bir başka kulaklık moda oluyor bir türlü anlayamadım, balık sürüleri gibiler demeye de dilim varmıyor ama harbiden sürü gibiler kardeşim), işin aslı: "hepsi aynıdır abi". kulaklıkların belli teknik özellikleri yetenekleri vardır ama müzik türü bunlardan birisi değil.

    işte aradığın gibi basları kuvvetli olabilir, tizleri kaliteli olabilir, enstrüman akustiği geniş olabilir, vokal akustiği geniş olabilir, kulaklıklar böyledir. gitar kulaklığı, keman kulaklığı, türk halk müziği kulaklığı, rock-metal kulaklığı falan yok. rock-metal'de x kulaklık dinlenmez, y kulaklığı dinlenir diyenler hayatında hiç equalizer ayarıjndan 125 ve 250hz ayarlarını 0'ın altına düşürmemiş kişiler. gitarda şu bu çalgılarda x kulaklık iyi diyenler tizleri iyi kulaklık kullandığının farkında olmayan kişiler. popta x kulaklık iyi diyenler geniş akustik dolayısıyla vokalleri rahat kulaklık kullanmakta olanlar. bu liste böyle uzar gider...

    ilk paragrafta önerdiğim kulaklıklar tizler hariç baslarda ve diğer konularda f/p'nin dibine vuran, f/p dibinden dangır dungur ses getiren kulaklıklar. tizler en zayıf tarafları olsa da piyasadaki örneğin sony-philips-xiaomi piston-brainwavz m serisi gibi çöplerin bariz ilerisindedir.




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Hocam mdr ex 300 le kıyaslama şansıniz var mi acaba bu beta dediğiniz kulaklığı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arddsc38

    Hocam mdr ex 300 le kıyaslama şansıniz var mi acaba bu beta dediğiniz kulaklığı

    ex300ap ise bir tane var elimde (sl'si de varmış bunun) 3 gündür masamda ama kulağıma henüz sokmadım. bugün m-duo ile geçti vaktim şuanda başka birşey sokacak durumda değilim, bugün çok sokup çıkardım. ayrıca biraz şüpheliyim hiç orjinal kutusunda gibi görünmedi bana bi tuhaflık var gibi rize'de bir depodan çıkardım daha önce e818lp çıkarmıştım orjinaldi ve kutusu şüpheli değildi. bu ürün bir tuhaf, içinden herhangi bir sony belgesi falan çıkmıyor. gerçi sony böyle şeyler yapıyor mh'ların satışı da bir tuhaf ama bilemedim neyse...

    yani şöyle özetleyeyim elimde bir orjinal mi sahte mi bilmediğim ex300ap var. yarın belki bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 17 Ağustos 2015; 22:26:58 >




  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bekliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arddsc38 kullanıcısına yanıt
    kulaklık kulağımda şuan. tahmin ettiğim gibi bunun pek orjinal olduğunu düşünmüyorum yada bilgisayarda kullanılamıyor. elmasepeti'ne iade ettiğim muvit muzip ile nerdeyse aynı sesi alıyorum diyebilirim. muzip'te ses hepten uçmuş oluyordu ama mikrofon tuşuna basınca biraz eli yüzü düzeliyordu ama hala godzilla'ydı yani. o kadar kötüydü ki iade etmek zorunda kalmıştım. geçen seneden beridir denediğim 50 kulaklık içindeki en kötüler bu ikisidir ki sony'de tuşa basınca birşey de olmuyor.

    illa tarif istiyorsan, bas yok, tiz yok, tüm sesler uzaktan, birbiri içinde sanki kapı aralığından geliyormuş gibi. bundan normal bir kulaklığa geçmek sony'nin en ucuz earbud'ı dahil, şöyle birşey: yağmurlu bir günde parazitler içinde 5 inç boyutunda antenle çeken bir televizyon'da beren saat'i izlediğini düşün. sonra da işte teknosa'dan full hd'yi kapıp uydudan izlediğini düşün. işte böyle birşey kısaca, olan beren'ciğime oluyor yani...

    beren saat varken michelle rodriguez'i napalım yani. ben şahsen memleketim derim başka birşey demem. zaten resident evil birinci filmden sonra fena bozdu. o yüzden ekstra gıcığım var, istemiyorum artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 18 Ağustos 2015; 18:54:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.