Şimdi Ara

50 Bin TL civarı bütçem var? Jetta mı Sonata mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 50 bin TL civarı 2010 model üstü 70 bin km altı araç almayı düşünüyorum.
    Yoğunlaştığım araçlar; 1.4 TSİ Benzinli Volkswagen Jetta Comfortline ve 2.0 CRDi veya Tüplü Hyundai Sonata. Arasında karar veremiyorum. Jettayı çok beğenmeme ve istememe rağmen forumda okuduğum kadarıyla yakıt tüketimine karar verilememiş. Ortalama değerini 5 yazanda var 11 yazanda. . Bu da insanı korkutuyor. Yakıt tüketimi abartılı olsun istemiyoruz. İki gün önce 200 km yol yaptığım Sonata (2005 model 2000 motor otomatik tüplü klima sürekli açık) 19 kuruş yaktı. Acaba 2010 üstü 2.0 motor Sonataların da Dizel veya Tüplü yakıt tüketimi bu kadar uygun mu? Ve forumda farklı değerler yazılmış ancak Jetta'nın ortalama yakışını kullanan arkadaşlar ciddi olarak söyleyebilir mi? Jetta da normal kullanımda km de max kaç kuruş yakar? Sizin öneriniz bu iki araç arasında hangisidir? Jetta olursa km si düşük araçlar bulunuyor fakat Sonata da en az 70 bin km de araç buldum, zaten pek fazla ilan mevcut değil. (2010 üstü oluyor.) Bu iki aracın yanında bütçeme yakın olan Opel İnsignia 1.4 T Benzinliyi yakıt tüketimi dolayısıyla, Honda Civic 1.6 Elegance ı da fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle eledim. (Yani Civic olacağına Jetta daha mantıklı geldi. Doğru mudur?) Önümüzde ki en geç bir ay içinde bir araç alacağım ve kararsız kaldığım için foruma üye olup sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytn45 -- 1 Ağustos 2015; 1:52:17 >







  • Hyundai sonata d segment sanırım. Arada fark var yani. Gönlünden hangisi geçiyorsa onu al. Tereddütte kalma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-ecobost-motor-222785589/detay

    ilanı örnek olarak attım. Yakıt tüketimi hakkında bilgim yok fakat LPG ile uygun olur sanırım
  • Birileri gerçekten jettayi premium sanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta olacagina honda civic olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonato D segmeng Jetta C segment. Sonato 2010 üstü Benzinli ilanı yok ama 2.0 CRDİ derseniz 4 ile tonrk konvertör ile 10 LT den aşşağı yakamaz ve fabrikası veriside 10. lt zaten bu yüzden 12 Ltleri bulur düşüncesindeyim... Bu sizin için ekonomi olmaz...

    Bunun yerine eldeki 50 bin lira bütçe ilehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ari-otomotiv_2012-yeni-opel-astra-1.4-t-cosmo-140-hp-otomatik-222783046/detay Alınabilir tüp takılıp güzelce gezilebilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bisar-otomotivden-ful-fuul-223116532/detay Direk tüp takılmışı var




  • Mondeo size gider hocam. LPG'de taktırınca tam kriterlerinize uyar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüplü araba sana hep sıkıntı yapar avmye felan girerken zaten sonata iyi bi seçim değil jetta her türlü mutlu eder seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetta daha güvenli testlerine bak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için teşekkürler. Mondeo, Astra güzel ama daldan dala atlayınca araç seçilemiyor. :) Hepsi güzel yeni arabalar. Ama seçenekleri aza indirmek lazım. Mondeo konusunda titanium paket efsane daha önce bakıyordum fakat 1.6 motor aracı kaldırmıyor biraz hantal kalıyor hele tüp takıldımı performans biraz daha düşer. 2.0 motor dizelleri de pahalı gelir. Daha netleştiremedim yani.

    Şuan bir tane HONDA CİVİC buldum kaza boya hasar kaydı vs yok. Siyah 2011 Elegance model 75 binde fiyat ise 39500 TL. Bunu da düşünüyorum sizce bu nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic güvenlik sağlamlık sorunsuzluk ve güvenlik konularında jetta ve sonata dan iyi durumda. Jetta her alanda geride kalıyor. Sonata ise d segmenti olması nedeniyle iç genişliği ile her iki aracın önünde yer alıyor. Honda civic tüplü olursa yakıt tüketimi de çok düşüyor. Bence bulduğunuz fd6 kasaaracı expertize götürün bir sorunu yoksa alıp huzur içinde binin.

    Fd7 kasa honda civic bakarsanız 2012 model premiumlara paranız yetiyor. Hem km si daha düşük olur hem de donanımı daha fazla olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus ta bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.