Şimdi Ara

%50 Burslu Hukuk Fakültesinden -> %25 Hukuk Fakültesine Geçiş Kararım (BAHÇEŞEHİR ÜNİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar.İstanbul Şehir Üniversitesinde %50 burslu olarak Hukuk Fakültesinde okumaktayım. Okulun hem siyasi hem de sosyal açıdan olumsuz etkilenmesinden ötürü hem de Üniversitenin Hukuk Fakültesinin uluslararası geçerlilik durumunun buna bağlı olarak riskte olduğu dönemde okulumun 3.dönemindeyken, ikinci sınıfın ilk dönemini bitirdim , okulumuzda dönemlik sistem , siz forum üyeleri arkadaşların düşüncelerine ortaokuldan belli okuyan birisi olarak danışmak istiyorum.

    Okullar arasında alansal açıdan farklılıklar mevcut. Bahçeşehir Üniversitesi daha çok özel alanda ve uluslararası arenada sahne alırken Şehir Üniversitesi biraz daha kamülatif hem savcı- hakim hem de uluslararası alanda dağınık faaliyetleri mevcut benim hedeflerime gelirsek eğer yurt dışında (İngiltere veya Amerika) yüksek lisans yaptıktan sonra uluslararası anlamda bir şirkette veya anonim şirkette hukuk danışmanlığı veya ülkelerin barolarına giriş hakkı kazanıp oralarda hukuki alanda çalışmak istiyorum .Hedefimi neden yazdım derseniz ona göre okulumun seçimini gerçekleştirmek zorundayız her okulun imkan ve faaliyetleri aynı doğrultuda değil sonuçta.. Sıralamamdan(2017 ygs-lys ötürü kendi üniversitemde %50 bursluyken Bahçeşehir Üniversitesinde %25 okuyabilmekteyim. Siz benim yerimde olsanız nasıl bir karar verirsiniz? İstanbulda Anadolu Yakasında oturuyorum, Bau Beşiktaşta kampüsünde Hukuk Fakültesi.Okullar vakıf üniversitesi olduğundan dolayı tabi ki ücret farklılıkları mevcut her yıl için 20-25 bin tl bir fark söz konusu bu farka değer mi o da kafamı karıştırıyor.

    Eğer buraya kadar okumuşsanız gerçekten ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum umarım yardımcı olursunuz 1-2 gün süre içerisinde kalma veya değiştirme durumunu belirlemem gerekiyor. Her şey gönlünüzce olsun iyi çalışmalar...

    EK1:Aslında bir bakıma Bahçeşehir Üniversitesine analiz için ön yazı gibi oldu eğer orda okuyan arkadaşlar varsa da tüm samimiyetleriyle cevaplarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelecekGelecek -- 22 Ocak 2020; 14:20:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.