Şimdi Ara

50 cc motosiklet kazasında kusursuz olunca ne oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Forumda araştırdım ama bulamadım.Biliyorsunuz ki 50 cc motosikletlere sigorta yapılmıyor.Herhangi bir kazada kusurlu olmanız durumunda masrafı cebinizden ödüyorsunuz.Diyelim ki kusur karşı tarafın.O zaman süreç nasıl işliyor?Tutanak tutuluyor vs. kasko veya trafik sigortası sorun çıkartıyor mu karşı tarafın?




  • bana arac carpti. kimliklerimizin ve araclarimizin fotograflarini cektik birbirimizin ve numaralastik. sonrasinda yetkili servise goturduk ve kendileri odedi fakat bir polise sordugumda bu durumu bana kimligi, plakayi almanin onemli oldugunu ve mala kasten zarar vermeden dolayi sikayetten bulunabilecegimi soyledi. Tabii bu sikayet icin aksiyon alinmasi ne kadar surer orasi muamma ama karsi tarafin insaniyetine bagli kisaca. o gun kacip gitselerdi ben odemek zorunda kalacaktim mecbur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önemli bir konu açmışsınız, elinize sağlık... Ben 4 yıldan fazladır 50cc kullanıyorum, yılda 1.000-1250 km kullanıyorum o nedenle çok şükür başıma çok sıkıntılı olay gelmedi...


    Bana kırmızı da geçen bir taksi çarptı, çektik kenara, tutanak vs tutmadık, direkt kendi tanıdığı bir motorsikletçiye çektik motoru, kendisi cebinden yaptırdı...


    Karşı tarafın iyi niyeti ve benim risk almam ile hallettik, tutanak felan tutmadık...



    Kullanıcılardan yaşadıkları tecrübeleri paylaşırlarsa faydalı olur.  

  • miyagiisan M kullanıcısına yanıt

    Neticede tutanak tutulmamış hocam sizin kazanızda. Benim asıl merak ettiğim tutanak tutulması durumunda kusur karşı tarafın olsa bile sigorta şirketi sorun çıkartıyor mu? Bu taşıt 50 cc motorlu bisiklet veya sigortası yok gibi sorunlar yaşatıyor mu?

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    İnşallah başınıza gelmez bi daha hocam.Rabbim herkesi kazadan beladan korusun. Ben almayı düşünüyorum böyle bi motosiklet ama sigorta olayı biraz düşündürüyor açıkçası.Hadi ben dikkatli kullandım kaza yapmadım veya yapsamda cebimden ödedim diyelim.Ama birisi bana çarpsa motosikleti geçtim benim hastanelik olmam durumunda sigorta şirketi ne yapıyor karşı tarafın?

  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi marka motoru kullanıyorsunuz ben de 50 cc alma aşamasındayım :)

  • Poyrito P kullanıcısına yanıt

    Selamlar, ben kuba bluberry kullaniyorum. Basit bir model, 220 de ilk aldım, 2023 de satıp yeniden aynı modelden aldım. Artık blubeery olarak değil bluebird olarak üretiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.