Şimdi Ara

Çek Kazan Uygulamasının Kampanyaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
7
Favori
4.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

    4 al 3 öde vardı. bunuda alırlar 1 litre benzin oh. double double.

  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Online da geçerli değil lokasyonlara bakıp almakta fayda var
  • Geçen sene ki gibi tüm marketlerde olsaydı iyiydi yerel marketlerde fiyatlar zaten yüksek
  • Kim Market ve Çağrı Market mağazalarından ya da bu mağazaların online kanalları üzerinden ₺60 tutarında Doğanay şalgam suyu alanlara ₺60 Opet yakıt hediye.


    Bu kampanyadan bir kişi 3 kere faydalanabiliyor ve katlarına ödül kazanmak mümkün. Yani tek fişte ₺180 Doğanay şalgam suyu alındığında ₺180 Opet yakıt hediye olacak.


    https://cekkazan.com.tr/kampanyalar/1514

  • Hocam bu fişi aldık okuttuk o OPET puan nasıl yukletiyoruz ve benzin alırken ne yapmamız gerekiyo

  • RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

    Eğer fişiniz onaylandıysa birkaç gün içinde otomatik olarak tanımlanıyor cep telefonu numarasına. Zaten bilgilendirme için SMS geliyor tanımlandığında.


    Benzinliğe gidip akaryakıt aldıktan sonra da kasiyere telefon numarası söyleniyor SMS ile gelen kod kasiyere söyleniyor işlem bitiyor.

  • Anladım hocam onayladıktan sonra gelen kodu mazot aldıktan sonra kasaya gidip söylüyoruz ordan fiyattan düşüyor doğru anladım dimi

  • RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

    Cep telefonunuza tanımlandığı sms bilgisi geliyor, kod gelmiyor. Yakıt aldıktan sonra kasa görevlisine cep telefon numaranızı söylüyorsunuz. Görevli size sms ile kod gönderiyor.

  • Doğuş Energy, Detox, Collagen çaylarından 2 adet alana ₺50 değerinde Opet yakıt puan veya ₺50 değerinde Hepsiburada hediye çeki veriyor.


    Migrosta çayların tanesi ₺29,90


    Kampanyadan 3 kere faydalanabilirsiniz ve katlı olarak ödül kazanmak mümkün. Yani tek fişte 6 kutu çay alıp ₺150 kazanabilirsiniz.


    Geçerli olduğu marketler: Türkiye'deki tüm Migros Marketlerden (Migros Ticaret A.Ş.) Türkiye'deki tüm Altun Gıda Marketlerden (Altun Gıda İht.Tük.Mad.İnş. San. Ve Tic. A.Ş.(Happy Center)) Türkiye'deki tüm Çağrı Marketlerden (Çağrı Gıda Temizlik Maddeleri İnş.San.Ve Tic.A.Ş.) Türkiye'deki tüm Kim (Ersan) Marketlerden (Ersan Alışveriş Hizmetleri Ve Gıda San.Tic.A.Ş.) Türkiye'deki tüm Hakmar Marketlerden (Hakmar Gıda Turizm Hayv. İnş.San.Ltd.Şti.) Türkiye'deki tüm Mopaş Marketlerden (Mopaş Marketçilik Gıda San.Ve Ticaret A.Ş.) Türkiye'deki tüm Onur (Özen) Marketlerden (Özen Alışveriş Hizmetleri A.Ş.) Türkiye'deki tüm Özkuruşlar Marketlerden (Özkuruşlar Gıda San.Tic.A.Ş.) Türkiye'deki tüm Tahtakale Spot Marketlerden (Tahtakale Spot Mağ.Gıda Tük.Ürün.San Ve Tic.A.Ş) Türkiye'deki tüm Özdilek Marketlerden (Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil San. A.Ş) Türkiye'deki tüm Altunbilekler Gıda Marketlerden (Altunbilekler Gıda Ve İhtiyaç Mad.San.Tic.Ltd.Şti) Türkiye'deki tüm Turgut Seyhan Marketlerden (Turgut Seyhan Ve Kardeşleri Gıda San.Tic.Ltd.Şti.) Türkiye'deki tüm Akyurt Marketlerden (Akyurt S.M.Gıda İnş.San.Tic.A.Ş.) Türkiye'deki tüm Çelikkayalar Avm Marketlerden (Özçelikkayalar A.V.M Gıda San. Tic. Ltd. Şti.)


    https://cekkazan.com.tr/kampanyalar/1512





  • Cek kazan Feast kampanyasi 200/75 tüm market ve online demiş Getirde gecerlimi bilen yapan varmidir?bir de toplam tutar atıyorum 200ustu getirin indirim kodu vs tanımlıyor onu kullansak nasıl oluyor sistem?cekkazan indirim toplam tutar üzerinden yapılmış ise ürünün yanındaki fiyat a göre tanımlama yapılacak demis kafam karıştı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRrGeNeRaL -- 22 Kasım 2023; 20:25:55 >
  • KoRrGeNeRaL kullanıcısına yanıt
    Faturada ki birim fiyatına bakıyorlar hocam
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    tesekkurler getirden alsak da olur o vakit
  • Hazır yılbaşı da yaklaşırken güzel bir kampanya yapmışlar.


    Fiş, fatura, e-arşiv fatura üzerinde tek seferde 95 TL ve katları Pepsico içecek ve/veya yiyecek ürünlerinden alan herkese 50 TL değerinde Opet Yakıt Puan veya Hepsiburada Mağaza Hediye Çeki.


    Bir kişi en fazla 2 defa ödül kazanabiliyor ve katlarına ödül kazanmak mümkün. Yani tek fişte ₺190 harcama yapıp ₺100 değerinde fayda sağlayabilirsiniz.


    Geçerli marketler için kampanya şartlarına bakabilirsiniz.


    https://cekkazan.com.tr/kampanyalar/1516

  • A101 in fişleri geçmiyor galiba sistemde artık fisin üzerinde bilgi fisi yaziyor sistem iptal etti gittim sizin fişler niye migrosunki gibi fln değil diye biz faturaya geçtik fln başka türlü fiş veremeyiz dediler varmi tecrübe edeniniz
  • ₺40 değerinde Ülker sakız ve şekerleme ürünleri alımına ₺40 değerinde Opet yakıt puan veya Sodexo dijital hediye çeki hediye.


    https://cekkazan.com.tr/kampanyalar/1538

  • den D kullanıcısına yanıt
    Detaylı olarak ürün belirtmemisler. Kremini alsak kabul ederler mi acaba?
  • hacksfather H kullanıcısına yanıt

    Kabul edilmesi lazım. Çünkü şekerleme ve sakız demiş. Kremini şekerleme olarak gözüküyor Ülker sitesinde.


    https://www.ulker.com.tr/tr/tum-urunler

  • Teşekkürler
  • Rinso 3 lt sıvı deterjan alana ₺50 Opet yakıt hediye.


    https://cekkazan.com.tr/kampanyalar/1573


    Belirli bir marketten alma şartı yok fakat Cuma gününe kadar Migros mağazalarında ₺89,9 olarak satılacak bulabilirseniz oradan almanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.