Şimdi Ara

50' üzerinde tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selamlar,

    hd projektörüm olduğu için film izlemek dışındaki amaçlarda (çoğunlukla televizyon ve biraz da oyun) kullanılmak üzere 50" üzere bir TV arıyorum. ayrıca avr'im sony olduğundan bravia sync özelliği işime yarayabilir.

    alternatiflerim:

    1) Panasonic 50V20E: 3600 TL gibi bir fiyat, araştırmalarım sonucu en iyi görüntü kalitesinin bunda olduğu sonucuna vardim fakat dediğim gibi film için projektör kullanacağimdan plazma almak mantikli mi bilemiyorum.
    2) Panasonic 50G20: 3200 TL civarında, görüntü kalitesi V20'ye göre daha düşük ama sizce fiyat farkina değer mi?
    3) Sony 55EX500: 4200 TL civarında görüntü kalitesini beğenmedim fakat sony olması ve ekranının 5" daha büyük olması avantajlı
    4) Sony 52NX800: 5000 TL'ye satıyorlar, yan özellikleri ve görünümü güzel ama görüntü kalitesi bunun da sorunlu, hem de fiyatı yüksek sizce değer mi?

    bu alternatifler arasından veya önerebileceğiniz başka 5000 TL altı 50" önerilerine açığım.

    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrelios -- 22 Kasım 2010; 20:26:33 >







  • Görüntü kalitesi açısından fiyatına göre tatminkar özellikleri de fazla olan samsunglara da bakmanızı tavsiye ederim. ps50c530 iyi bir seçenek olabilir mesela.

    panasonic v serisini ben de çok beğeniyorum. Ama aradaki fiyat farkına değer mi? Bence değmez de bu bölümü göreceli tabii ki. Sorunuza cevap olarak da evet oyun ve tv için plazma gerçekten iyi bir tercih.
  • Dostum bu 52NX800 için 5.000 TL fiyatı nereden aldın? Fiyatı uygun geldi bana, garantili cihazmı acaba? Bende düşünüyorumda o yüzden sordum.
  • 60" lg pk serisinin fiyatları çok uygun, pk250 3.200 tl civarında , özellikleri de hiç fena değil, serinin daha iyi modelleri de var pk950 gibi, ancak Türkiye'de satan yere rastlamadım henüz, fiyatı 4.500 tl dolaylarında sanırım
  • cevaplar için teşekkürler, samsung ve lg değerlendirmeye almamıştım açıkçası, daha "kaliteli" olarak algılanan markalara kaymıştım. fakat bu tabi değişebilir bir durum, şöyle bir bakınca çok mantıklı alternatifler sunduklarını gördüm, tabi bir de gidip görüntülerine bakmak lazim.

    5000 TL fiyat, Ankara da, kentpark avm'deki sony satıcısı veriyor. sony euroasia garantili olarak.
  • Arkadaşım, panasonic dururken samsung veya lg den plazma alınırmı ?! sen git v20 yi al, keyfine bak!

    Biraz vaktin ve paran var ise 2.el pio 5090 düşürmeye çalış. Daha çok paran var ise sıfır pio 6090 araştır.

    Okadar çıkamam dersen hiç düşünme git V20 yi al götür!

    Selamlar, Saygılar...
    C.B.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemcem06

    Arkadaşım, panasonic dururken samsung veya lg den plazma alınırmı ?! sen git v20 yi al, keyfine bak!

    Biraz vaktin ve paran var ise 2.el pio 5090 düşürmeye çalış. Daha çok paran var ise sıfır pio 6090 araştır.

    Okadar çıkamam dersen hiç düşünme git V20 yi al götür!

    Selamlar, Saygılar...
    C.B.


    Doğru söze ne denir.
  • genel yorumlar ve benim de gidip gördüğümde farkettiğim durum bu zaten. sanıyorum oyle yapacağim nasil olsa istediğim kadar büyük görüntü alabiliyorum projektörle, küçük ama kaliteli görüntü veren cihaz olarak da 50v20 kullanirim (veya para çikartir da bulursam daha büyük bir v20)


    teşekkürler yorumlar için.
  • tx-p50v20e aldım. 3800 TL'ye geldi, duvara monte ettik.

    renk kalitesi gerçekten çok iyi, SD yayında da HD yayında da, bilgisayara bağlayınca da, oyun konsoluyla da cidden muhteşem.

    fakat, 60hz altı CRT monitörlerde ve 50hz CRT televizyonlarda karşılaşılan görüntü titreme (flicker) durumu mevcut. Bu özellikle beyaz renkte çok bariz oluyor, yani LCD tabanlı bir ekran gibi donmuş bir görüntü sunamiyor televizyon.

    bazi kimselerin bunu fark bile etmediklerini fakat bazilari (ve maalesef benim) için görülebilir ve rahatsiz edici bir sorun olarak plazmalarda olduğu biliniyor. İade etmeyeceğim çünkü dediğim gibi bu husus dışında gerçekten kusursuz bir alet fakat alacak arkadaşlara, almadan önce iyice bir izleyip bu sorun kendileri için mevcut değilse almalarını tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.